Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪» Carinthia Brenta‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
sam...@...fi 29.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja lämmin makuupussi. Intistä tutusta pussista hieman kevyempi versio.
Jani J. 4.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin toimiva makuupussi. Makuupussilla pärjää hyvin ympäri vuoden ja kokonsa puolesta helppo kuljettaa mukana missä vaan. Suosittelen lämpimästi!
Anonyymi 27.7.2022
Yleisarvosana
Erittäin lämmin, ei tarvitse ulkona nukkuessa palella. Nopea pakata takaisin pussiinsa ei tarvitse rullata voi sulloa sellaisenaan ongelmitta. Ei ole myöskään lika herkkä. Negatiivisena puolena vedenpitavyys nolla mutta sekin hoituu varmasti asiaan tarkoitetuilla suihkeilla tai muilla kuljetus suojilla. Hyvä ostos, en kadu.
Anonyymi 7.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 2.7.2022
Yleisarvosana
sam g. 14.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 13.5.2022
Yleisarvosana
Pidän tästä makuupussista. Kevyt ja mukava yöaikaan.
Srihari A. 20.1.2022
Yleisarvosana
Vaikuttaa erittäin hyvältä toistaiseksi, mutta olen kuitenkin käyttänyt tätä vain muutaman päivän siitä lähtien, kun sain sen viimeisten parin viikon aikana. Mutta uskon, että tämä palvelee minua hyvin myös tulevaisuudessa. Olen iloinen, että ostin tämän!
Jan E. 22.12.2021
Yleisarvosana
Minulla on kaksi aiemmin, joten olen testannut ne hyvin. Syy, miksi ostin kaksi lisää, on käyttää kaksinkertaisia makuupusseja, kun on todella kylmä. Olen erittäin tyytyväinen makuupusseihini. Suuri etu, jota harvemmin mainitaan, on se, että kaksi makuupussia on mahdollista yhdistää kaksi kertaa isompaan pussiin, jos niissä on vetoketjut oikealla ja vasemmalla puolella. Vaimoni arvostaa tätä suuresti, ja hän voi saada minulta lisälämpöä.
Anonyymi 19.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloinen makuupussi. Arvoin Defence4:n ja Brentan välillä, mutta pussin keveys ja koko hyvällä lämpöarvolla johti Brentan valintaan. Kompressiopussissa ei ole särmäystä kyljissä, jolla pussin saisi pitkulaisemmaksi rinkan sisälle. Tulee hankittua Carinthian pienempi kompressiopussi, kunhan varmistuu jostain että Brenta mahtuu sisään.
Conor F. 15.12.2021
Yleisarvosana
Tuli nopeasti ja luotettavasti perille. Kuvauksen mukainen kohde.
Axel Z. 12.12.2021
Yleisarvosana
Tekee juuri sen, mitä hänen kuuluukin tehdä. Rukoile makuupussia pääasiassa bushcraftingin aikana.
Anonyymi 10.12.2021
Yleisarvosana
Erinomainen makuupussi. Se on lämmin ja suorituskykyinen odotetusti. Jatka upeiden tuotteiden toimittamista.
Grey K. 24.11.2021
Yleisarvosana
Hyvän tuntuinen pussi sen sai jopa takaisin kuljetuspussiin 😄 Odotan et pääsen testaa kenttä olosuhteissa odotan tältä paljon 👍
Anonyymi 26.9.2021
Yleisarvosana
Ei tarvinnyt palella pikku pakkasella, oli hyvä valinta.
Lauri H. 31.12.2020
Yleisarvosana
Mukavin makuupussi mitä olen ikinä käyttänyt. Jos on Suomen armeijan käynyt niin tietää miten tämä toimii ja miltä tuntuu koska aikalailla sama kuin intin makuupussi mutta uusilla ja paremmilla ominaisuuksilla. Nukkunut 0°C ja pienillä pakkasasteilla pelkissä boksereissa ja mukavasti nukuin ilman että tuli kylmä. Mukana tulevan kompressiopussin kanssa pakkaantuu pienempään tilaan mitä uskoisi.
Anonyymi 4.12.2020
Yleisarvosana
Antti K. 6.1.2020
Yleisarvosana
Nimimerkki Meitsi 12.9.2021
Todella ahdas pussi, jos olet vähänkin isokokoisempi. Näin 201cm pitkänä pussin pituus riittää, mutta vetoketjun kiinni vetämisen jälkeen loppuukin happi.
Nimimerkki Kuolen nauruun 28.3.2017
Noniin, korkealla olivat odotukset mutta voihan video mikä pettymys... Laatu vaikuttaa kyllä hyvältä mutta toi Large koko on kyllä naurettava! Pohkeet mahtus pussiin ja siinä se sitten oli, eli tämä large koko on tarkoitettu sen kokoisille ihmisille jotka mahtuvat ryömimään 400mm rumpuputken läpi... no, toista ettimään...