Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪» Carinthia Brenta‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Grey K. 24.11.2021
Yleisarvosana
Hyvän tuntuinen pussi sen sai jopa takaisin kuljetuspussiin 😄 Odotan et pääsen testaa kenttä olosuhteissa odotan tältä paljon 👍
Anonyymi 26.9.2021
Yleisarvosana
Ei tarvinnyt palella pikku pakkasella, oli hyvä valinta.
Lauri H. 31.12.2020
Yleisarvosana
Mukavin makuupussi mitä olen ikinä käyttänyt. Jos on Suomen armeijan käynyt niin tietää miten tämä toimii ja miltä tuntuu koska aikalailla sama kuin intin makuupussi mutta uusilla ja paremmilla ominaisuuksilla. Nukkunut 0°C ja pienillä pakkasasteilla pelkissä boksereissa ja mukavasti nukuin ilman että tuli kylmä. Mukana tulevan kompressiopussin kanssa pakkaantuu pienempään tilaan mitä uskoisi.
Anonyymi 4.12.2020
Yleisarvosana
Antti K. 6.1.2020
Yleisarvosana
Nimimerkki Meitsi 12.9.2021
Todella ahdas pussi, jos olet vähänkin isokokoisempi. Näin 201cm pitkänä pussin pituus riittää, mutta vetoketjun kiinni vetämisen jälkeen loppuukin happi.
Nimimerkki Kuolen nauruun 28.3.2017
Noniin, korkealla olivat odotukset mutta voihan video mikä pettymys... Laatu vaikuttaa kyllä hyvältä mutta toi Large koko on kyllä naurettava! Pohkeet mahtus pussiin ja siinä se sitten oli, eli tämä large koko on tarkoitettu sen kokoisille ihmisille jotka mahtuvat ryömimään 400mm rumpuputken läpi... no, toista ettimään...