Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Bivy-pussit ja hätäsuojat‪» Carinthia Observer Plus‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
James B. vahvistettu ostaja, 6.7.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Pidän siitä melkoisesti
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.5.2024
Yleisarvosana
Carinthian huippulaatua
Matias H. vahvistettu ostaja, 29.3.2024
Yleisarvosana
Ensivaikutelma laadukas ja helppo pystyttää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.3.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.2.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2024
Yleisarvosana
Ostin Observerin aiemman yhden hengen ultralight teltan korvaajaksi. Painoa pikkuisen enemmän, mutta majoite on merkittävästi nopeampi ja helpompi pystyttää, eikä vaadi kiiloja lainkaan toimiakseen. Toimii siis vaikka kalliolla eikä vie paljoa tilaa, joten paikan löytää helposti. Ilman saa hyvin kiertämään avattavista hyttysverkollisista luukuista, joka ehkäisee kondenssiota. Plussaa siitä että päätyluukun pienempää vetoketjua voi hyvin pitää auki sateellakin tarvittaessa. En itse huomannut parin testiyön aikana kondenssio kertymää luukut raollaan. Sisältä näkee luukut raollaan todella hyvin ulos, mitä voisi verrata vähän tarpin alla yöpymiseen. Majoite oli vielä aavistuksen kevyempi kuin ilmoitettu paino mikä oli plussaa. Kätevä rullata takaisin säilytyspussiin tai taitella kapeammalle rullalle repun alle sellaisenaan remmeillä kiinnitettäväksi "bivy roll" mallilla. Sisälle mahtuu erinomaisesti long wide 7cm paksu ilmatäytteinen makuualusta ja silti jää vielä hyvin tilaa isommallekkin nukkujalle, lampuille ja pulloille, 30litran repulle (jääkäri M) ja kengätkin mahtuu tarvittaessa sisään. Varsinainen tila ihme. Ainut miinus on kova hinta, ylivoimaisesti kallein majoitteeni, se tosin tuo laadukkaat materiaalit, hyvät vetoketjut, teipatut saumat, sekä hengittävän kankaan. Sadetta en ole tämän kanssa vielä kohdannut, mutta sen verran selvittelin etukäteen käyttäjäkokemuksia ennen ostoa, että kovemmankaan sateen ei pitäisi olla ongelma. En halunnut majoitteesta tinkiä, joten päädyin tähän hinnasta huolimatta. Suosittelen hankintaa jos haluat majoitteelta hyvän ilmanvaihdon, laadukkaat materiaalit ja nopean pystytyken.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukava ja tilava bivy, käytännössä miniteltta Nopea toimitus Kiitos 1000 Varuste 👍👍👍👍👍 Andrea G. Italia
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tyytyväinen. Gore Tex sopii erinomaisesti kondensoitumisen estämiseen. Tarkkailija/mikroteltta plussan suuri etu on sen harkinnanvaraisuus nokkaverkon päällä. Olisin kuitenkin halunnut Kärntenin tarjoavan pienen kehyksen pitämään kankaan nostettuna jalkojen kohdalla. Tietysti vähäpätöinenkin yllätys on vastoin henkeä, mutta erittäin kylmässä tai rankkasateessa tämä parantaisi mukavuutta entisestään. Top, koska erittäin hyvin harkittu.
Dennis A. vahvistettu ostaja, 5.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Odotin vuosia ennen kuin ostin sellaisen ja nyt toivon, että olisin ostanut sen kauan sitten. Täydellinen myös moottoripyöräilyyn.
Jukka S. vahvistettu ostaja, 26.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.5.2023
Yleisarvosana
Carinthia laatua. Kompressiopussi sen verran nafti jo bivystä että hommasin tukikepeille 5 litran savotan rolltop stuff sackin... En viitsi pitää niitä bivyn kanssa samassa kompressiopussissa jotteivat ne painu bivyyn kiinni ja vaurioita sen pintaa. Tämä ehkä suurin miinus että bivy on nyt kahdessa eri paketissa mutta tuotteen kestämisen ja pitkän iän saavuttamiseksi tämä oli oikea ratkaisu. Bivy itsessään on tilava, olen 185cm/100kg, ja minun lisäksi sisälle mahtuu hyvin jääkäri M sun muuta pientä sälää... Bivyn tukikepit myös korottavat kattoa sen verran että sisällä pystyy melko mukavasti esim. Lukemaan kirjaa. Jos joutuu pitempään vaikka pitämään sadetta niin TÄMÄ on se bivy jossa haluat sitä pitää tai ainakin toivot että voisit pitää, koska sisällä pystyy katon korkeuden vuoksi tekemään muutakin kuin makaamaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Sen isompi kiitos odotin sisältä, itselleni 70 litran reppu ja saappaat mahtuvat helposti pohjaan. käytetty kahdesti tähän mennessä kevyessä ja kovassa sateessa, vettä ei päässyt sisään kummallakaan kerralla, joten se on uhmakkaasti vesitiivis, sisäpuolella oli pientä kondensaatiota, mutta ei mitään suurta, muista ravistaa biviä ennen ylävetoketjun avaamista, jos sataa tai tulet vettä naamalle :). Se on hullun kevyt ja kompakti, vavat ovat huippulaadukkaita, ei maata, mutta se ei haittaa, ihana hillitty tumma oliivin väri myös. minä suosittelen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
paras laatu! tosi kiva varuste!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.5.2021
Yleisarvosana