Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takit » Talvitakit » Tekokuitutakit » Miesten » Fjällräven Singi Winter Jacket »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sami H. 14.1.2020:
Yleisarvosana
Todella toimiva ja lämmin takki talveen. Ei niin paksu kuin moni muu Fjällrävenin talviparka, mutta menee kovillakin pakkasilla aivan täysiä välikerrosta muokkaamalla. -20’C säällä t-paita, paksu villapaita ja tämä takki riitti vielä mukavasti. Käytän L-kokoa yleensä (181/90) ja tässä takissa L oli täydellinen. Todella tyytyväinen.
Jukka K. 4.1.2020:
Yleisarvosana
Todella laadukkaan oloinen takki. Päässyt kokeilemaan vasta -10 asteessa ja alla oli t-paita, hyvin tarkeni liikkua.
Markus H. 18.12.2019:
Yleisarvosana
Laadukas ja erittäin lämmin talvitakki.
Mika K. 28.11.2019:
Yleisarvosana
Aivan mahtava takki.
art...@...om 24.11.2019:
Yleisarvosana
Uskallan väittää että on lämmin vaikka en ole kunnon pakkasilla vielä päässyt käyttämään. -2 asteessa kävellessä tuli jo vähän kuuma.
Heikki V. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Juha J. 7.4.2019:
Yleisarvosana
Jussi V. 3.4.2019:
Yleisarvosana
Laadukas, hyvin lämmin korkeakauluksinen takki joka sopii myös kaupunkikäyttöön. Taskuja riittävästi ja vetoketjut tuntuu laadukkailta. Sisävuori oli yllättävän pehmeän/miellyttävän tuntuista.
toby h. 30.3.2019:
Yleisarvosana
Lauri L. 9.3.2019:
Yleisarvosana
Oikein laadukkaan oloinen takki, niin kuin tähän hintaan pitääkin olla. Talvi ehti tämän vuoden osalta vähän jo mennä ohi, joten pakkaskokeilut jäivät vähiin, mutta kyllä tällä tuulisella -10 kelillä tarkeni ihan mukavasti ilman paksuja välikerroksia. Ihan kunnon talvitakki tämä on, vaikka ei olekaan Fjällrävenin paksuimmasta päästä ja itse ainakin suosittelisin mieluummin tätä kuin paksumpia malleja, ainakin jos aikoo vähänkään liikkua tai ei ole aivan vilukissa. Koko on sen verran reilu, että kovimmilla pakkasilla alle kyllä mahtuu pukemaan paksulti. Ja hyvänä puolena liikkuvalle se, että takki vaikuttaisi hengittävän melko hyvin. S-koko ei ole hoikalle 180-senttiselle lainkaan lyhyt, vaan jopa reilu hihojen ja helman pituuden puolesta ja takki on muutenkin väljä. Takahelma tulee hieman reiden puolivälin alapuolelle, joten yllättävän pitkä takki on kyseessä. Varsinaista povitaskua ei ole, kuten muut kommentoijat mainitsivat, mutta ainakin minun takissani alempana helmassa on sisäpuolella tasku. Kaulus on korkea, mikä hankaloittaa hieman käyttöä ilman huppua, mutta toisaalta lisää takin lämpöarvoa, mikäli vetoketjun jaksaa sulkea ylös asti. Huppu päässä kaulus toimii hyvin ja hupulla saa tehtyä tiukan tunnelin. Vetoketjun alullepanemisongelmia minulla ei ole ollut, mutta tosiaan korkean kauluksen kohdalta sitä on joskus hieman hankala sulkea.
Oskari O. 2.3.2019:
Yleisarvosana
Luja takki! Vaikuttaa laadukkaalta. Valitsin normaali kokoani (M) pienemmän (s:n), koska kokomitoitus on varsin reilu. Ulkoiluun ja liikkuvaan elämäntapaan varsin hyvä valinta. Huppu ja kaulus suojaavat hyvin ja niissä on tilaa ja säätö mahdollisuutta. Miinuksena vaikeahkosti käytettävä vetoketju ja varsin pienet napilliset rintataskut. Sisä povari olisi myös kiva, se puuttuu. Joka tapauksessa suosittelen!
Ulrich E. 12.2.2019:
Yleisarvosana
Yes, cool ... great product and not complicated service... only shipping to Germany took some time, but this is probably due to the carrier... Varuste is cool and the product is excellent...
Katja S. 22.1.2019:
Yleisarvosana
Katu-uskottava laadukas vaellustakki. Storm on upea väri.
Matias S. 14.1.2019:
Yleisarvosana
Muutaman päivän talvivaelluksen perusteella voin suositella takkia. Huppu erinomainen, hihansuissa todella väljä mitoitus mutta myös hyvä kiristys, eli rukkaset saa alle tai päälle. Vetoketju välillä vähän kenkku ja rintataskut voisi olla karttaa ajatellen vielä isommat. Myös vuoren alla lämpimässä olisi kiva olla povitasku kännykkää tai kameran akkuja tms ajatellen. Mitoitus on tosi reilu, ensin tuntui turhan isolta mutta alle mahtuu sekä paksu fleece että untuvatakki ja silti pystyy hyvin toimimaan, eikä takki ohuiden kerrosten kanssakaan kuitenkaan liian isolta tunnu. Eli monipuolinen on kun voi kerrospukeutumisella vaikuttaa paljon. Aika näyttää sitten miten kestää kovaa käyttöä pitkässä juoksussa, toivottavasti kestää!
Riku I. 13.12.2018:
Yleisarvosana
Pauliina P. 8.12.2018:
Yleisarvosana
Sirpa K. 26.9.2018:
Yleisarvosana
Juuri sopiva miehelle talvivaellustakki. Pitempimalli suojaa alaselkää, huppu on täydellinen tuuleen ja tuiskuun. Takin toppaus ei ole liian raskastekoinen.
Lauri S. 17.3.2018:
Yleisarvosana
Hyvä talvitakki, sopivasti taskuja, pitää viiman ja pakkasen loitolla. Risuina vetoketju on toisinaan hieman hankala saada aluille.
Jarmo L. 22.2.2018:
Yleisarvosana
Mukava & laadukkaan oloinen talvitakki, jonka kevyt toppaus yhdistettynä väljään mitoitukseen (laskokset) mahdollistaa kerrospukeutumisen erilaisia kelejä varten. Riittävästi taskuja.
joakim j. 30.1.2018:
Yleisarvosana
Markus J. 18.1.2018:
Yleisarvosana
Todella mukava ja tyylikäs takki. Liekkö hupun karva aito, mutta virtsan vivahde siinä oli.
Anssi V. 15.1.2018:
Yleisarvosana
Erittäin kestävän oloinen talvitakki. Ei niin lämmin kuin olisi voinut kuvitella. Mitoitus on todella reilu, välikerrat on huomioitu jo mitoituksessa.
Joni S. 4.6.2017:
Yleisarvosana
Es S. 3.5.2017:
Yleisarvosana
Heidi v. 10.4.2017:
Yleisarvosana
Anssi A. 7.3.2017:
Yleisarvosana
Takki on hyvännäköinen ja lämmin. Viimeistään kun hupun laittaa päähän, alkaa tarjeta. Taskuja on riittävästi ja ne ovat isoja. Takki sopii ulkonäöltään myös kaupunkikäyttöön, missä sitä pidän itsekin. Vetoketju on välillä vähän hankala sulkea, mutta sekin on käytössä vetreytynyt. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen takkiin ja uskon sen kestävän vuosien käyttöä.