Viranomaistuotteet » Jalkineet » Puolikorkeat » Meindl Tactical Black Anakonda GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tapani J. 11.6.2020:
Yleisarvosana
Rohki hyät kengät! Ensimmäiset kalvokengät jotka todella hengittävät. Olin yllättänyt.
Teemu T. 19.4.2020:
Yleisarvosana
Juuri niin hyvät kuin voi Meindlin kengiltä odottaa. Toimii erinomaisesti kevään märillä teillä ja poluilla.
Jani R. 30.5.2019:
Yleisarvosana
Joonas P. 9.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvät kengät! +pitävät pohjat +tyylikkään näköiset +tukevat nilkkaa mutta rennot jalassa +ei liian korkea korotus kantapäälle -toiset kengät vuoden sisällä, edelliset menivät takuuseen koska kalvo petti taitekohdasta -viileähköt talvella -liian kalliit
Juha-Pekka H. 6.9.2018:
Yleisarvosana
Istuu jalkaan napakasti. Kengät vaikuttavat kokonaisuutena arvostellen laadukkailta. Kevyet ja miellyttävät kävellä. Yhdet parhaimmista kengistä, joita olen koskaan töissä pitänyt.
Timo T. 30.8.2017:
Yleisarvosana
Olli P. 30.5.2017:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä työkengät. Useamman työkaverin saanut myös tilaamaan samat kengät.
Nimimerkki HC koiranulkoiluttaja 27.1.2019:
Ostin nämä sellaisiksi jokasään mukava-kävellä koiranulkoilutuskengiksi (naispuolisena henkilönä :) ) joiden kanssa voi painella mudassa, loskassa, metsässä... Olen ollut supertyytyväinen. Näiden kanssa on ollut helppo liikkua, niitä on mielestäni helppo hoitaa, mitä aiemminkin kommenteissa on sanottu; rullaava tuntuma ja mukava liikkua pitkiäkin matkoja.
Nimimerkki Niko 23.12.2018:
Todella hyvä kenkä, parempi ja laadukkaampi kuin salomonin forces lenkkari. Tällä kengällä tuli ryynyttyä ja marssittu aikalailla. Kesti 2 vuotta ennen kuin tarvitsi ostaa uudet. Ja mitä tulee salomonin forcesiin niin ne kesti vain 6kk.