Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Urheiluhousut‪» Talviurheilu‪» Naisten‪» Löffler Tights Evo Windstopper Warm Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 16.9.2022
Yleisarvosana
Taattua Löffler laatua. Ylläriksi vaimolle, entisten samanlaisten jatkoksi. Siirtyivät heti vakikäyttöön!
Anonyymi 17.5.2022
Yleisarvosana
Parhaat hiihtohousut tähän mennessä, pehmeät ja joustavat, ei liian kuumat. Tekisi mieli tilata toiset jemmaan...Suosittelen!
Taru S. 4.2.2021
Yleisarvosana
Istuvat, joustavat ja kohtuulämpöiset talvellakin jos juoksee, paikoillaan iskee näilläkin vilu :)
Pälvi S. 31.12.2020
Yleisarvosana
Kokotaulukon mukaan valittu koko meni aivan nappiin, trikoot ovat juuri sopivan napakat päällä. Trikoot ovat miellyttävän lämpimät ja etuosa pitää hyvin tuulta. Kovin kylmillä keleillä en ole vielä päässyt testaamaan, kun pakkasia ei ole juuri ollut, mutta yhden pakkasaamun perusteella totean myös tämän: koska housujen takaosa ei pidä tuulta, pakkasviima pääsee ikävästi puremaan takareisiä ja kankkua. Saatan itse siis kaivata kylmemmällä ja tuulisella kelillä lisäeristettä nimenomaan lantion seudulle. Housujen alle mahtunee tarvittaessa kyllä yksi ohut lisäkerros.
Marja L. 13.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvät! Pitää jalat lämpimänä.
Anonyymi 9.10.2019
Yleisarvosana
Rouva tykkää
Hannu T. 14.5.2017
Yleisarvosana
Elina E. 3.5.2017
Yleisarvosana
Todella hyvät talvijuoksuhousut. Koko 36 sen verran napakka, että alle en laittaisi kerraston housuja kovilla pakkasillakaan. Kovimpia pakkasia varten ei siis ehkä tämän vuoksi riitä, mutta pikkupakkasille mainiot. Pysyvät hyvin ylhäällä, ei tarvitse nykiä. Tuntuvat yhä kevyiltä päällä kuin tavalliset trikoot, mutta lämmittävät silti hyvin.