Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-reput‪» Eberlestock Halftrack Backpack (F3M)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ramiro C. 16.9.2022
Yleisarvosana
Upea
Anonyymi 17.8.2022
Yleisarvosana
Nopea toimitus, hyvä yhteydenpito asiakaspalveluun, erittäin reagoiva. Minä suosittelen. Kiitos
Juha v. 6.7.2022
Yleisarvosana
Ostin kyseisen repun koska sen tilat sopivat juuri täydellisesti varusteilleni. Kyseinen reppu korvaa Savotta Jääkäri M reppun mikä on myös hyvä reppu ja elinikäinen hankinta, mutta pienet asiat vaikutti siirtymisen uuteen. Eberlestock hieman isompi ja leveyttä löytyy savottaan verrattua hiukan enemmän mikä mahdollistaa varusteiden sijoittelun monipuolisemmin. Kokonaan aukeava etuläppä on hyvä joka helpottaa pakkaamista ja tavaroiden nopeaa käyttöön ottamista sotkematta koko sisältöä. Sivutaskut tilavat ja sivutaskujen alla oleviin kanaviin saa niin aseen, onkivavan tai tavaraa mitä ei tarvitse säältä suojata. Itsellä tarppi ja riippumatto kulkee niissä. Materiaali tuntuu käteen hiukan savoottaa heikommalta, mutta elinikäinen hankinta tämäkin on. MOLLE kujastot pienempiä ja vähemmän savottaan verrattaessa, mutta Eberlestock ei mielestäni tarvitse ylimääräisiä taskuja lisäillä ja repun kujastoihin perinteiset telttapatjat jne. Onnistuu kiinnittää hyvin.
Anonyymi 28.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 18.6.2022
Yleisarvosana
Sébastien R. 31.5.2022
Yleisarvosana
Kestävä, nähdään pitkällä aikavälillä. Erittäin mukava kantaa myös suurella painolla muun muassa mahdollisten hihnojen hienosäätöjen ansiosta, jotta ne mukautuvat kaikille (olen vain 170 cm, eikä minun tarvitse laskea hihnoja minimiin) Ihanteellinen 24 tunnin käyttöön paljon laitteita tai 48-72 tuntia ja enemmän välttämättömimmällä.
Anonyymi 25.5.2022
Yleisarvosana
Jämäkkä reppu
Jeroen G. 24.5.2022
Yleisarvosana
En ole vielä käyttänyt reppua, mutta valokuvausreppuna se toimii erittäin hyvin. Voin säilyttää f-stop icuni siihen ja tarpeeksi lokeroita kaikille irrallisille tavaroille. Repussa on hienoa, että pystyn sijoittamaan jalustan sivulle ja keskelle selän parempaa painonjakoa varten. Jykevyyden suhteen se tavoittaa täysin, mutta se ei minua haittaa. Kävele paljon ja ota kuvia repun kanssa, niin kehosi tottuu siihen. Katso myös Morten Hilmerin YouTube tästä.
Victor L. 24.5.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä tuote. Kestävä, käytännöllinen ja monipuolinen. Suosittelen kaikille retkeilijöille, matkailijoille ja metsästäjille! Nopea toimitus tuotteen saatavuuden mukaan.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
Kimmo J. 6.5.2021
Yleisarvosana
Todella laadukas reppu. Ominaisuuksia on selvästi mietitty. Reilu 20 kilon paino kulkee todella mukavasti selässä.
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Satsasin tähän reppuun ja jätin Savotan ostamatta: kyllä kannatti. Tähän mennessä osoittautunut erinomaiseksi ja tilavaksi kaikkine taskuineen. Parasta kun tuo avautuu edestä, eikä tarvi kaivella reppua niin että tavarat löytyy. Laadukas reppu, vielä näyttää kuin uudelta eikä mistään mikään repsota. Menee rinkasta.
Kenneth S. 25.2.2021
Yleisarvosana
Upea 3 päivän reppu, vankka lannerangan tuki. Helppo pääsy etukuormainosastoon ja paljon molly-ominaisuuksia. Salamannopea toimitus Suomesta Hollantiin. Suuri myymälä ostettavaksi erinomaisella palvelulla.
Henrik S. 30.10.2020
Yleisarvosana
Sanna K. 30.9.2020
Yleisarvosana
Teemu O. 23.9.2020
Yleisarvosana
Maksaa hunajaa. Mutta monipuolinen tuote lyhyempiin retkiin ja vaikka pidempiin. Hankin tämän siksi että aukeaa kokonaan edestä. Olen kyllästynyt siihen, että se tavara, jota kaipaan on aina siellä repun pohjimmaisena. Armeija oli eri juttu aikanaan taisteluvöineen ja lähinnä vaatteet olivat rullattuna repussa pystyyn, mutta nyt haluaa että kaikki tarvittava on siinä repussa ja heti saatavilla ilman kaivamista. Tässä se onnistuu mainiosta, oli se sitten trangia, kaasu, jokin vaate, puukko, valo tms. Vertasin Savottaan jota aluksi katsoin, Savotassa paremmat mollet, mietityttää laittaa mitään raskaampaa pohjalle kun lenkit ovat aika ohuet, mutta makuupussi tms. vastaavan painoinen menee hyvin, joten se riittää. Savotassa on kyllä paksummat lenkit. Ja uskon että tämä tuote kestää seuraavat 20 vuotta helposti, joten hinta/laatusuhde varmasti on hyvä.
Fredrik B. 25.7.2020
Yleisarvosana
Melko iso reppu, hyvä laatu!
Joni L. 3.7.2020
Yleisarvosana
Ihan käytännöllinen viikon vaatteet mahtuu hyvin mukaan kun lähtee pelaamaan metsään
Евгений Германович С. 15.6.2020
Yleisarvosana
Kaikki odotukset täyttyvät! Erinomainen kauppa!
Janne K. 7.2.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu päivän tai kahden reissuille. Iso plussa kahtia jaettavasta päätaskusta.
ren...@...et 20.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja käytännöllinen reppu
Aleksi H. 18.10.2019
Yleisarvosana
Äärimmäisen hyvä ja kestävä reppu. Sopii hyvin selkään ja lantio- sekä rintaremmin avulla pysyy pysyy tukevasti selässä. Suurin syy miksi tämän ostin on se, että päätaskuun on helppo päästä käsiksi kun sen saa kokonaan auki.
Aku S. 14.10.2019
Yleisarvosana
Oikeen hyvä, kestävän oloinen. Ei ole vielä ollut rankassa käytössä.
Jori J. 24.5.2019
Yleisarvosana
Ostin sotilaskäyttöön. Erinomaisen hyvä kantaa, kevyt ja monipuolinen. Runsaat pienet taskut repun sisällä auttavat tavaroiden organisoinnissa ja tilanjakajalla saa näppärästi jaettua repun päätaskun kahteen osaan, esimerkiksi ruokaa, lääkkeitä, retkikeitin, yms. alapuolelle ja vaihtovaatteita yläpuolelle. Tavanomaiseen reppuun verrattuna huomattavasti kätevämpi koska päätasku aukeaa etupuolelta kokonaisuudessaan, jolloin tavaroita ei tarvitse penkoa ”pimeästä säkistä”. Mollekujia on runsaasti, joten makuupussin ja telttapatjan saa näppärästi pakattua repun ulkopuolelle. Yllättävän tilava, vaikka ei mikään varsinainen rinkka olekaan. + Laadukas rakenne ja materiaalit + Pienet taskut helpottavat tavaroiden järkevää pakkamista + Tavaroiden penkominen helppoa ja nopeaa - Hintava (mutta laatu maksaa)
Konsta N. 11.12.2018
Yleisarvosana
Timo N. 9.12.2018
Yleisarvosana
Jussi K. 15.12.2017
Yleisarvosana
vpt...@...om 4.11.2017
Yleisarvosana
Ostettu kameralaukuksi. Canonin runko, jossa 300mm F2.8 telekonvertterilla mahtuu reppuun yhtenä pakettina. Helppo käyttää, kun koko laukun sisällön saa kerralla esiin. Toimii toki myös millä tahansa metsäretkellä erinomaisen kannettavuuden ja sopivan tilavuuden ansiosta.
Anonyymi 23.4.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Reppureissaaja 8.6.2019
Hankittu vaellusta varten lyhyemmille päivän-parin retkille. Kaikki tarpeellinen ja ylimääräinen mahtuu mukaan, vaikka lähtisi yksinkin reissuun. Taskut suunniteltu erinomaisesti ja tämä on oikeasti erittäin kestävä. Tästä omakohtaisesti voin kertoa, että Halftrackia on myös käytetty Afganistanin operaatiossa surutta ja laitetta yhtään säästelemättä vaunuhommissa puolisen vuotta ja tämän jälkeen käytön painopiste siirtyi alkuperäiseen vaellustarkoitukseensa. Olen todella tyytyväinen hankintaan, vaikka hinta onkin melko suolainen. Tämä on niitä ns. "isältä pojalle" -tason tuotteita, joten jos hinta ei ole este ja haluat rinkan ja repun välimaastosta kantolaitetta, niin suosittelen ostamaan tämän. Tilavuudesta sivuhuomiona, että kaikki sivutaskut mukaan luettuna tilavuus on varmaan lähemmäs 40-45 litraa oikeasti täyteen pakattuna.
Nimimerkki Tyytyväinen asiakas 15.11.2015
Kaikin puolin laadukas ja läpimietitty reppu: + Todella hyvät säätömahdollisuudet + Laadukkaat ompelusaumat, kestävät vetoketjut ja klipsit + Tilava - vähintään yhden päivän vedet, ruuat, viestivälineet, retkikeitin, sadeasu, vaihtovaatteet (tarvittaessa patruunat) mahtuvat mukaan Makuualusta ja makuupussi saa kiinnitetty repun ulkopuolelle + Modulaarinen MOLLE/PALS kiinnityksen ansiosta + Erinomainen hinta-laatusuhde - Vakiovärinen sadesuoja Suosittelen!