Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military reput‪» Eberlestock Halftrack Backpack (F3M)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
Kimmo J. 6.5.2021
Yleisarvosana
Todella laadukas reppu. Ominaisuuksia on selvästi mietitty. Reilu 20 kilon paino kulkee todella mukavasti selässä.
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Satsasin tähän reppuun ja jätin Savotan ostamatta: kyllä kannatti. Tähän mennessä osoittautunut erinomaiseksi ja tilavaksi kaikkine taskuineen. Parasta kun tuo avautuu edestä, eikä tarvi kaivella reppua niin että tavarat löytyy. Laadukas reppu, vielä näyttää kuin uudelta eikä mistään mikään repsota. Menee rinkasta.
Kenneth S. 25.2.2021
Yleisarvosana
Upea 3 päivän reppu, vankka lannerangan tuki. Helppo pääsy etukuormainosastoon ja paljon molly-ominaisuuksia. Salamannopea toimitus Suomesta Hollantiin. Suuri myymälä ostettavaksi erinomaisella palvelulla.
Henrik S. 30.10.2020
Yleisarvosana
Sanna K. 30.9.2020
Yleisarvosana
Teemu O. 23.9.2020
Yleisarvosana
Maksaa hunajaa. Mutta monipuolinen tuote lyhyempiin retkiin ja vaikka pidempiin. Hankin tämän siksi että aukeaa kokonaan edestä. Olen kyllästynyt siihen, että se tavara, jota kaipaan on aina siellä repun pohjimmaisena. Armeija oli eri juttu aikanaan taisteluvöineen ja lähinnä vaatteet olivat rullattuna repussa pystyyn, mutta nyt haluaa että kaikki tarvittava on siinä repussa ja heti saatavilla ilman kaivamista. Tässä se onnistuu mainiosta, oli se sitten trangia, kaasu, jokin vaate, puukko, valo tms. Vertasin Savottaan jota aluksi katsoin, Savotassa paremmat mollet, mietityttää laittaa mitään raskaampaa pohjalle kun lenkit ovat aika ohuet, mutta makuupussi tms. vastaavan painoinen menee hyvin, joten se riittää. Savotassa on kyllä paksummat lenkit. Ja uskon että tämä tuote kestää seuraavat 20 vuotta helposti, joten hinta/laatusuhde varmasti on hyvä.
Fredrik B. 25.7.2020
Yleisarvosana
Melko iso reppu, hyvä laatu!
Joni L. 3.7.2020
Yleisarvosana
Ihan käytännöllinen viikon vaatteet mahtuu hyvin mukaan kun lähtee pelaamaan metsään
Евгений Германович С. 15.6.2020
Yleisarvosana
Kaikki odotukset täyttyvät! Erinomainen kauppa!
Janne K. 7.2.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu päivän tai kahden reissuille. Iso plussa kahtia jaettavasta päätaskusta.
ren...@...et 20.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja käytännöllinen reppu
Aleksi H. 18.10.2019
Yleisarvosana
Äärimmäisen hyvä ja kestävä reppu. Sopii hyvin selkään ja lantio- sekä rintaremmin avulla pysyy pysyy tukevasti selässä. Suurin syy miksi tämän ostin on se, että päätaskuun on helppo päästä käsiksi kun sen saa kokonaan auki.
Aku S. 14.10.2019
Yleisarvosana
Oikeen hyvä, kestävän oloinen. Ei ole vielä ollut rankassa käytössä.
Jori J. 24.5.2019
Yleisarvosana
Ostin sotilaskäyttöön. Erinomaisen hyvä kantaa, kevyt ja monipuolinen. Runsaat pienet taskut repun sisällä auttavat tavaroiden organisoinnissa ja tilanjakajalla saa näppärästi jaettua repun päätaskun kahteen osaan, esimerkiksi ruokaa, lääkkeitä, retkikeitin, yms. alapuolelle ja vaihtovaatteita yläpuolelle. Tavanomaiseen reppuun verrattuna huomattavasti kätevämpi koska päätasku aukeaa etupuolelta kokonaisuudessaan, jolloin tavaroita ei tarvitse penkoa ”pimeästä säkistä”. Mollekujia on runsaasti, joten makuupussin ja telttapatjan saa näppärästi pakattua repun ulkopuolelle. Yllättävän tilava, vaikka ei mikään varsinainen rinkka olekaan. + Laadukas rakenne ja materiaalit + Pienet taskut helpottavat tavaroiden järkevää pakkamista + Tavaroiden penkominen helppoa ja nopeaa - Hintava (mutta laatu maksaa)
Konsta N. 11.12.2018
Yleisarvosana
Timo N. 9.12.2018
Yleisarvosana
Jussi K. 15.12.2017
Yleisarvosana
vpt...@...om 4.11.2017
Yleisarvosana
Ostettu kameralaukuksi. Canonin runko, jossa 300mm F2.8 telekonvertterilla mahtuu reppuun yhtenä pakettina. Helppo käyttää, kun koko laukun sisällön saa kerralla esiin. Toimii toki myös millä tahansa metsäretkellä erinomaisen kannettavuuden ja sopivan tilavuuden ansiosta.
Anonyymi 23.4.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Reppureissaaja 8.6.2019
Hankittu vaellusta varten lyhyemmille päivän-parin retkille. Kaikki tarpeellinen ja ylimääräinen mahtuu mukaan, vaikka lähtisi yksinkin reissuun. Taskut suunniteltu erinomaisesti ja tämä on oikeasti erittäin kestävä. Tästä omakohtaisesti voin kertoa, että Halftrackia on myös käytetty Afganistanin operaatiossa surutta ja laitetta yhtään säästelemättä vaunuhommissa puolisen vuotta ja tämän jälkeen käytön painopiste siirtyi alkuperäiseen vaellustarkoitukseensa. Olen todella tyytyväinen hankintaan, vaikka hinta onkin melko suolainen. Tämä on niitä ns. "isältä pojalle" -tason tuotteita, joten jos hinta ei ole este ja haluat rinkan ja repun välimaastosta kantolaitetta, niin suosittelen ostamaan tämän. Tilavuudesta sivuhuomiona, että kaikki sivutaskut mukaan luettuna tilavuus on varmaan lähemmäs 40-45 litraa oikeasti täyteen pakattuna.
Nimimerkki Tyytyväinen asiakas 15.11.2015
Kaikin puolin laadukas ja läpimietitty reppu: + Todella hyvät säätömahdollisuudet + Laadukkaat ompelusaumat, kestävät vetoketjut ja klipsit + Tilava - vähintään yhden päivän vedet, ruuat, viestivälineet, retkikeitin, sadeasu, vaihtovaatteet (tarvittaessa patruunat) mahtuvat mukaan Makuualusta ja makuupussi saa kiinnitetty repun ulkopuolelle + Modulaarinen MOLLE/PALS kiinnityksen ansiosta + Erinomainen hinta-laatusuhde - Vakiovärinen sadesuoja Suosittelen!