Lajit‪» Kiipeily‪» Kiipeilykypärät‪» Black Diamond Vapor Helmet‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Heikki P. 22.10.2019
Yleisarvosana
Sopii omaan päähän paremmin kuin Vector. On aika kevyt mutta veikkaisin ettei kestä paljoa käyttöä.
Ville M. 17.9.2019
Yleisarvosana
Käytän vaporia sportissa ja trädissä. Tästä ei kypärä parene! Kiipesin muutaman vuoden vähän halvemman ja painavamman kypärän kanssa. Se aina pikkasen heilui. Se myös tuli ulos päälaelta, joten joskus jalkaotteita katsellessa kypärä osui päälaelta seinään. En kauheasti myöskään tykännyt ulkonäöstä. Vaihdoin vaporiin, koska halusin kypärän, joka istuu parhaimalla mahdollisella tavalla ja tietysti on kevyt. Kypärä istuu päälaelta matalalla, jolloin voin liimautua seinään ja edelleen katsella jalkaotteita. Hinta on reilu, mutta suosittelisin silti kypärän ostajaa tarkistamaan kevyimmän kypärän, joka istuu omaan päähän. Jos ostat halvemman kypärän, niin myyt sen varmasti jossain vaiheessa, koska haluat kevyemmän.
Kari H. 26.1.2019
Yleisarvosana
Tuote ylitti odotukseni. Kevyt, ja ilmava. Tein siitä rakennuskypärän eli laitoin visiirin, ja kuulosuojaimet. Edelliseen kypärään paino putosi 250g ja on jopa miellyttävä pitää päässä. Jos rakennuksilla on kerran pakko pitää kypärää, niin miksi se ei voisi sitten olla kevyt hyvinistuva, ja TURVALLINEN.
fi....@...om 17.1.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Hese 26.4.2019
Kari H:lle ja muille asiaa suunnitteleville muistutuksena, että tämän kyseisen ja muiden vastaavien kiipeilykypärien standardi EN 12492 ei vastaa juuri minkään työryhmän suojakypärille asetettuja vaatimuksia.