Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» GPS-laitteet» Tarvikkeet» Garmin koirapaikannintarvikkeet» Genzo Taitettava pidike Astro 320 ja Alpha 100»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Loic P. kirjoitti 24.7.2020:
Yleisarvosana
Très bonne qualité et super pratique. De plus livraison rapide et sans mauvaises surprises. Je recommande ce produit
Jussi H. kirjoitti 2.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja kätevä käyttää kävellessä kun.
Denis L. kirjoitti 27.2.2020:
Yleisarvosana
Très bon produit . Conforme à ma demande
Jean-pierre M. kirjoitti 25.12.2019:
Yleisarvosana
Très bon produit,pratique et ingénieux Correspond à ce que je cherchais pour protéger efficacement l'écran de l'A100
Sebastian S. kirjoitti 13.11.2019:
Yleisarvosana
Great Product! Perfect Seller - was worth ordering from Germany! Thanks
Jorma L. kirjoitti 13.11.2019:
Yleisarvosana
Mainio lisävaruste, sopii täydellisesti Alpha100:n kanssa. Aukaistuna Alpha100 jää pidikkeen pohjan varaan vaaka-asentoon, josta sitä on helppo seurata kädet vapaina. Kun ei ole enää tarvetta seurata jatkuvasti, pidikkeen pohja nostetaan saranan varassa pystyasentoon ja lukitaan pidikkeeseen kuuluvalla lenkillä, jolloin se pysyy paikoillaan. Alphan näyttö on silloin hyvin suojassa. Käyttöä helpottaa, jos takissa on rintataskun alapuolella kankaasta ommeltu hahlo, kuten on mm. joissakin Swedteamin takeissa. Silloin pidike pysyy tukevasti paikoillaan ja on helppo irrottaa tarvittaessa. Semmoisen puuttuessa pidikkeen voi kiinnittää osittain avattuun rintataskuun. Näppärä tekijä voi rakentaa kiinnityssysteemin vaikkapa repun viillekkeeseen.
Seppo P. kirjoitti 21.1.2019:
Yleisarvosana
Genzo eXtreme Range -antennin lisäksi toinen välttämätön hankinta Garminin koirakapulaan. Vapauttaa kädet. Ei tarvitse kaivella kapulaa taskusta ja pystyy seuraamaan tilannetta, jopa ase ampumavalmiina ollessa, vaikka parempi on laittaa kumilenkin taakse pystyyn kun tilanne tulee. Varottava, ettei pystyssä olevan kapulan antenni osu silmään liikkuessa.
Ville K. kirjoitti 9.11.2018:
Yleisarvosana
näppärä lukea karttaa samalla kun molemmat kädet pysyvät käyttövalmiina metsästystilanteissa, vaatii tosin poikittaisen rintataskun takin liepeeseen toimiakseen