Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Yleisreput» Fjällräven Rucksack No. 21 Medium»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Pauliina P. 8.12.2018
Yleisarvosana
Mukava reppu esimerkiksi viikonlopun reissuille. Hyvä ja tukeva selässä. Läppäri mahtuu hyvin selkätaskuun. Kangas on jämäkkää ja reppu on napakka. Painoa repulla on enemmän kuin perus kånkenilla. Hieman työläs avata kiristysnarun ja läpän remmien takia. Toimii kuitenkin hyvin reissureppuna kun ei jatkuvasti tarvitse kaivaa jotakin.
Sirkka-Liisa K. 4.10.2018
Yleisarvosana
Repun avaaminen on konstikasta, mutta saattaa helpottua kun nahka antaa vähän periksi. Tetkirepuksi hyvä.
Johanna B. 14.8.2018
Yleisarvosana
nbb...@...bb 7.8.2018
Yleisarvosana
Käytän reppua arkipäivisin ja voin sanoa, että reppu on todella mukava ja tilava. Plussaa repussa on etu- ja sivutaskut, josta tarvittavat tavarat löytyvät nopeasti ja helposti. Ehdoton suosikki tällä hetkellä!
bit...@...om 15.12.2017
Yleisarvosana
Upea reppu päiväretkelle, sisällä mm pidike/tasku (termos)pullolle joka pitää pullon pystyasennossa. Koska reppu on G1000 puuvillasekoitemateriaalia nahkayksityiskohdin, se ei hiosta selkää vasten kuten "muoviset" reput. Repusta löytyy myös istuinalusta G1000 kankaasta, sekä pehmustettu läppärilokero jos tarvetta kuljettaa sellaista mukanaan. Löytyy myös pieni vetoketjullinen tasku pikku/arvotavaroille, mutta sadesuoja ei ole vakiona tässä kuten useassa muussa Fjällrävenin repussa. Materiaali kuitenkin hylkii vettä hyvin. Jos kannat mukanasi isoa retkikeitintä ja paljon vaihtovaatteita eväiden lisäksi, kannattaa valita isompi koko tästä repusta, tähän mediumiin mahtuu minulle täsmälleen termos- ja vesipullo, päivän eväät 1-2 hengelle, Trangia kahvipannu+kahvipaketti+kuksa, untuvaliivi + vaihtopipo sekä pikkutavarat kuten tulitikut, puukko mm.
Jussi A. 9.11.2017
Yleisarvosana
Antti K. 29.5.2017
Yleisarvosana
Todella kestävä ja näyttävä reppu. Läppäritasku on juuri sopiva 13,3-tuumaiselle koneelle ja pitää sen napakasti paikoillaan. Tämän kanssa on aina ilo kulkea. Pitkillä matkoilla reppu käy vähän pieneksi.
teijo s. 27.5.2017
Yleisarvosana
Todella kestävä pikkureppu mihin tahansa aktiviteettiin.
ron...@...om 7.4.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Miql 8.3.2017
Hyvä selälle ja tarpeeksi tilava. Hintansa väärti
Asiakaspalvelija Hanna R. 6.9.2016
Väri Navy on tummansininen. Kuvat saattavat hieman vääristää värejä.
Nimimerkki Värisilmä 19.8.2016
Tuo laivastonsininen ei näytä tuossa kuvassa ollenkaan laivastonsiniseltä vaan siniseltä. Onko kuva otettu jotenkin överivalaistuissa oloissa vai onko tuo se sininen reppu? Tästä repustahan on kolme eri sinistä väriä. En haluaisi tilata ja saada väärän väristä reppua kotiin.