Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Yleisreput» Savotta Päiväreppu 202»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ralf A. 14.10.2021
Yleisarvosana
Luotettava verkkokauppa erinomaisella palvelulla, upeilla tuotteilla ja houkuttelevilla hinnoilla.
Anonyymi 9.10.2021
Yleisarvosana
On laadukas.
Anonyymi 10.9.2021
Yleisarvosana
Pitää vettä, pari taskua lisää ja kerää nukkaa päällikangas. Tavaraa mahtuu kyllä.
Jukka P. 24.8.2021
Yleisarvosana
Tomasz G. 20.8.2021
Yleisarvosana
Valmistettu Virossa. Olkahihnat liikkuvat/siirtyvät myös kevyessä (2-3 kg) ja kyllä ... Ne ovat tukossa juuri niin kuin Savota näyttää. Ne liikkuvat edelleen ja sinun on säädettävä niitä koko ajan + et voi tehdä sitä reppusi selässäsi. Vetoketjuja on vaikea käyttää, et voi tehdä tai kumota niitä yhdellä kädellä - ei oikeastaan ongelma. Haluaisin mieluummin sen ja tiedän, että ne ovat erittäin kestäviä kuin helppoja vetää ja purkaa ja heikkoja. Vain jotain tietämisen arvoista. Olkahihnat tunkeutuvat kehoosi paljon ... Se on erittäin epämukavaa ja tuskallista, äläkä ymmärrä minua väärin ... Voin silti kävellä 6 tuntia+, mutta se vie paljon irti kaikesta tekemästäsi .. 2-3 kg riittää kärsimään. Kaikki mitä laitat sisälle, lyö sinua selkään, muuttuu itsestään ja vaikeuttaa elämääsi. Hyvä suunnittelu, sijoitus on tärkeää. Varsinkin jos sinulla on jotain kovaa ja teräviä reunoja. Vaatteet, pehmeät materiaalit jne. Eivät ole ongelma. Käytän yleensä 202 -laitettani pitkän kävely-/etsintäpakkauksena. Minulla on 2 x 700x vesiruokia, hengityssuojain, muutama taskulamppu, gps, kevyt ruoka, toimintakamera kovassa pistoolikotelossa ja puhelimeni + paristot pehmeässä kuorisessa Nintendo-kytkinkotelossa. Se siitä. Vielä on tilaa jäljellä, mutta se tekee elämästäsi paljon vaikeampaa epämukavien kapeiden hihnojen vuoksi (en voi kuvitella, mitä ne olivat ennen ...), ne kumoavat/säätävät/siirtyvät itsekseen etkä voi tehdä mitään se ... + kaikki mitä laitat sisälle, joka ei ole pehmeää ja pyöreää, pistää sinut lopulta selkään ... Kaikesta tästä huolimatta ... Olen edelleen harkitsemassa toisen ostamista uima -altaan varusteiden kuljettamiseksi (pitäisi olla ihanteellinen, koska ei raskaita/hankala esineitä). Siinä on hyvä hinta/laatu -suhde, se on yksinkertainen ja kestävä. Kaikki mitä rakastan. Se on rakkaus-viha-suhde, mutta mielestäni rakastan sitä hieman enemmän kuin vihaan sitä;) - tgchan.com
Anonyymi 25.6.2021
Yleisarvosana
Kiinteä, ihanteellinen jokapäiväiseen laukkuun. Kevyt ja erittäin kaunis viimeistely.
Anonyymi 15.5.2021
Yleisarvosana
Thomas L. 13.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin kova, perinteinen reppu
Bea J. 8.1.2021
Yleisarvosana
Hyvä reppu!
Anonyymi 21.12.2020
Yleisarvosana
Ehkä monipuolisin päiväreppu ikinä; itselläni yksi 202-reppu kaupunkikäytössä mustana, ajaa "siistin miesten käsilaukun" tarpeen erittäin hyvin. Vihreä 202-reppu toimii varsinkin kesällä metsäpäiväreppuna niin lähimetsässä, melontaretkillä kuin isomman vaellusrinkan kaverina. Pakkautuu eripieneen tilaan. Pohjassa saisi olla kaksi riviä MOLLE-kujastoa esim. sadeviitan kantamiseen, nyt tulee kuljetettua märkää sadeviittaa repun sisällä jolloin kastelee muut tarvikkeet.
Malik A. 19.11.2020
Yleisarvosana
Pär L. 29.8.2020
Yleisarvosana
Tommi P. 26.8.2020
Yleisarvosana
Erittäin näppärä ja monikäyttöinen päiväreppu
Riku H. 20.6.2020
Yleisarvosana
Jerome P. 19.5.2020
Yleisarvosana
Yksinkertainen, mutta hyvin tehty. Täydellinen jokapäiväiseen pakkaukseen.
pauli M. 10.4.2020
Yleisarvosana
Toimii taattua Savotta laatua
Kacper K. 5.4.2020
Yleisarvosana
Toistaiseksi paras reppu, mitä minulla on ollut. Erittäin tukeva, tyylikäs ja käytännöllinen. Kesti jonkin aikaa tehdä päätös tämän suomalaisen teoksen ja ruotsalaisen klassikon välillä. Sotilasluokan teloitus ja yksityiskohtaisuus saivat minut kohti Savottaa. Käsivarsinauhat eivät koskaan puristaneet minua.
Gabor F. 12.3.2020
Yleisarvosana
Yksinkertainen ja erittäin kevyt pakkaus. Tarkalleen mitä tarvitsin toissijaiseen reppuun, joka otettaisiin mukaan matkalle. Voi toimia henkilökohtaisena esineenä lennoilla, ellei sitä ole pakattu täyteen. Sopii myös kuntosalireppuina tai lyhyille matkoille. Tarve pakata se älykkäästi, koska takapaneelilla ei ole tukea. Kestävyydellä ei voi vielä sanoa paljon, mutta materiaali tuntuu lupaavalta,
Tom K. 11.3.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava reppu! Vaikka hihnat ovat ohuita, voit kuljettaa melko raskaita kuormia ilman ongelmia
Samuli K. 31.12.2019
Yleisarvosana
Eero L. 17.12.2019
Yleisarvosana
Yksinkertainen ja kevyt reppu. Ostettu jääkäri L:n kaveriksi. Laitan tänne kuivan yöasun (sukat, väliasu, pipo, hanskat) ja käytän jääkäri L:n sisällä. Yöasu säilyy kuivana sisällä ja repun voi tarvittaessa ottaa päiväretkelle kun rinkan on ensin jemmannut jonnekkin. Erittäin kevyt. Kantohihnat täytyy kääntää vielä kerran takaisinpäin, jotta ne eivät luista. Savotan sivuilla on tästä ohje. Lisäisin tähän vielä kaksi riviä molle kujaa taskun päälle, että tähän voisi kiinnittää edes jotain. Tarkoitukseensa rinkan käverina oikein sopiva reppu.
Jouni K. 3.9.2019
Yleisarvosana
sami h. 5.7.2019
Yleisarvosana
reppu kestänyt matkassa pitkään ja sanoisin että laatutuote. voi puristaa pieneenki tilaan esim päivärepuksi rinkan taskuun. hihnoissa ei pehmustusta niin voi olla vähä nihkeä jos paljon painoa pitkään kannossa.
Diogo F. 5.12.2018
Yleisarvosana
Pasi K. 10.8.2018
Yleisarvosana
roc...@...om 10.1.2018
Yleisarvosana
Anonyymi 3.8.2017
Yleisarvosana
Erinomainen, kestävältä vaikuttava ja vedenpitävä kevyt reppu.
Sasu S. 7.7.2017
Yleisarvosana
käytännöllinen pikku reppu