Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Putkikassit» Haglöfs Lava 50»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jemina K. kirjoitti 10.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava, mutta reppuna käytettäessä hihnat löystyvät välillä ja ne pitää aina ennen selkään laittoa tarkistaa.
Iina N. kirjoitti 4.1.2020:
Yleisarvosana
Tilava, kestävänoloinen laukku. Lyhyehköllä käyttökokemuksella sisäpussin/taskun vetoketjussa saisi olla kaksi kelkkaa, jotta olisi avattavissa vain päältä. Tai vaihtoehtoisesti joku muu ratkaisu sivutaskuiksi.
Juha V. kirjoitti 3.1.2020:
Yleisarvosana
Laadukas tuote ja helppo käyttää ja kantaa selässä hihnojen ansiosta. Ulkopuolella voisi olla joku pieni tasku pikkutavaroille.
Niina H. kirjoitti 28.12.2019:
Yleisarvosana
Tämä tuote meni siskolle joululahjaksi. Hän oli lahjaansa oikein tyytyväinen.
Jonna K. kirjoitti 25.4.2019:
Yleisarvosana
Jäykkä aluksi. Viikonloppureissujen ehdoton luottopakki, joka ei kastu!
Adara F. kirjoitti 9.4.2018:
Yleisarvosana
Pidän tästä laukusta. Kätevä rinkan korvaaja ja menee myös Finnairin käsimatkatavaroihin (kunhan ei oo pullollaan täynnä). Hyvä kantaa, kätevä käyttää. Sais olla ees yks pikkutasku.
Jussi L. kirjoitti 13.7.2017:
Yleisarvosana
Juuri mitä haettiin. Tilava laukku perheen mökkireissuja ja sukuloimteja varten. Entuudestaan meiltä löytyi jo 90, 30 ja toinen Lava 50. Pieni vesisade ei haittaa ja pohja on kestävä.
han...@...om kirjoitti 29.3.2017:
Yleisarvosana
Laadukas laukku, jonka saa myös selkään repuksi. Reppuhihnat olivat toisesta päästä irti ja niiden pujottelu oli hieman haastavaa. Kestävän oloista materiaalia, mitä hainkin tällaiselta kassilta. Pitää myös hyvin vettä. Vesisateessa jo testattu.