Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Pyöräilyreput» Ortlieb Mountain-X 31»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Miia N. kirjoitti 5.4.2019:
Yleisarvosana
Toimiva hyvän simppeli reppu, jossa kuitenkin vähän taskuja, ettei kaikki pikkukama ole hukassa. Miinusta olkaviillekkeistä, joita piti käydä suutarilla lyhentämässä. Olen 167cm pitkä, ja lantiovyön ollessa kiinni en meinannut saada viillekkeitä tarpeeksi lyhyiksi. Lisäksi rintaremmi sijoittui pallean kohdalle. Eli miesten mitoituksella tehty reppu. Jos ei oteta mitoitusta huomioon, niin loistava tuote! Vielä kun lantiovyö olisi irrotettavaa mallia, niin saisi täydet pisteet!
Petri L. kirjoitti 23.1.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä päivittäiseen työmatkapyöräilyyn, ainoa miinus vähän hankala kiinnityssysteemi. Rullattava suu on hidas, keskivälillä oleva vetoketju niin raskas että lähes käyttökelvoton.
Veikko I. kirjoitti 12.10.2018:
Yleisarvosana
Käytössäni pyöräillessä ja muuten ulkoillessa,kiva ku löytyi vedenpitävä reppu😉
Erkki K. 7.9.2018:
Yleisarvosana
Timo A. kirjoitti 31.8.2018:
Yleisarvosana
Kestää ja kestää
Niko S. kirjoitti 28.8.2017:
Yleisarvosana
Reppu ollut jo yli vuoden lähes päivittäisessä käytössä työmatkapyöräilyssä eikä isompia kulumia ole havaittavissa. Repussa pysyy kuivana sekä vaihtovaatteet että tarvittaessa vaikka läppäri. Repun puolivälissä on kätevä vetoketju ja tilanjakaja, jolla repun voi jakaa kahtia.
Nimimerkki Harri H. kirjoitti 9.7.2016:
Hyvä ja jämäkkä reppu. Juuri sopivan kokoinen pyöräreissuja ajatellen, niin ettei tule pakattua mitään turhanpäiväistä mukaan. Positiivinen yllätys oli, että CamelBakin juomarakon sai viriteltyä tähän ongelmitta, eikä tarvinnut hommata erikseen mitään Ortliebin omaa tuotetta. Reppu on pullollaan mietittyjä ja toimivia ratkaisuja.