Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Vedenpitävät reput» Ortlieb X-Plorer L 59L»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni W. kirjoitti 20.1.2021:
Yleisarvosana
Laadukas saksalainen. Toimii loistavasti kanootti- ja kajakkihommissa. Kajakin pienemmät pakkausaukot tosin vaativat säkin pakkaamiselta huomiota. Kantoviilekkeet vapauttavat kädet muiden varusteiden kantamiseen, mutta eivät varmaan kestä mahdotonta painoa. Niistä saa sen helposti sidottua kanoottiinkin.
Lukas B. kirjoitti 25.6.2019:
Yleisarvosana
👍🏻
Anonyymi kirjoitti 26.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvä peruskassi.
Ville S. kirjoitti 10.9.2018:
Yleisarvosana
Kantoviilekkeiden kiinnitys/liimaus on melko pienellä alalla, mikä vähän epäilyttää kestävyyden suhteen pidemmän päälle. Vähällä/kevyellä käytöllä ei ainakaan vielä mitään ongelmia. Materiaali on melko paksua, mikä lienee hyvä kestävyydelle, mutta vähän hankaloittaa suuaukon kiinni rullausta. Luotettava valmistaja ainakin karttalaukuissa usean vuoden kokemuksella.
apu...@...om kirjoitti 1.9.2018:
Yleisarvosana
Hyvä ja kestävä
tim...@...om kirjoitti 24.9.2019:
Yleisarvosana
Erinomaisia kanoottiretken säilytyssäkkejä. Toimivat oikein hyvin viikon melontaretkellä Inarinjärvellä. Mukana oli kaksi säkkiä, toisessa oli majoitusvälineet ja toisessa kolmen hengen vaihtovaatteet.
Tero S. 8.8.2017:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 26.6.2017:
Yleisarvosana
Ostin pyörämatkoja varten ja toiminut hyvin siinä käytössä. Viilekkeet plussaa verrattuna tavalliseen kuivasäkkiin.