Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Vedenpitävät reput» Ortlieb Messenger Bag»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Saija L. kirjoitti 19.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvä. Paino taitaa tulla lapaluille kun isompikaan lasti ei paina hartioita.
Walter K. kirjoitti 10.10.2020:
Yleisarvosana
Toisen tällaisen ostin jo, hyvä monitoimilaukku. Tosiaan kannattaa hankkia organiser kaveriksi. Lisää käyttömahdollisuuksia. Itse kuitenkin arvostan yhtä runsasta tilaa eikä niin että pieni tila on kompartmentoitu välitaskuilla jotka itsessään vievät tilaa repusta.
Heidi S. kirjoitti 5.6.2019:
Yleisarvosana
Laadukas ja hyvin istuva reppu. Kaipaisi oheistuotteeksi mukaan järjestelijäpussukan sisäänsä.
Juuso J. 19.1.2019:
Yleisarvosana
joo...@...om kirjoitti 17.1.2019:
Yleisarvosana
Työmatkakäytössä toiminut erinomaisesti yli syksyn ja puoliväliin talvea. Vetää helposti 30 litraisen läppärirepun (15"), vaihtovaatteet ja sisäurheiluvälineet. Muutaman pakkasajon jälkeen vyötäröklipsistä murtui pala, mutta yhden puhelinsoiton ja sähköpostin jälkeen uusi klipsi postissa.
tero h. kirjoitti 8.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvä
Pia S. 5.8.2017:
Yleisarvosana
Nimimerkki fillaristi kirjoitti 16.7.2014:
Olen käyttänyt tätä reppua nyt kaksi vuotta ympärivuotisesti yleisreppuna. Se on sietänyt ympärivuotisen työmatkapyöräilyn kelissä kuin kelissä, kuraiset maastolenkit, täyteenpakatut kauppareissut, pakettien kuljetukset ja muun pahoinpitelyn mukisematta. Yhdellä sanalla kuvailtuna pomminkestävä. Ja vedenkestävä. Erittäin vedenkestävä. Vetää myös sisäänsä aivan älyttömän määrän tavaraa, ja jos ei kuitenkaan mahdu kaikki niin jättää vaan rullaamatta repun kiinni niin lisääntyy käytettävä tila entisestään. Ainoana mahdollisena tulevaisuuden murheena on että tarraläpän velcro on viime kuukausina tuntunut rupeavan hieman menettämään jämäkkyyttään, joten saa nähdä kauanko kiinnityssysteemi vielä toimii. Kauniissa yksinkertaisuudessaan suosittelen kuitenkin reppua lämpimästi!