Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Miesten / unisex-mallit» Fjällräven Abisko 65»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sakari B. kirjoitti 17.12.2020:
Yleisarvosana
Loistava rinkka viikon vaellukselle.
Diego M. 30.11.2020:
Yleisarvosana
Joonas A. kirjoitti 22.7.2020:
Yleisarvosana
Toimiva rinkka, kangas voisi olla vähän vahvempaa tekoa.
Marko K. kirjoitti 19.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvä rinkka alle viikon vaelluksille ja alle 20 kilon lasteille.
Taivo V. kirjoitti 13.5.2020:
Yleisarvosana
Havent used it outside, but seems to be durable and long-lasting.
juk...@...om 1.4.2020:
Yleisarvosana
Juha-Matti H. 19.3.2020:
Yleisarvosana
Jussi U. 16.3.2020:
Yleisarvosana
anssi k. kirjoitti 6.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ja kevyt rinkka. Kapea profiili sopii hyvin hiihtoon. Kiinnityslenkkejä olisi hyvä olla enemmän rinkassa
Helena P. kirjoitti 3.1.2020:
Yleisarvosana
+ Hyvähä se; helppo pakata ja tavarat helposti saavutettavissa, kun aukeaa monesta kohdin. Hyvä kantaa. - Käsivarren syyskuisessa vesisateessa rinkassa kamppeet kastui vaikka sadesuoja päällä.
Antti K. kirjoitti 1.1.2020:
Yleisarvosana
Erittäin laadukas ja kestävä rinkka. Parin reissun verran sai hakea oikeaa selkäkorkeutta, mutta sen löytyessä patikointi on yhtä juhlaa. Tukee mukavasti selkää ja kapea malli jättää kädet vapaiksi. Helppo tarpoa tiheiköissä ja kiipeillä jyrkissä rinteissä. Kaikin puolin toimiva rinkka sekä päiväretkille, että alle viikon vaelluksille.
SEPPO I. kirjoitti 22.12.2019:
Yleisarvosana
Yhden vaellusreissun perusteella ihan ok rinkka.Mikään asia ei tuottanut pettymystä.Luotettava kampe.
Joona L. 20.10.2019:
Yleisarvosana
Mika A. kirjoitti 19.10.2019:
Yleisarvosana
Kajka 85:sen kaveriksi alle viikon reissuille hommattu rinkka. Matkalaukkumainen avausmekanismi aivan loistava, kuten isoveljessäänkin. Kangas ja osat vaikuttavat kestävältä, tosin tarrainen selän korkeussäätö herätti aluksi epäilyksiä. Mutta kolmen reissun jälkeen epäilykset osoittautuneet turhiksi. Irroitettavat sivukiristimet nokkela lisäominaisuus
Jaakko R. kirjoitti 1.8.2019:
Yleisarvosana
Omalle selälle todella miellyttävä kannettava. Hieman kiinniysremmejä olisin kaipaillut ulkopuolelle. Tosin taitaisi mennä tämän kassin idea siinä.
Henri R. kirjoitti 2.5.2019:
Yleisarvosana
Yhden vaelluksen perusteella erinomainen rinkka. Säätöjä riittävästi, muovipohja pitää rinkan pohjan kuivana vaikka laskisi märälle alustalle. Iso sivutasku helpottaa rinkan sisältä otettavia tarvikkeita.
Jaakko S. kirjoitti 12.3.2019:
Yleisarvosana
Todella laadukkaat materiaalit. Rinkka jota saa vähän retuuttaakkin mutta kestää.. Toimivat nopeat vetoketjut. Rinkkaan tuntuu myös yllättävän paljon tavaraa.. Vajaan viikon reissut menee komeasti. Varsinkin talvella hyvä. Pitää kosteutta, kestää ja pohjan pyöreä paksu "seisomalevy" toimii hyvin + rinkan päällä olevan joustonauhan alle saa laitettua nopeasti takkia/paitaa myös tilanteen mukaan,. Mun selkään ei kuitenkaan ihan paras vaihtoehto. Tälläinen putkimalli sopii mielestäni pitkälle miehelle/naiselle paremmin. Itse olen 166cm pitkä ja esim friluft 45 on parempi mun selälle ja täydellinen muutenkin yksin sisseilyyn lyhyemmille reissuille. Mutta kun tyttöystävä tai kaljakaverit on matkassa niin tämän abisko 65:n kanssa itsestä muodostuu hyvä ja kestävä kantojuhta, niin että jaksaa vielä nauttia tallailustakin..Itse en yli 70l rinkoista välitä, niin tämä paras vaihtoehto. kestää näin matkalla myös hyvin tyttöystävän kitisemiset yms..:D Varmaa fjällräven laatua.
Aulis K. kirjoitti 11.2.2020:
Yleisarvosana
Kaikin puolin hyvä rinkka.
Tuomas V. kirjoitti 30.1.2019:
Yleisarvosana
Miellyttävän kevyt, tukeva, kestävä ja erittäin hyvin säädettävissä niin kantamisen kuin pakkaamisen osalta (eli saa hihnoilla kätevästi kiristettyä vähän tyhjemmän rinkan pienemmäksi). Lisäksi sivuvetoketjun myötä saa otettua pohjalla pakatut tavarat iisisti, eikä tarvitse purkaa koko sisältöä. Rinkka kokenut parit pidemmät ulkomaanreissut ja edelleen kuin uusi. Naisten mallille samat sanat.
Timo O. kirjoitti 2.1.2019:
Yleisarvosana
Paranee käytössä.
tomi t. kirjoitti 2.10.2018:
Yleisarvosana
Hyvä rinkka olen kyllä ollu tyytyväinen
Eemi Y. kirjoitti 13.9.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä rinkka lyhyemmille vaelluksille. Sopivan minimalistinen eikä mitään ylimääräistä. Tukeva ja mukava selässä.
Tuomas P. kirjoitti 7.8.2018:
Yleisarvosana
Laadukas tuote, materiaali kestävää mutta kevyttä. Rinkka on mukava kantaa ja helppo säätää itselleen sopivaksi. Kapea profiili helpottaa liikkumista pusikoissa. Viikon tavarat menee kyllä mukana, ei voi olla kuin tyytyväinen.
Janne A. kirjoitti 5.6.2018:
Yleisarvosana
Miellyttävä ja kevyt kantaa. Hinta/laatu kohdillaan.
juri v. kirjoitti 5.5.2018:
Yleisarvosana
Hyvää laatu
Antti H. kirjoitti 22.11.2017:
Yleisarvosana
Kaksi reissua heitetty rinkan kanssa, enkä näiden aikana ole löytänyt rinkasta moitittavaa. Mukaan on mahtunut kaikki tarvittava ja mahtuisi vielä paljon enemmänkin. Muotoiltu ja kova pohja on ollut näppärä, sillä ei tarvitse paljon katsoa mihin rinkan laskee ja monesti osaa seisoa myös ilman tukea. Yksinkertainen ja kevyt rinkka, jota on ollut hyvä kantaa!
Otto S. kirjoitti 22.9.2017:
Yleisarvosana
Käytännöllinen ja helposti kannettava. Sopii myös pidemmälle vaellukselle ja matkoille.
Jesse M. 14.5.2017:
Yleisarvosana
Nimimerkki LK kirjoitti 24.6.2013:
Enpä voisi olla tyytyväisempi tähän rinkkaan. Loistava viikonloppurinkka ja 1 viikon vaellusrinkka.