Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit » Fjällräven Abisko 65 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joona L. 20.10.2019:
Yleisarvosana

Mika A. 19.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kajka 85:sen kaveriksi alle viikon reissuille hommattu rinkka. Matkalaukkumainen avausmekanismi aivan loistava, kuten isoveljessäänkin. Kangas ja osat vaikuttavat kestävältä, tosin tarrainen selän korkeussäätö herätti aluksi epäilyksiä. Mutta kolmen reissun jälkeen epäilykset osoittautuneet turhiksi. Irroitettavat sivukiristimet nokkela lisäominaisuus

Jaakko R. 01.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Omalle selälle todella miellyttävä kannettava. Hieman kiinniysremmejä olisin kaipaillut ulkopuolelle. Tosin taitaisi mennä tämän kassin idea siinä.

Henri R. 02.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Yhden vaelluksen perusteella erinomainen rinkka. Säätöjä riittävästi, muovipohja pitää rinkan pohjan kuivana vaikka laskisi märälle alustalle. Iso sivutasku helpottaa rinkan sisältä otettavia tarvikkeita.

Jaakko S. 12.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella laadukkaat materiaalit. Rinkka jota saa vähän retuuttaakkin mutta kestää.. Toimivat nopeat vetoketjut. Rinkkaan tuntuu myös yllättävän paljon tavaraa.. Vajaan viikon reissut menee komeasti. Varsinkin talvella hyvä. Pitää kosteutta, kestää ja pohjan pyöreä paksu "seisomalevy" toimii hyvin + rinkan päällä olevan joustonauhan alle saa laitettua nopeasti takkia/paitaa myös tilanteen mukaan,. Mun selkään ei kuitenkaan ihan paras vaihtoehto. Tälläinen putkimalli sopii mielestäni pitkälle miehelle/naiselle paremmin. Itse olen 166cm pitkä ja esim friluft 45 on parempi mun selälle ja täydellinen muutenkin yksin sisseilyyn lyhyemmille reissuille. Mutta kun tyttöystävä tai kaljakaverit on matkassa niin tämän abisko 65:n kanssa itsestä muodostuu hyvä ja kestävä kantojuhta, niin että jaksaa vielä nauttia tallailustakin..Itse en yli 70l rinkoista välitä, niin tämä paras vaihtoehto. kestää näin matkalla myös hyvin tyttöystävän kitisemiset yms..:D Varmaa fjällräven laatua.

Aulis K. 05.02.2019:
Yleisarvosana

Tuomas V. 30.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Miellyttävän kevyt, tukeva, kestävä ja erittäin hyvin säädettävissä niin kantamisen kuin pakkaamisen osalta (eli saa hihnoilla kätevästi kiristettyä vähän tyhjemmän rinkan pienemmäksi). Lisäksi sivuvetoketjun myötä saa otettua pohjalla pakatut tavarat iisisti, eikä tarvitse purkaa koko sisältöä. Rinkka kokenut parit pidemmät ulkomaanreissut ja edelleen kuin uusi. Naisten mallille samat sanat.

Timo O. 02.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Paranee käytössä.

tomi t. 02.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä rinkka olen kyllä ollu tyytyväinen

Eemi Y. 13.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin hyvä rinkka lyhyemmille vaelluksille. Sopivan minimalistinen eikä mitään ylimääräistä. Tukeva ja mukava selässä.

Tuomas P. 07.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Laadukas tuote, materiaali kestävää mutta kevyttä. Rinkka on mukava kantaa ja helppo säätää itselleen sopivaksi. Kapea profiili helpottaa liikkumista pusikoissa. Viikon tavarat menee kyllä mukana, ei voi olla kuin tyytyväinen.

Janne A. 05.06.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Miellyttävä ja kevyt kantaa. Hinta/laatu kohdillaan.

juri v. 05.05.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvää laatu

Antti H. 22.11.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaksi reissua heitetty rinkan kanssa, enkä näiden aikana ole löytänyt rinkasta moitittavaa. Mukaan on mahtunut kaikki tarvittava ja mahtuisi vielä paljon enemmänkin. Muotoiltu ja kova pohja on ollut näppärä, sillä ei tarvitse paljon katsoa mihin rinkan laskee ja monesti osaa seisoa myös ilman tukea. Yksinkertainen ja kevyt rinkka, jota on ollut hyvä kantaa!

Otto S. 22.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Käytännöllinen ja helposti kannettava. Sopii myös pidemmälle vaellukselle ja matkoille.

Jesse M. 14.05.2017:
Yleisarvosana

Nimimerkki LK 24.06.2013:
Enpä voisi olla tyytyväisempi tähän rinkkaan. Loistava viikonloppurinkka ja 1 viikon vaellusrinkka.