Lajit» Kalastus» Kahluuvarusteet» Kahluuhousut» Vision Kura Ultra Kahluuhousut»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Niko N. 7.5.2020
Yleisarvosana
Todella kestävät ja mukavat kahlurit. Lyhyet metsätarpomiset ja puskareissit eivät ole aiheuttaneet mitään vuotoja. Ainoa paikkaus pitänyt tehdä koukun jäljiltä... Hengittävät myös niin hyvin ettei hiki ole vielä päässyt ylltättämään!
Antti T. 24.4.2020
Yleisarvosana
Toiset samanmoiset tuli tilattua, ja Vissun kuuluisaa takuuta pääsin testaamaan viisi kautta sitten heti ensireissulla: metallinpala repi takalistoon reijän heti kättelyssä. Oma moka ja muuten loistohousut etenkin kesähelteillä, varmasti viileimmästä päästä. Pakkautuu pieneen tilaan ja hyvin suunnitellut taskut. Kaikin puolin hintansa väärtit kurakahlurit!
Kristian P. 23.1.2020
Yleisarvosana
Janne H. 28.12.2019
Yleisarvosana
Vaikuttaa hyviltä, jäiden lähtöä odotellessa..
Nils C. 3.4.2019
Yleisarvosana
Steven M. 8.12.2018
Yleisarvosana
Ensiluokkainen palvelu raskasvalokaupasta, toimitus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan oli nopeaa ja seurasi tietoa informatiivisena. Paras hinta, jonka löysin mistä tahansa. Ei vielä käytetty kahluuhousuja, mutta odotetusti visiosta saatu laatu on erinomainen, hyvä istuvuus ja erittäin kevyt. Täydellinen.
Matti K. 12.9.2018
Yleisarvosana
Hyvät mukavat ja kevyet.
Marko L. 10.6.2017
Yleisarvosana