Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Tekokuitutakit‪» Miesten‪» Fjällräven Nuuk Parka Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Janne V. 19.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 17.2.2022
Yleisarvosana
Erittäin laadukas talvitakki joka todellakin pitää sinut lämpimänä ja suojassa vesisateelta
Daniel J. 11.2.2022
Yleisarvosana
Tuote oli kuvauksen mukainen. Pyysin lähetystä Japaniin ja se saapui noin viikon kuluttua.
Anonyymi 3.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin säänkestävä ja suojaava parka. Loistavati tuulelta ja pyryltä suojaavasta hupusta lisäpointsit. Riittävästi taskuja, ainoa mitä jäin kaipaamaan hihaansuu klipsit hanskoille. Toki isommatkin rukkaset mahtuvat lämmittelytaskuihin.
Anonyymi 18.1.2022
Yleisarvosana
Lämmin takki, vaikkakaan kovissa pakkasissa en ole vielä päässyt sitä kokeilemaan. Pientä miinusta vetoketjusta, joka on hankala sulkea jos alataskuissa on vähänkin enemmän tavaraa.
Anonyymi 17.1.2022
Yleisarvosana
Hyvä takki seisoskeluun. Runsaasti taskuja. Pikkupakkasessa jo liian kuuma ja hikoiluttaa jos kävelee reippaammin. Heikoin lenkki näyttäisi olevan muovinen vetoketju. Tupla-vetoketjulukon kiinnilaittamista saa harjoitella sata kertaa, ennen kuin löytyy se oikea kulma, jolla vetoketju menee kiinni. Ehkä lukon jäykkyys katoaa iän ja kulumisen myötä?
Anonyymi 15.1.2022
Yleisarvosana
Tuttua fjällräven laatua!
Anonyymi 6.1.2022
Yleisarvosana
Reilu koko, mutta hihan pituuden suhteen oltava tarkka.
Anonyymi 6.1.2022
Yleisarvosana
Ostin tämän takin itselleni, koska vaimollani on samanlainen, mutta naisten malli. Täytyy sanoa, että en ole koskaan omistanut näin laadukasta ja lämmintä takkia! Todella huippuluokan takki ja lämmin! Suosittelen ehdottomasti. 🙂
Anonyymi 30.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 27.12.2021
Yleisarvosana
Todella lämmin ja mukava takki! Taskuja vaikka kuinka paljon. Ehdottomasti paras omistamani parka
Jarno R. 27.12.2021
Yleisarvosana
Aivan upea takki! Päädyin tähän takkiin pitkän harkinnan jälkeen ja olen erittäin tyytyväinen! Fjällräven Nuuk parka on lujatekoinen ja erittäin laadukas talvitakki, joka suojaa sinua joka kelissä. Takki on reilun mallinen ja siitä syystä koko tuntui ensin isolta. Koko vastaa mielestäni normaalia. Olen 184cm/98kg jykyvärakenteinen mies ja koko XL on minulle sopiva. L koko oli hihoiltaan lyhyt ja hartioista kapea. Keskivartalon seudulta sekin olisi sopinut. Tämän tyyppinen takki on tehty suojaamaan käyttäjäänsä vaihtelevissa talvikeleissä ja sen se myös tekee. Takki on miellyttävän väljä sen oikein tuntee antavan suojaa. Takki on lämmin. Jos puet takin alle normaalin puseron, tarkenet ulkoilla hyvin vielä -20 asteen pakkasessa. Rajuille pakkasille alle täytyy pukea useampi kerros, mutta niinhän parkatakkia on tarkoituskin käyttää. Tämän takin alle mahtuu vaivatta pari aluskerrastoa ja vaikka kevytuntuvatakki. Takki ei ole myöskään liian kuuma vaikka ulkona olisi lauhempaakin. Takin pintamateriaali on todella kestävän oloista. Korkea kaulus ja valtava huppu suojaavat niin räntäsateessa kuin paukkupakkasissakin. Kalus on sopivan korkuinen, joskin hieman ahdas ylös asti suljettuna. Se voisi olla pari senttiä väljempi. Ilmeisesti minulla on liian paksu niska 😄 Hydratec kalvo tuntuu toimivan. En ole päässyt testaamaan takkia märissä olosuhteissa, joten vedenpitävyydestä en voi arviota varmuudella antaa. Vesihanan alla vesi liukuu pois jättäen jopa pintakankaan kuivaksi. Talvitakille täysin riittävä vedenpitävyys minun mielestä. Höyryä takki vaikuttaa haihduttavan myös erinomaisesti. Kävelin reippaan hikilenkin -16 pakkasessa ja takin sisäpinta pysyi kuivana vaikka selkä hikoili jo reilummasti. Takissa on valtava määrä taskuja. Ulkopuolen taskut ovat riittäneet minulle tähän mennessä. Alimmat päällystaskut ovat niin reilut, että niihin voi laittaa hanskat ja pipon kauppaan mennessä. Lisätaskuja et taatusti jää kaipaamaan. Takissa on kiristysnyöri hupussa ja helmassa. Aluksi epäröin vyötärökiristyksen puuttumista, mutta se on osoittautunut minulle tarpeettomaksi. Joku oikein laiha ihminen sitä voisi kaipailla takin ollessa väljä keskivartalon kohdalta. Kaikki nyörit, nepparit ja tarranauhat ovat erittäin laadukkaita ja hyvin sijoitettuja. Hihansuissa ei ole lumilukkoja/resoreita mutta hihat ovat riittävän pitkät ja tarrakiristykset todella jykevät. Fjällräven Nuuk parka on minulle unelmien talvitakki. Tähän takkiin on hankala pettyä. Uskon, että tämä takki pitää minut suojassa talvisäissä seuraavat kymmenen vuotta. Sitten ostan uuden samanlaisen! Fjällräven Nuuk on sama takki kuin Fjällräven Yupik. Vain nimi on muuttunut. VAHVA SUOSITUS!
Anonyymi 27.12.2021
Yleisarvosana
Laadukas ja lämmin talvitakki jolla tarkenee kovillakin pakkasilla. Vetoketju oli aluksi vähän haastava, mutta nopeasti sitäkin oppi käyttämään.
Toni J. 21.12.2021
Yleisarvosana
Takin ostin varmuuden vuoksi pohjoisen reissulle. Mittari näytti -35c ja takin alla oli silti lämmintä, jopa niin että hiki meinasi tulla. Ehdoton suositus tälle tuotteelle.
Erik F. 21.12.2021
Yleisarvosana
Hieno takki. Super lämmin ja mukava. Minulla on yleensä vain paita takin alla, vaikka ulkona -10C. Ainoa haittapuoli tähän mennessä on, että takin oikealla puolella olevat vetoketjulliset tarranauhat takertuvat toisinaan käsivarren tarranauhaan.
Anonyymi 21.12.2021
Yleisarvosana
Oikein lämmin ja tyylikäs takki. Taskuja todella paljon ja hyvin säätömahdollisuuksia. Tyypillistä Fjällräven laatua.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Raimo S. 7.12.2021
Yleisarvosana
Kyllä on lämmin. Käytin Muoniossa 23 asteen pakkasessa.
Anonyymi 3.12.2021
Yleisarvosana
Lämmin, mukava ja kätevä.
Kalle K. 6.2.2020
Yleisarvosana
Varmasti todella lämmin. Tulis vaan pakkasia, että pääsisi testaamaan.
Pekka L. 3.11.2021
Yleisarvosana
Erittäin lämmin talvitakki. Suojaa hyvin alaselkää.
Kimmo H. 4.5.2021
Yleisarvosana
Siis ehdoton talvitakki niin äärikylmään kuin peruspakkasiin. Alle voi pistää kaupunkioloissa kevyttä t-paitaa. kovemmilla pakkasilla alle ei kyllä tarvi mitään erityistä lisää lisättävän. Korkea kaulus todella suojaava. Turkisreuna lisäsuojana.
Anonyymi 28.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 2.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja lämmin parka ja erittäin käytännöllinen. Melko väljä mitoitus on, mikä kannattaa huomioida ostaessa.
Radvan K. 25.3.2021
Yleisarvosana
Olen fani tämän tuotemerkin parkkeista monien vuosien ajan. He tekevät mitä heiltä odotetaan. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti näitä parkkeja. Hinta / suorituskyky on loistava! Ostaisi nämä parkit uudestaan ja uudestaan.
Janne L. 23.3.2021
Yleisarvosana
Tuote vastasi kuvausta. Suojaa hyvin kovallakin tuulella.
Anonyymi 21.3.2021
Yleisarvosana
Paras talvitakki, jonka olen koskaan omistanut. Taskuja on vaikka muille jakaa, ja takki todella pitää tuulen ulkopuolella. Erinomainen tuote!
Anonyymi 19.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Santeri K. 11.3.2021
Yleisarvosana
Loistava ja laadukas takki. Pitää tuulta, vettä ja kylmyyttä loitolla erinomaisesti. Taskuja on enemmän kuin tarpeeksi. Suosittelen!
Christian d. 8.3.2021
Yleisarvosana
pieni haittapuoli: istuma-asennossa (esimerkiksi pyörän kohdalla) alempi etutarranauha (jonka karkea puoli on parkan oikealla puolella) on usein koukussa oikean hihan (joustavan puolen) kanssa, kun jälkimmäinen ei 'ei ole täysin kata holkki kiristys välilehti. Toinen pieni vika kopiossani: vasemman hihan taskun painonapin urososa on irrotettu kankaasta; sen kaksi osaa erotettiin, koska mielestäni sitä ei puristettu tarpeeksi tiukasti. Lopuksi, vetoketju on hieman vaikea "napsauttaa" oikein. Sen lisäksi tämä parka on ihme.
Anonyymi 6.3.2021
Yleisarvosana
Huippu hyvä ja lämmin takki. Reilusti taskuja.
Anonyymi 4.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Heidi T. 2.3.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä ja tyylikäs takki. Takki on lämmin.Takin kangas kestävän oloinen. Huppu takissa mahtava, suojaa tuulelta hyvin. Takki on kyllä hintansa arvoinen. Tätä tulee kyllä pidettyä. Meidän perheessä jo kahdella tämä takki. Suosittelen.
Peder T. 2.3.2021
Yleisarvosana
Torsten S. 25.2.2021
Yleisarvosana
Tuote kuvatulla tavalla, nopea toimitus! Oikein hyvä!
Anonyymi 24.2.2021
Yleisarvosana
Todella lämmin ja hyvin istuva takki. Taskuja riittävästi ja niihin pääsee myös käsiksi vaikka hanskat kädessä. Pieni miinus hupun säädöistä ja vetoketjun alalukosta. Alalukko tuntuu aukeavan liian helpolla mutta ei häiritse käyttöä.
Anonyymi 21.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 20.2.2021
Yleisarvosana
Loistava takki, viikon käytöllä en ole löytänyt mitään mitä voisi parantaa. Todella lämmin, taskut käytännölliset ja ulkonäkö sopii niin metsään kun kaupunkiin. Koko oli minulle reilu, joten vaihdoin kokoa pienempään mitä yleensä Fjällrävenin vaatteissa minulla on. Kaikin puolin todella laadukas takki.
Anonyymi 19.2.2021
Yleisarvosana
Todella lämmin ja kestää hyvin tuulta. Huppu kerrankin oikean kokoinen, ei liian iso, kääntyy pään mukana. Selkäosa riittävän pitkä, suojaa hyvin ristiselkää autokäytössä. Hiukan ylipitkät hihat luo kömpelön tunteen jos tarvii tehdä käsillä jotain, onneksi hihansuita voi hiukan säätää.
Pekka T. 19.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 19.2.2021
Yleisarvosana
Todella lämmin, hyvin tehty takki. Erittäin paljon taskuja, taisi olla 15kpl ja oikeissa paikoissa. Kaulus nousee riittävän korkealle ja huppu on hyvä.Kaikin puolin todella hyvä ostos.
Владимир П. 10.2.2021
Yleisarvosana
Moikka! Olen erittäin tyytyväinen ostettuun puistoon. Sen eduista voin korostaa seuraavaa: se on hyvin ommeltu, kevyt, ei kylmä, monet taskut, ei rajoita liikkumista, vaikka se ei sovi hyvin pussiin. Suosittelen ostamaan sen. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan. Kiitti! Ystävällisin Terveisin, Vladimir.
Anonyymi 5.2.2021
Yleisarvosana
Hannu K. 21.1.2021
Yleisarvosana
Hyvän näköinen.todella lämmin ja moneen tilanteeseen sopivva takki. Parannettavaa on vaikea löytää. Ehkä vetoketjun hahlo on joskus vähän hankala.
Petteri K. 19.1.2021
Yleisarvosana
Mika A. 14.1.2021
Yleisarvosana
Markus U. 24.12.2020
Yleisarvosana
Vaikuttaa lämpimälle ja kestävälle laatutakille. Ensiviikolla pohjoiseen kokeeseen.
David B. 21.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin lämmin, hyvä istuvuus. Paljon taskuja.
Tomi J. 18.12.2020
Yleisarvosana
Oikein lämmin ja hyvä takki. Taskuja on mukavan paljon. Suojaa hyvin myös tuulelta ja sateelta. Taattua räven-laatua.
Ville T. 17.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaasti tehty, tyylikäs ja lämmin takki. Puheet väljästä leikkauksesta johti itselläni siihen, että tilasin aluksi kokoa pienemmän joka osoittautui liian pieneksi. Eli koko vastaa koko-taulukon mittoja. Painosta lähtee viimeinen tähti pois.
Teemu V. 15.12.2020
Yleisarvosana
Takki on todella lämmin. Malli on tilava ja istuu hyvin.
Juha P. 14.12.2020
Yleisarvosana
Lämmin ja varmasti pitkäikäinen.
jos...@...om 22.10.2020
Yleisarvosana
Miika H. 6.10.2020
Yleisarvosana
Jussi A. 6.10.2020
Yleisarvosana
Muuten täydellinen takki, mutta hieman painava.
Patrik E. 6.10.2020
Yleisarvosana
Takki on kevyempi kuin oletin, mutta vaikuttaa lämpimältä, vaikka vasta syksyn viimoissa koeteltu. Taskuja löytyy joka lähtöön. Takki on tilava mutta ei näytä tai tunnu teltalta. Koko L vastasi kokoa L, ja hihat ovat kerrankin tarpeeksi pitkät, pitkille käsivarsille. Povitaskut molemmilla puolilla, ja niissä läpivientireiät johdolle. Säädettävä huppu, jossa irroitettava karvakaulus 👍 En löydä moitteen sijaa takista. Takin täydellinen sopivuus vartalomallilleni ( hoikahko) oli mukava yllätys, kun monesti talvitakit olleet hitusen isohkoja minulle.
Ilkka L. 17.3.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ostos! Lauhan talven aikana vähän turhankin lämmin, mutta parempi niin päin. Taskuja vähintään riittävästi ja huppu mahtavan iso.
Jari H. 11.3.2020
Yleisarvosana
Lämmin takki ja laadukkaasti tehty.
Jesse S. 8.3.2020
Yleisarvosana
Takki on todella lämmin ja kestää sekä tuulen että sateen
Markus R. 7.3.2020
Yleisarvosana
Takki on ollut aivan täydellinen kovissa pakkasissa lapissa. Taattua Fjällräven laatua!
Ari A. 28.2.2020
Yleisarvosana
Loistava takki pohjoisen keleille. Huippu nopea toimitus.
Markus W. 26.2.2020
Yleisarvosana
Lämmin ja kestävä takki kovempaankin pakkaseen. Käytännölliset taskut ja hyvä huppu
Tommi M. 30.1.2020
Yleisarvosana
Jani L. 24.1.2020
Yleisarvosana
Erinomaisen lämmin, taattua tunturikettu-laatua! Jos pidät taskuista, niitäkin riittää! Laadukkaat materiaalit, muhkea vuori mutta silti hämmentävän vähän häiritsee liikkuvuutta. Ei sovi nollakeleille, ellei sitten tykkää hikoilusta.
Anonyymi 22.1.2020
Yleisarvosana
monipuolisen tuntuinen takki, ehkä vähän liian lämmin leudoille keleille.
Jukka H. 20.1.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja lämmin takki jossa hyvät taskut.
Hannu A. 15.1.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin suunniteltu ja hyvin valmistettu takki. Taskuja on ehkä liioitellun paljon, mutta omapahan vaihtoehtoja. Ei niin kevyt kuin untuvatakit, mutta ei painoa huomaa kun takki on yllä.
Olli R. 14.1.2020
Yleisarvosana
Kerim Ö. 18.12.2019
Yleisarvosana
Juho K. 17.12.2019
Yleisarvosana
Tyylikäs lämmin ja mukava takki!
Håkan S. 15.12.2019
Yleisarvosana
Ajaton edelleen, uskomattoman mukava ja hoitaa Skandinaviaa erinomaisesti.
Matti I. 14.12.2019
Yleisarvosana
Todella lämmin takki; toistaiseksi ainoa miinus on hieman hankala vetoketju. Kovissa keleissä en vielä valitettavasti ole päässyt testaamaan.
Tommi V. 1.12.2019
Yleisarvosana
Mukavan lämmin ja suojaa hyvin tuulelta ja sateelta. Mukavan korkeat kaulukset joilla suojaa kaulan ja iso myrskyhuppu, jonka avulla suojausta parantaa vielä entisestään.
Esa-Pekka S. 12.10.2019
Yleisarvosana
Tosi hyvä ja lämmin takki. Olen käyttänyt metsässä ja kaupungilla ja kestää hyvin ja sopii moneen paikkaan talvella.
Timo S. 7.10.2019
Yleisarvosana
Jämäkkä ja hyvin suunniteltu takki kylmään talveen. Takki on jopa liian lämmin Etelä-Suomen syksyyn, joten ei ehkä paras valinta hikisempään liikuntaan – jo leppoisa lenkkeily koiran kanssa saa hien pintaan. Hupussa saisi olla paremmat säädöt, mutta tällaisenakin ne ovat paremmat kuin useimmissa vastaavissa takeissa. Aika painavahan tämä on, mutta niin kai se on tällaisten kaikkeen kelpaavalla takilla. Taskuja enemmän kuin osaan tarvita. Katu-uskottavuuskin kohdallaan. Suosittelen!
Mika K. 5.10.2019
Yleisarvosana
Henri K. 20.4.2019
Yleisarvosana
Raskas, mutta lämmin. Erinomainen siirrettävyys ja mukava käyttää. Koko on tavallista isompi, 188 cm ja koko S sopii minulle.
Anonyymi 11.4.2019
Yleisarvosana
Lämmin
Ilkka L. 5.4.2019
Yleisarvosana
Erinomainen parka. Erittäin lämmin ja mukava, eikä liian painava.
timo n. 3.3.2019
Yleisarvosana
Paras koskaan omistamani talvitakki. Todella lämmin ja taskuja on vähintäänkin riittävästi. Pitää kuivana ja lämpöisenä kelissä kuin kelissä. Reilun kokoinen huppu on helppo heittää pään päälle.
Anonyymi 1.3.2019
Yleisarvosana
Aki R. 26.2.2019
Yleisarvosana
Erittäin hyvä takki. Sopii kaikkeen käyttöön, jopa pukutakin kanssa. Kestävä materiaali. Erittäin lämmin ja miellyttävä päällä. Taskuja vähintään riittävästi. Kaikin puolin laadukas tuote.
Joni H. 9.2.2019
Yleisarvosana
Harri L. 31.1.2019
Yleisarvosana
Petri T. 19.1.2019
Yleisarvosana
Takki on erittäin lämmin ja etelän vetisillä talvikeleilläkin pitää hyvin veden pois. Taskuja enemmän kuin tarpeeksi. Hyvät säätömahdollisuudet hihojen päissä sekä hupussa. Vetoketju hieman haasteellinen, mutta muuten ei mitään huonoa. Hinta pitkään mietitytti, mutta erittäin laatutakilta vaikuttaa.
Lauri H. 17.1.2019
Yleisarvosana
Oikein hyvä ja lämmin parka pitkäksi aikaa. Suosittelen.
Alain R. 15.1.2019
Yleisarvosana
Kaikki on täydellistä. Suosituin seuranta. Täydellinen koko, moitteeton takki, erittäin lämmin, käytännöllinen monilla taskuilla.
Nuutti N. 12.1.2019
Yleisarvosana
Riho A. 23.12.2018
Yleisarvosana
Lee C. 12.12.2018
Yleisarvosana
Jesse V. 9.12.2018
Yleisarvosana
Juhani S. 8.12.2018
Yleisarvosana
Laadukasta tekoa ja istuu hyvin. Hiukan epäkäytännöllistä on se, että tämä takki on todella lämmin, Helsingissä ei ole talvessa montaa päivää joina tässä takissa ei tule hiki paikallaan seistessä.
Jorma H. 7.11.2018
Yleisarvosana
riku n. 1.11.2018
Yleisarvosana
ville o. 25.9.2018
Yleisarvosana
Hamu A. 27.12.2017
Yleisarvosana
Erittäin lämmin ja mukava. Tänään 2 vuotta myöhemmin se ei ole niin vedenpitävä kuin se oli, kun se ostettiin. Olen ruiskuttanut koko takin "vedenpitävällä suihkeella ja auttaa, mutta ei niin paljon kuin toivoin. Toinen miinus, jos minulla on korkeakaulainen talvipusero, takin sulkeminen on mahdotonta, koska se on rakennettu erittäin tiukasti kurkun ympärille. Suosittelisin yhtä ostaa g1000-materiaalia tämän sijaan. Muuten rakastan takkia. Kodikas ja lämmin. Lisäksi olen lyhyt, joten tämä oli ainoa malli, jota voin käyttää
Marko M. 20.6.2018
Yleisarvosana
Paras talvitakki ikinä. Riittävästi taskuja yms ominaisuuksia, eikä kylmä vaivaa.
juh...@...om 16.3.2018
Yleisarvosana
Todella lämmin kovempien pakkasten takki. Ohuempiin takkeihin tottuneena olin läkähtyä tähän takkiin noin -10 lämpötiloissa. Piti ihan testata lukemissani arvioissa mainittu juttu - ja kyllä, tällä ihan oikeasti tarkenee taluttaa koiran pelkkä t-paita alla mittarin näyttäessä -25. Kaulus on korkea ja suojaa täydellisesti, muttei kuitenkaan ole ahdas ja kuristava niin kuin usein tuppaavat olemaan. Hupun kun vetää päähän ja lisää kerrosta alle niin en usko, että tässä maassa tulee vastaan keliä, jolla tämä takki ei enää riitä. Kalvo pitää tuulenkin loitolla. Ainoaksi talvitakiksi tämä ei sovi koska hiki tulee melko varmasti yhtään liikkuessa jo -10 lukemissa ja siitä lämpimämmissä lukemissa pomminvarmasti. Täydellinen ostos ja harmittaa vain miksi piti elää näinkin vanhaksi ennen kuin älysi tällaisen hankkia. Tyylikäs ja taattua Fjällräven -laatua aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Taskujen määrää en ole edes yrittänyt laskea. Niitä nimittäin riittää.
Arto P. 27.2.2018
Yleisarvosana
Lämmin näin 25 asteen pakkasessa
mn1...@...om 9.2.2018
Yleisarvosana
Lämmin ja tyylikäs takki.Suosittelen
Sami R. 12.1.2018
Yleisarvosana
Todella hyvä ja laadukas takki. Takin korkea kaulus on todella miellyttävää fleeceä ja kerrankin oikean kokoinen, ei liian iso että ilma faskaa läpi, mutta ei myöskään liian pieni että kuristaa/ahdistaa. Takissa on myös runsaasti taskuja, verkkotaskut takin sisällä oma lemppari. Sinne on helppoa ja huoletonta suorastaan heittää pipo ja tumput kun niitä ei tarvitse. En ole hetkeen ostanut mitään vaatetta minkä päälle pukiessa tulee näin hyvä olo.
jukka l. 30.12.2017
Yleisarvosana
Anonyymi 12.12.2017
Yleisarvosana
Lämmin, paljon hyviä taskuja, klassinen, tätä en voi laittaa päälle ellei ole kunnon pakkaset, muuten tulee liian kuuma.
ile...@...om 12.12.2017
Yleisarvosana
Erittäin lämmin takki, materiaalit tosi laadukkaita, pitää vettä ja tuulta. Kerrankin riittävästi käytännöllisiä taskuja! Supertakki kaikenkaikkiaan!
Jyrki K. 18.11.2017
Yleisarvosana
Paavo K. 7.10.2017
Yleisarvosana
Mikko K. 8.3.2017
Yleisarvosana
Lämmin ja laadukas! Olen tosi tyytyväinen!
ant...@...fi 28.2.2017
Yleisarvosana
Täytyy sanoa, että takki on todella hyvä ja lämmin. Materiaalit (vetoketjut, napit, kangas) vaikuttavat kestäviltä, ja taskuja on todellakin riittävästi. Pelkkä T-paita riittää takin kanssa hyvin yli -10 lämpötiloissa, vaikka kuinka tuulisi. Plussaa myös takin ulkoasun ajattomuudesta - takkiin ei ole tungettu liikaa merkkejä taikka muita turhuuksia.
Tommi A. 28.2.2017
Yleisarvosana