Lajit » Ulkoilu » Kengät » Talvikengät » Meindl Sölden »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Taneli L. 9.7.2020:
Yleisarvosana
Jämäkän tuntuiset jalkaan, hieman kapea lesti ja piti vaihtaa kokoa isommat vaikka olevinaan passailin netin taulukoiden mukaan koon kohdalleen. Iso plussa varuste.netille vaihdon sujuvuudesta ja nopudesta. Uudet kengät oli noudettavissa postista parissa päivässä lähettämisestä
Juhani H. 10.6.2020:
Yleisarvosana
Kenkien pohjaosa ei ole läheskään yhtä jäykkä kuin Meindlin tavanomaisissa vaelluskengissä. Nämä ovat reilunkokoisia joten ei mielestäni ei kannata ottaa kuin maksimissaan yksi koko normaalia isompi villasukkavaraa.
Petri M. 26.5.2020:
Yleisarvosana
Ensivaikutelmaltaan hyvän tuntuiset kengät ja ensi talvena menee käyttöön.
Jarkko P. 15.5.2020:
Yleisarvosana
Kimmo R. 29.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvä ka lämmin talvisaapas. Jalat pysyy kuivana märällä kelilläkin. Nauhoitukseen kaipaan lukitusta
Martti H. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Lähinnä lumikenkäilyssä käyttänyt ja todella lämpimät ovat. Yksi tähti lähtee kenkien sidonnasta. Saisi olla koukut varressa,niin viisi tähteä.
Hanna E. 9.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvälaatuisen tuntuinen mutta lesti sisäkengän kanssa aivan liian kapea. Tilasin varmuuden vuoksi miesten mallin ja puoli numeroa isommat kuin normaalisti Meidlini, mutta silti puristi. Ja samoin moitin nauhojen kiristystä, mistä muutkin ovat antaneet palautetta: nauhoittaessa kenkiä on vaikea saada kireälle, koska lukkolenkit puuttuvat nauhoituksesta. Palautukseen meni, ikävä kyllä.
Ismo H. 5.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kun saa sisätiloihin irroittaa kengästä sisäosan. Optigrip metsäsuksisiteisiin kantaosa ei aivan täsmää, mutta pienellä hiihtovaelluksella kyllä meni.
davide f. 26.2.2020:
Yleisarvosana
Minulle talvikenkien kolme tärkeintä ominaisuutta: lämpimät, edulliset, sopivat siteisiin.
Janne N. 18.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvät talvivaelluskengät leveällä lestillä. Sisävuoren saa helposti pois ja takaisin kuivatusta varten.
Jarmo M. 18.2.2020:
Yleisarvosana
Ville M. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Tosi hyvät talvikengät. Lumikenkäilyssä tosi mukavat ja lämpöiset. Huopatossut erittäin kätevät tupa kengät. Suosittelen. Ostin ale hintaan 79,90 ja ovat olleet kyllä hintansa väärtit.
Pekka H. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Positiivisesti yllätti nämä kengät, vaikka aluksi tuli tilattua liian pieni koko. Nauhalenkit ovat tosiaan liukkaat mutta pihakäytössä toimivat mukavasti kun jättää pari ylintä lenkkiä tyhjäksi. Tällöin on kengät helppo polkaista jalkaan kun pyörähtää pihalla. Tulevia kämppäreissuja varmasti helpottaa sisäkenkien kumipohjat, samat kengät toimivat sitten kämppäkenkinä
Markku E. 22.1.2020:
Yleisarvosana
Aivan mahtavat, ei sanoja..
Mika L. 18.1.2020:
Yleisarvosana
Lämmin talvikenkä, vähän kankea kävellä, ainakin näin alussa. Kenkiä sidottaessa hankala saada kireälle, tässä voisi olla kehityksen tarvetta.
Niko P. 15.1.2020:
Yleisarvosana
Ainut ongelma on nauhojen kiristys kun nauhalenkit on niin liukkaat.
Kati V. 14.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvät jalassa, napakat. Varren yläosa voisi olla aavistuksen pehmeämpi/joustavampi. Varren pituus hyvä. Kyllä kelpaa kulkea metsällä kylmemmälläkin kelillä. Koko piti hyvin paikkansa.
Olli S. 29.12.2019:
Yleisarvosana
Kengät ovat olleet minulla toistaiseksi ainoastaan ulkona arkipuuhastelussa, jossa ovat kyllä erittäin mukavat ja lämpimät. Metsäretkien osalta en osaa vielä sanoa, mutta varmasti toimivat sielläkin. Kenkien muoto, ulkonäkö ja materiaalit miellyttävät minua suuresti. Kenkien tuntumakin on hyvä ja miellyttävä, mutta ainoana lisätoiveena kengille on, että tukisivat jalkaa varresta hieman enemmän/olisivat jämäkämmät. Pohja taas on mukavasti hieman notkeampi eikä liian jäykkä, joten rullailee kivasti. Kerrassaan mukavat ja loistavat kengät talvella touhuamiseen! Irroitettavasta sisävuoresta/tupatossuista plussaa!
Eerik K. 26.12.2019:
Yleisarvosana
Sami V. 4.10.2019:
Yleisarvosana
Tuomas P. 22.1.2019:
Yleisarvosana
Jämäkän oloinen talvisaapas. Irrotettava vuori on kätevä, eikä tule jalan mukana ulos kun löysää sisäjalkineen remmiä. Monikäyttöinen kenkä. Pitää jalan kuivana umpihangessakin kahlatessa jos lahkeen saa kengän ympärille. -20 asteen pakkasessakin pysyy lämpimänä, kun laittaa kaksi sukkaa. Tekokuitu- tai puuvillasukan kanssa varpaat kylmenevät jo -10 asteessa, joten kannattaa panostaa sukkiin myös. Merinovillaseos on hyvä. Kenkä on hieman kulmikas astua kaupunkiolosuhteissa, mutta metsässä ja hangessa loistava. Jalan taittuessa varsi saattaa joistain kohtaa taittua siten, että hieman tuntuu nilkassa, varsinkin pyöräillessä. Mutta vielä ei ole ilmaantunut hiertymiä parin viikon käytön jälkeen. Hyvä talvimono!
mika k. 12.1.2019:
Yleisarvosana
Aikaisemmin oli kokemusta kesäkäytön Meindl 3 vuodenajan kengistä, jotka käytössä ohuella vaellussukalla tiukalla istuvuudella. Mittoihin +2nro ja nyt sopiva talvijalkine paksu vaellussukka + villasukka. Sisäkenkäkin erittäin laadukkaasti tehty. Alkukokemuksilla 9+ talvikenkä. Ainoat mielipideasiat on varren ja terän jäykkyyden suhde sekä liukkaat nauhalenkit.
Raimo K. 3.1.2019:
Yleisarvosana
Mukautuu nopeasti jalkaan. Irroitettava sisus helpottaa kengän kuivattamista. Nauhalenkeissä voisi olla yksi jarrulenkki, joka auttaisi kengän kiristämistä.
toni P. 1.1.2019:
Yleisarvosana
Even U. 15.12.2018:
Yleisarvosana
Okay
Kimmo L. 13.12.2018:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset, kuten kaikki muutkin omistamani ko.merkin jalkineet. Irrotettava sisävuori on pakkassaappaissa todella hyvä ominaisuus, saappaat saa nopeammin kuivaksi ja vuori todennäköisesti kestää huomattavasti kauemmin. Lämpöominaisuuksista oikein kylmillä keleillä ei ole vielä kokemuksia, mutta näillä eteläisen Suomen "talvi"keleillä näillä ainakin pärjää. Otin itselleni yhtä numeroa isommat kuin muut Meindin kenkäni ovat. Silloin kenkiin mahtuu paksummat sukat.
THEO S. 29.1.2018:
Yleisarvosana
Toimivat jaloittelu-välineet.
Janne M. 29.12.2017:
Yleisarvosana
Vesa T. 20.6.2017:
Yleisarvosana