Lajit» Koirailu» Automatkustus» Autohäkit» Variocage III Single -häkki, koko SL (single large)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tomi H. 13.3.2021
Yleisarvosana
Loistotuote!
Anonyymi 25.2.2021
Yleisarvosana
Häkki vastaa odotuksia. Ei rämise ja on tukevaa tekoa. Koiran on varmasti turvallinen olla häkissä. Häkin lattia on liukas mutta sekin hoitui kun hankimme siihen kuramaton pohjalle. Yksi tähti pois koska matto piti erikseen hankkia. Oiva häkki meidän labbikselle
pia...@...om 27.2.2020
Yleisarvosana
Hyvä tukeva häkki, joka ei rämise. Toyota RAV4 2016 Hybridiin vaatii korokkeen takatilassa pohjassa olevan korokkeen vuoksi, jotta koko takatilan voi kokonaan hyödyntää. Toteutuimme korokkeen Finnfoam levystä. Tukevan häkin ansioista takaluukussa voi pitää matkatavaroita. Aiemmin käytössä ollut nylonhäkki ei ollut tässä suhteessa koiralle yhtä turvallinen..
Samu K. 13.4.2018
Yleisarvosana
Varsin näppärä koirahäkki moneen autoon. Sivukaltereiden kumitutit vaeltavat ajoittain putkea pitkin jolloin alkaa rämisemään. Osat paikallaan suhteellisen hiljainen. Ovi toimii jouhevasti ja pysyy auki tarvittaessa. Sivujen remmikiinnikkeet ovat hankalat pujottaa häkkiä asentaessa, siitä huolimatta varmasti helpoimpia häkkejä mikäli joutuu poistamaan ja asentamaan toistuvasti.