Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Putkikassit» Ortlieb Duffle 110»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sami H. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
On sitä mitä luvattu. 5v takuu niin voipi huoletta ostaa. Kokemusta valmistaja muista tuotteista ja vaikuttaa olevan samaa ”pomminvarmaa” tavaraa. Säkki on iso, itsellä petivaatteet tyynyineen peittoineen sekä n. viikon vaatteet ja tarvikkeet jotka oli jaettu useampaan kassiin aikaisemmin. Pitää varusteet kuivina auton lavalla sekä veneessä. Hintava on, ostin blackfriday tarjouksesta. Suosittelen.
Aki N. kirjoitti 23.6.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen laukku, toimii kaikin puolin juuri odotetulla tavalla. Iso, kestävä, hintansa väärti.
Maunu S. kirjoitti 20.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvä. Klassikko.
pekka K. kirjoitti 23.11.2019:
Yleisarvosana
Hyvin voi kuljettaa Pick-Upin lavalla sateella. Kurat lähtee märällä rätillä. Kassin vetoketjun saa helposti kiinni vaikka olisi ahdettu täyteen.
Sami H. kirjoitti 26.9.2019:
Yleisarvosana
Tuote vasta hankittu ja pakattu ensimmäistä reissua varten. Toistaiseksi tuote on osoittautunut korkeiden odotusten mukaiseksi.
Ole E. kirjoitti 28.11.2018:
Yleisarvosana
Erittäin onnistunut hankinta. Varustelaukku on todella hyvä. Ainoa asia mikä voisi olla parempi on olkaimet kun käytetään laukkua ns reppuna, mutta muuten todella laadukas ja käytännöllinen tuote jota aiomme myös jatkossa käyttää.
Tero P. kirjoitti 14.9.2018:
Yleisarvosana
Tosi vahvaa tekoa, oikeasti vedenpitävä. Ollut kanoottissa ’takatarakalla’ niin ollut helppo pakata kanootti. Olen pitänyt siellä petivatteet ja tabletin sekä kuivat vaatteet. Reppuna en ole koittanut mutta vaikuttais olevan ok.Toki reppuna jos käyttää niin pakkaaminen voi olla haaste, koska ei ole isoja lokeroita kassin sisällä, pikkutavarat saa erillisiin vetoketjullisiin taskuihin
tie...@...om kirjoitti 1.8.2018:
Yleisarvosana
Muuten hyvä, mutta ei kauhean mukava kantaa selässä. Patagonian black hole duffeli on paljon mukavampi kantaa.
Timo K. kirjoitti 8.12.2017:
Yleisarvosana
Ihan paras vedenpitävä kassi
Jesper v. kirjoitti 26.11.2017:
Yleisarvosana
Loistava yleisduffle/ reppu
vpt...@...om kirjoitti 17.9.2017:
Yleisarvosana
Ostettu perinteisen "iippo-laukun" korvaajaksi. Loistava keikkalaukku. Pitää hyvin veden kaatosateessa mönkkärin kyydissä ja pienellä pyyhkimisellä kaikki lika ja kura lähtee pois ja voi ottaa laukun taas seuraavalle reissulle kaupunkiympäristöön. Riittävän tilava, että kaikki tavarat kulkee helposti mukana ilman survomista. Tarvittaessa kulkee myös ihan ok selässäkin.
Esa L. kirjoitti 25.4.2017:
Yleisarvosana
Monipuolinen kassi rajuunkin käyttöön. Toimii myös matkalaukun sijasta (ellei tarvita kovia kuoria).