Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Putkikassit» Ortlieb Duffle 60»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Raimo L. kirjoitti 21.1.2021:
Yleisarvosana
Hyvä ja jämäkkä rakenne. Alussa vetoketju on jäykkä ja vaikea avata sekä sulkea, mutta onhan se todennäköisesti myös vesitiivis. Silikonisively helpotti hieman, mutta eiköhän se aikaa myöten kulu ja löysty paremmin toimivaksi. Huonona puolena on päätyjen kiinnityskoukut. Niitä oli vaikea saada kiinni ja vielä vaikeampi avata. Muovi on niin jäykkää, ettei sitä saa taipumaan lukituksen yli. Kun koukuista poisti pienet lukitusnystyrät niin avaaminen onnistuu helpommin. Enkä poiston jälkeen huomannut etteikö lukitukset olisi pysyneet kiinni.
Lassi V. kirjoitti 27.9.2019:
Yleisarvosana
Hyvän oloinen kassi. Yhden prätkäreissun verran kokemusta ja piti ainakin suomalaisen "juhannussään" verran vettä, eli ajomatkalla pari rankempaa vesikuuroa ja rakeita... Järeä vetoketju, muttei mieielstäni mitenkään erityisen jäykkä kokoisekseen. Kannattaa ylläpitää voitelua silikonivaseliinilla tai ruiskeella.
Peik J. kirjoitti 29.7.2019:
Yleisarvosana
Muita vedenpitäiviä laukkuja ei sitten tarvitsekkaan.
Jani I. kirjoitti 12.2.2019:
Yleisarvosana
Taskujahan tässa pussukassa ei ole, mutta suojaa tavaroita sen sisällä hyvin kosteudelta. Vetoketju jäykkä, mutta varmaan pitääkin olla että vesi pysyy ulkona. En vaihtaisi.
Anniina S. kirjoitti 24.1.2019:
Yleisarvosana
Vetoketju on aika jäykkä, mutta eipä ole huolta siitä, että aukeaa itsestään.
Timo K. kirjoitti 26.8.2018:
Yleisarvosana
Lienee todellakin ainoa täysin vesitiivis duffeli eli myös vetskari. Varastoinnissa saa pieneksi, kun rullaa vetoketju raollaan (muuten ilma ei tule ulos) ja sulkee sen rullauksen jälkeen. Isot sisätaskut päädyissä kosteudelta suojassa. Erinomainen hihna keskellä laukkua - sillä voi sitoa tavaroita paikoilleen, jos käyttää duffelia reppuna.
Mari V. kirjoitti 25.6.2017:
Yleisarvosana
Hyvä vedenpitävä reppu
Antti H. kirjoitti 16.6.2017:
Yleisarvosana
Eriiäin mukava selässä. Lisätasku olisi tarpeen.
mar...@...om kirjoitti 1.4.2017:
Yleisarvosana
Ensi testissä vesi pysyi kassin sisällä joten varmasti se pysyy myös ulkona! Ainakin nyt n. kolmen kuukauden käytön jälkeen toimii edelleen loistavasti, toivottavasti myös sitten joskus tulevaisuudessa myös takuuajan jälkeen.