Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Vedenpitävät reput » Ortlieb Velocity 24L »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Peter L. 18.9.2019:
Yleisarvosana
Tavarat pysyy kuivana mikä on tietysti pääasia. Rinnan yli tulevat hihnat on lyhyitä vaikka olen aika hoikka. Sisätaskuun ei mahdu edes pienin Applen läppäri eli muut mallit toimii paremmin jos haluaa suojata läppäriä esim. märiltä sukilta. Laukku on kapea eli pitää miettiä missä järjestyksessä roinaa käyttää. Joku pieni ulkoinen tasku olisi myös jees esim kännykälle, hankala säätää jos spotify -lista alkaa tuuttaamaan väärää biittiä.
Pavel D. 10.8.2019:
Yleisarvosana
Tatu H. 17.7.2019:
Yleisarvosana
Vaikuttaa laadukkaalta, pidempiaikaisesta kestävyydestä ei kokemusta.
Anna K. 17.6.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäisten käyttökertojen perusteella erittäin hyvä reppu, istuu hyvin selkään ja vetää yllättävän paljon tavaraa. Ainoa mitä jäin kaipaamaan olisi useampi sisätasku jolloin tavarat löytäisi helpommin reppua tonkiessa.
Tuomo R. 5.4.2019:
Yleisarvosana
Luulin, että reppu on hyvä, MUTTA se on aivan erinomainen! Todella käytännöllinen ja tyylikäs
Ilona H. 19.2.2019:
Yleisarvosana
Todella kevyt ja selässä hyvältä tuntuva reppu! Rintakehän klipsi tosin voisi olla hieman pidempi.
tero h. 8.12.2018:
Yleisarvosana
Tykkään ortlieb tuotteista ostan varmasti vielä lisää niitä
kai...@...fi 22.5.2018:
Yleisarvosana
ant...@...om 2.1.2018:
Yleisarvosana
Karri L. 27.9.2017:
Yleisarvosana
jaa...@...et 17.8.2017:
Yleisarvosana
Reppu on kaikinpuolin erinomainen, mutta jo muutaman minuutin käytön jälkeen siinä huomasi muutaman hyvin pienen mutta ärsyttävän piirteen, mitä mielestäni ei pitäisi näin pitkään valmistetussa laaturepussa enää olla. Suurin ongelma on se, että rinnan päälle tuleva kiristyshihna on todella lyhyt ja sen sen säätövara ylös-alas-suunnassa on melko pieni. Haluaisin hihnan vähän korkeammalle kuin mitä se on mahdollista saada. Olen nyt jo säätänyt hihnan lähes niin pitkäksi kuin mahdollista, ja vähän pelkään että esim. paksun talvitakin kanssa (en ole vielä kokeillut) säätövara loppuu kesken. Olen keskimittainen, enkä edes kovin rintava mies :) Toinen ärsyttävä piirre löytyy repun sisällä olevasta, irrotettavasti lisätaskusta. Sen vetoketjullinen tasku on kätevä pikkutavaroille, mutta koko pussukka on niin heiluva ja hennosti kiinni, että vetoketjun käsittely vaatii kahta kättä ja keskittymistä. Nämä ongelmat ovat pieniä, mutta niin silmiinpistäviä, että ne ärsyttävät vielä enemmän. Muuten reppu on loistava! Se on todella tilava ja tämän kokoiseksi repuksi todella kevyt, mutta silti tukeva. Myös painavien lastien (n. 10kg) kantaminen on todella miellyttävää. Pikkupuutteista huolimatta olen tyytyväinen ostokseeni.
Jari A. 10.6.2017:
Yleisarvosana
Sopivan kokoinen, taatusti vedenpitävä ja yllättävän mukava selässä.
Pauliina V. 16.4.2017:
Yleisarvosana
Nimimerkki Toni 1.4.2018:
Hito jees reppu ekan vuoden. Sen jalkeen ruvennu liimaukset pettamaan saumoista jonka takia tullut iso reika repun pohjaan. Maanantai malli tai sit ei kesta aasian lämpöä.
Nimimerkki Kiero 24.1.2013:
Hyvin istuu selkään. Mahtuu hyvin vaihtovaatteet kun olet polkenut töihin sateessa. Jos hyvin pakkaat niin mahtuu myös läppäri ja eväkset. Talvella vähän jäykähkö mutta ei ole murtunut pakkasessa (-23°C).