Lajit» Pyöräily» Kuljetuskärryt» Tavaroille» BOB IBEX-tavarakärry + BOB-varustekassi»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Johannes Z. 5.5.2021
Yleisarvosana
Karri L. 11.3.2021
Yleisarvosana
Ainut huono puoli on, että valmistajaa ei ole kiinnostanut kehittää tuotetta vuosiin ja joutuu erikseen etsimään ja ostamaan kalliilla, tai tekemään läpiakselille sovitteet. Muuten loistava tuote, kulkee hyvin mukana, vaikka hidastaakin kyllä vauhtia (ehkä syytä etsiä paremmin rullaava rengas), ja tulee tasan samasta tilasta, kuin itse polkupyörä. Pystyy hyvin kääntymään vaikka pyörätiellä ympäri. Läpiakselisovitteen puuttumisen lisäksi toinen huonopuoli on, ettei ole seisonta tukea. Vaatii melkopitkän seinämän, jotta pysyy nätisti pystyssä. Kiitosket henkilökunnalle kasaamisesta, kun otettiin suoraan käyttöön myymälästä!
Tapani T. 12.3.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukava ja huomaamaton vetää perässä.
Ilkka M. 3.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä kokonaisuus, kevyt vetää ja seuraa hyvin perässä !
Riku J. 12.6.2019
Yleisarvosana
Helppo kiinnittää pyörään ja kulkee mukana hyvin. Sopii myös täysjoustopyörään, johon ei saa laukkuja kiinnitettyä. Taka-akseli on tilattava, joihinkin pyöriin uudelleen.
Helfried K. 4.6.2019
Yleisarvosana
Andi P. 28.3.2019
Yleisarvosana
Vaikka perävaunu on melko kallis ostaa, perävaunu Mutti Angelan kanssa puhumiseen ei ole "vaihtoehto", kun mies / nainen matkustaa MTB: n kanssa tai, kuten minä päivittäin kuoppaisilla maanteillä töihin. Ainoastaan sivutelineen asentaminen perävaunuun on suositeltavaa, jotta lastatulla perävaunulla pysäköinti helpottuu.
Olli M. 8.7.2018
Yleisarvosana
Todella toimiva kärry. Olen vetänyt sitä tuhansia kilometrejä maantiepyörän perässä. Ainoastaan tuotteen mukana tuleva rengas ei ole kovin rullaava asfaltilla. Olen hankkinut sen tilalle Maxxis Hookworn BMX-renkaan (16x1,95 53-350). Sen myötä kärry rullaa todella hyvin. Olen kuljettanut ennen tämän kärryn hankkimista pitkillä pyöräreissuilla tavaroita laukuissa ja kaksipyöräisellä kärryllä (Croozer Cargo). Yksipyöräinen kärry on ollut ylivoimaisesti paras näistä kolmesta, koska sen kanssa matka sujuu nopeinten ja tavarat saa helposti mukaan, jos joutuu jättämään pyörän hetkeksi julkiselle paikalle.