Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvolliset‪» Naisten‪» Meindl Vakuum Lady Ultra GTX‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Asiakaspalvelija Nina A. 4.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 22.8.2022
Yleisarvosana
Tukevat kengät, käytetty yleiskengän tavoin syksystä kevääseen. Villasukan kanssa lämpimät talvipakkasella
Tiina K. 15.6.2022
Yleisarvosana
Minulla on aiemmin hankittuna "normi" Meindlin Vacuumit joten tiesin tilatessani odottaa hyvää laatua. Ovat sopivat heti ensi askeleelta, muotoutuvat hyvin jalkaan ja ovat suhteellisen keveät. Tositoimiin pääsevät vasta ensi viikolla mutta hyvältä vaikuttaa.
hlj...@...om 17.5.2022
Yleisarvosana
Tukeva ja mukava kenkä metsälenkeille koirien kanssa, istui alusta alkaen omaan jalkaan täydellisesti.
Anonyymi 18.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 16.6.2017
Yleisarvosana
Olin varautunut kävelemään kengät sisään, sekä pariin hiertymään ja rakkoon. Positiivisesti yllätyin, kun kengät 'oleentuivat' heti jalkaan. Halusin vaelluskengät, jotka menevät myös kävelylenkillä ja arjen pienillä polkuretkillä eli kengät, joita voi käyttää monipuolisesti. En niinkään vaelluskenkiä tosi vaativiin tunturiolosuhteisiin. Parin viikon päästä nämä kengät kokevat myös lapin erämaan, enkä epäile yhtään kenkien selviämistä reissusta...miten käy minun..
Anonyymi 12.8.2021
Yleisarvosana
Aiemmin ollut käytössä Meindl Taigat, nämä ostin vähän kevyemmäksi versioksi patikkapoluille. Oikea koko oli helppo valita aiempien kenkien perusteella. Sopiva, vähän leveämpi lesti, alusta alkaen mukavan pehmeät jalassa - ihan kuin olisivat olleet käytössä jo pitemmän aikaa! Jalat on pysynyt kuivana, vaikka on sateisessa metsässä ja poluilla kävellyt. Loistava hankinta!
Anonyymi 29.6.2021
Yleisarvosana
Pitää jalkani sekä lämpiminä että kuivina olematta liian kuumia, valitettavasti ne eivät todellakaan toimi jalkojeni kanssa, joilla on ongelmia sekä kantapään kannassa että nilkassa, muutaman kilometrin kuluttua jalat kipeytyvät jonkin verran, vaikka vaihdoin pohjan. Mutta äitini tilasi saman ja hän voi kävellä mailin toisensa jälkeen ilman ongelmia, joten jos sinulla ei ole ongelmia jalkojesi kanssa, nämä ovat erittäin suositeltavia, muuten on luultavasti parempi tarkistaa toinen malli.
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Sopii omaan jalkaan täydellisesti! Toiset tällaiset jo menossa, merkkiä/mallia en vaihda.
Jori S. 22.1.2021
Yleisarvosana
Leveä lesti. Toinen kenkä ei ole vielä ihan asettunut, mutta hyvä on kulkea näillä kengillä
Romeo Z. 3.1.2021
Yleisarvosana
Pikatoimitus Päivitä koko ajan. missä tuote on Hyvin tyytyväinen
Satu K. 7.12.2020
Yleisarvosana
Kengät näyttää täydellisiltä mutta jos omaat kapean jalan ja tarvitset kenkiä nimenomaan tukemaan jalkaa epätasaisessa maastossa niin näissä on liikaa tilaa sivusuunnassa. Kengissä täytyy myös ottaa yhtä kokoa isompi. Itse otan Banksit seuraavalla kerralla. Ei heilu räpylä vaan pysyy kuin sementissä.
Anonyymi 17.11.2020
Yleisarvosana
mii...@...om 27.4.2020
Yleisarvosana
Toiset samanlaiset kengät menossa. Riittävän pehmeät mutta kiertojäykkyys säilyy. Tuntureilla menee hyvin.
Hannele L. 19.2.2020
Yleisarvosana
Petra I. 29.11.2019
Yleisarvosana
Aivan ihanan pehmeät kengät kävelyyn ja vaellukseen. Jalat pysyvät kuivina, pohja on todella pitävä ja kengät erittäin tukevat.
Risto R. 20.11.2019
Yleisarvosana
Muototuu hyvin jalkaan. Mukava pitkilläkin lenkeillä. Lumella pito kohtalainen.
Riikka N. 10.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä ja istuva kenkä. Hain kuitenkin hieman kevyempää.
Miia K. 6.9.2019
Yleisarvosana
Pehmeimmät vaelluskengät ikinä, ongelmajalat kiittää.
Riitta H. 12.1.2019
Yleisarvosana
hen...@...om 29.8.2017
Yleisarvosana
Hyväpohjaiset, suht kevyet kengät joilla jaksaa kävellä.
Katja P. 30.6.2017
Yleisarvosana
Marjut P. 26.6.2017
Yleisarvosana
Huippuhyvät vaelluskengät. Pitävät pohjat, tukevat jalkaa sopivasti ja mukautuvat hyvin jalkaan. Näillä popoilla jaksaa talsia pitkiäkin matkoja!
Nimimerkki Emma 5.2.2021
Otin tavallista suuremman koon. Jalkani on kapea, mutta haluan paljon tilaa levittää varpaita. Liikuttamalla kengännauhoja siten, että alemmat pohjat eivät kiristy, varpaille tuli ilmava, ja jalkaterät tukivat sitä hyvin. Minulla on heikot nilkat, mutta nämä kengät tukevat nilkkaa hyvin, enkä ole tuntenut Achilles-jänteeni ollenkaan. Kenkiin pääseminen kesti melko kauan, mutta nyt voin käyttää niitä joka päivä ilman, että jalkani väsyvät tai kipeät. Kengät pitävät vettä melko hyvin, hyvin märässä maastossa jalat kastuivat vielä. Hyvien sukkien kanssa kengät ovat erittäin lämpimiä jopa -15 - -20 astetta. Kengillä on hyvä pito suurimman osan ajasta, mutta märällä, kaatuneella puunrungolla ne muuttuivat liukkaiksi.