Lajit‪» Veneily‪» Sähkömoottorit‪» Perämoottorit‪» Minn Kota Endura C2 30‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 29.10.2021
Yleisarvosana
Voiko muita merkkejä edes suositella.
Juha H. 9.6.2021
Yleisarvosana
Olen tehnyt Minn Kota:lla muutaman lyhyen reissun tavallisella suotuveneellä ja huomannut, että matka-ajossa on aina käytettävä suurinta vaihdetta (5), jotta eteneminen ei tuntuisi matelemiselta. Muuten on pelittänyt hyvin. Annan kuitenkin vain 2 tähteä, koska Minn Kotassa ei ole erillistä virtakytkinä. Ainoa tapa kytkeä virta pois on säätää vaihdekahva Off-asentoon ja se on erittäin epävarma tapa. Yhtenä päivänä ihmettelin, mitä ääntä veneeltä rannasta kuuluu. Kun menin katsomaan, niin huomasin, että potkuri pyöri! Ilmeisesti vene oli tuulen takia heilahtanut ja vaihdekahva oli siirtynyt sen verran, että moottori ei enää ollut Off-asennossa, vaikka näytti siltä. Pitää virittää virtajohtoon erillinen katkaisin, jotta tällainen ei toistuisi.
Risto M. 10.9.2019
Yleisarvosana
Todella hyvä peli uisteluun
Jari T. 19.10.2018
Yleisarvosana
Teijo K. 17.7.2017
Yleisarvosana
Erinomainen laite pieniin veneisiin, lyhyt rikisenä ei tarvise laskea tarpeettoman alas eikä ohjauskahva nouse liian korkealle joten mukava ajella lähes äänettömästi.
han...@...fi 23.3.2017
Yleisarvosana
Kokemusta on vastaavasta pelistä Yamaha nimellä. Joten en odota kesäksi mitään ongelmia. Tässä riittää voimaa vaikka isomman veneen hinaukseenkin oman lisäksi(kokemusta on). Ei jää kiinni kaislikkoonkaan. Kovalla vauhdilla ei kannata ajaa rantaan ja luottaa pakkiin. Potkurin muotoilusta johtuen ei pysähdy ihan nopeasti. Mutta ei toisaalta mene rikkikään vaikka vähän pohjan kiviä kuoputtaa. Toimitus tuli nopeasti.