Lajit» Vaellus» Työkalut» Monitoimityökalut» Victorinox SwissTool Military FIN kotelossa»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Casey R. kirjoitti 30.3.2021:
Yleisarvosana
Jag jobbar som elektriker i USA och jag har med mej det här multiverktyget varje dag. Den är perfekt för situationen som man inte har med sej sina verktyg. Väldigt bra kvalitet också.
Pär L. 23.12.2020:
Yleisarvosana
Janne L. kirjoitti 10.9.2020:
Yleisarvosana
Varmasti kestävä ja laadukas, mutta käyttöliittymä esim. Leathermanin parempiin versioihin nähden todella huono. Ainakaan meikäläisen kynsin ei terä helposti näyttäydy, saati että sen yhdellä kädellä hetkessä pyöräyttäisi esille. Neljä tähteä lujuudesta ja miinus surkeasta käytettävyydestä.
Max S. 8.5.2020:
Yleisarvosana
Timo V. kirjoitti 17.12.2019:
Yleisarvosana
Laadukas työkalu. Hyvät pihdit. Yksi tähti pois terien tylsyydestä vrt Swiss Tool Spirit CH versioon. Onneksi hiomakivi/timanttiviila auttaa asiaan.
pauli M. kirjoitti 4.7.2019:
Yleisarvosana
Suosittelen erittäin tukevaa tekoa, kerrassaan laadukas. Hintaa toki on on mutta eipä hajoa heti käytössä.
Arto V. kirjoitti 28.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvin toimivat nallipihdit, joiden takia kyseisen työkalun ostin. Hieman kömpelö työkalu käteen muotoilultaan, mutta ajaa asiansa. Ei sovellu kiehisten veistelyyn, ellei halua rakkoja käsiin. Tarvittavat perustyökalut löytyvät ja sopivat tarkoituksiinsa.