Lajit‪» Retkiluistelu‪» Retkiluistimet‪» OAC Prophet (NIS)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markku M. 23.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 9.1.2022
Yleisarvosana
Ensimmäisten luistelukertojen perusteella luistin tuntuu oikein toimivalta. Vähän arveluttaa terään syntynyt ruoste parin käyttökerran jälkeen vaikka luistimet on kuivattu todella huolellisesti käytön jälkeen ja ne on säilytetty kuivassa ja ilmavassa paikassa. Rottefella Performance Skate NIS siteiden asennus oli helppoa.
Timo L. 3.1.2022
Yleisarvosana
OK rataluisteluun mutta nämä luistimet eivät sovi retkiluistelukäyttöön. Siteen kiinnitys NIS-kiskoon ei toimi retkiluitelussa, side repesi irti luistimesta luistimen pysähdyttyä pakkashalkeamaan. Retkiluistimissa siteen oltava kiinni luistimessa ruuveilla. OAC Prophetin terän korkeus ei myöskään riitä retkiluisteluun. Kun jäässä vaihtelua (epätasaisuuttta tai lunta) luistimen runko ottaa kiinni alustaan.
Anonyymi 15.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 5.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Nämä ovat todella siistejä luistimia ja näyttävät nykyaikaisemmilta verrattuna perinteisiin t-muotoisiin metalliluistimiin. Itse en pitänyt siitä, että jäällä ne kuulostavat hieman erilaiselta (koska ovat muovia ja vain 1cm metallia ja sisältä onttoja). Ja NNN-BC-sidokseni porauksen jälkeen kaikki ruuvit eivät tartu kovin ohuen muovin pintakerrokseen ja sisällä onttoon huoneeseen. Olisi parempi, jos ylätila olisi paksumpi niiden vakauttamiseksi. Tai käytä vain NIS-järjestelmää, jota varten ne on vielä enemmän tehty. ;) Metalliosa ei ole täysin tasainen ja siinä on erittäin pieni kaarevuus jäällä.
Kirsi K. 7.3.2021
Yleisarvosana
Hyvät kestävän oloiset tosin vasta 100km käytetty ja todella kevyet terät sopii , erittäin nopea toimitus!
Jeffrey C. 29.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hyvät luistimet, liikaa lunta järvellä kokeilemaan niitä nyt.
Heikki K. 24.10.2020
Yleisarvosana
mak...@...om 1.8.2019
Yleisarvosana
Jouni O. 30.12.2018
Yleisarvosana