Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Kaitum 3 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Martin P. 6.8.2021
Yleisarvosana
Aivan täydellinen teltta!
Erik S. 17.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kevyt todellinen 3P-teltta. Kuten voit odottaa Hillebergin laadusta. Kaikissa yksityiskohdissa. Käytämme telttaa perhepikastustelttana, joka sopii täydellisesti siihen baariin, pylväät on kiinnitetty polkupyörän kehykseen. Todella hyvä optimaalinen suhde painon ja käytön välillä, iso teltta kaikkiin olosuhteisiin, joita kohtaat polulla! Pidämme eniten avaamisvaihtoehdoista, rajoittamattomista Kaitum 3GT: n kanssa verrattuna muihin telttoihin.
Markku K. 2.3.2021
Yleisarvosana
Markus K. 18.9.2019
Yleisarvosana
Vaikuttaisi laadukkaasti tehdyltä teltalta. Jos tässä olisi samanlainen ovi, kuin Nammatj 3GT:ssä ja ovi sekä ventiloinnit varustettu vielä hyttysverkoilla, niin olisi ainoa teltta mitä tarvitsisi koskaan ostaa. Selkeä myyntikikka jättää ventilaatiot pois, että räkkäaikaan porukka hommaisi verkoilla varustetun teltan lisäksi. Jollain videollakin perustajamies hihittää että ei ole yhtä täydellistä telttaa, vaan pitää ostaa jokaiseen tilanteeseen omansa.
Raymond C. 22.7.2019
Yleisarvosana
Kallis, mutta joka sentin arvoinen. Kolmas Hillen teltta meidän perheessä.
Heikki L. 8.8.2018
Yleisarvosana
Erittäin hyvä teltta joka täyttää vaativammankin tarpeet. Sopii yksin, kaksin tai kolmin vaelluksille mutta kasatessa ehkäpä jopa helpoin kun yksin laittaa pystyyn. Sopii jokaiselle vuodenajalle sekä kovemmallekkin myräkälle.