Lajit » Ulkoilu » Kengät » Tarvikkeet » Liukuesteet » Icer's Nastalliset Vibram -liukuestepohjat »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti A. 12.1.2021:
Yleisarvosana
Vesa H. 4.1.2021:
Yleisarvosana
Pitoa riittää. Oikea koko suhteessa saappaaseen on erittäin tärkeä. Silloin toimii hyvin.
Marko N. 28.2.2020:
Yleisarvosana
Liukuesteet kannattaa tosiaan mitata tarkkaan, jotta tulee oikean kokoiset, itsellä onnistui koko just nappiin. Aiemmissa palautteissa oli mainittu liukuesteiden olevan painavat. Halpis lättyihin painoa on moninkertaisesti, mutta, jos jalassa on edes hieman vartta omaavat jykevämmät talvikengät, niin liukuesteiden paino ei tunnu yhtään missään, ei huomaa ollenkaan kävellessä. Jos tietenkin on pienet sipsuttelukengät, niin sitten asia on eri... tosin pikkiriikkiseen korkokenkiin ei ehkä kannata noin järeitä ostaakaan. Pysyvät erittäin hyvin paikoillaan ja helppo ottaa pois ja vaihtaa toiseen kenkään tai putsata. Nastat pysyvät hyvin kiinni. Ja se pito... aivan ensiluokkainen verrattuna halpis lättyihin! On pitänyt jo hyvinkin jäiset mäet niin ylös, alas kuin sivusuunnassakin kävellessä. Toki pidemmillä piikeillä pito on vielä parempi puhtaalla jäällä ja terve varovaisuus kannattaa säilyttää ettei ihan pahimpiin paikkoihin mene. Erittäin hyvä ostos, suosittelen lämpimästi!
Oddvar L. 15.2.2020:
Yleisarvosana
Bara fördelar med produkten
matti h. 11.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvät jämerät liukuesteet, minusta helpompi kiinnittää jalkineisiin kuin monet jäykästä kuminauhasta tehdyt tuotteet. Säädettävien tarranauhojen ansiosta istuu paksukärkisten turvakenkienkin päälle hyvin mitä monet kumiset eivät tee. Hintavat mutta hyvät, kestävyydestä en vielä osaa sanoa mutta uskoisen senkin olevan hyvä.
Lasse m. 6.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvä pito. Kiinnitys sais olla parempi
Marjaleena V. 29.1.2020:
Yleisarvosana
Erinomaiset, ei luista kenkä eikä lipsu tossu. Meidän perheeseen hankittiin toisetkin.
Tiitu R. 2.1.2020:
Yleisarvosana
Monenlaisia liukuesteitä on tullut testattua, mutta kaikissa on sama "vika": nastat on kengän pohjassa, ei tarpeeksi kärjessä tai tarpeeksi takana. Mutta näissä on! Keskellä ei yhtään, vain reunoissa ympäriinsä ja onhan ollut huoletonta painaltaa menemään jäisillä kaduilla! Voi säätää monenlaisille kengille tarranauhojen ansiosta ja säädön jälkeen on helppo laittaa jalkaan. Hieman hämmästyin miten painavat nämä pohjat on, mutta ei se menoa haittaa millään lailla, ovat ehkä sitten kestävätkin eikä mitkään rimpulat. Olen siis erittäin tyytyväinen!
Markus K. 29.12.2019:
Yleisarvosana
Erittäin tukeva kiinnitys. Pitävät jäällä vaikka juostessa.
Tomi N. 27.12.2019:
Yleisarvosana
Ilkka L. 23.11.2019:
Yleisarvosana
las...@...om 2.11.2019:
Yleisarvosana
juhani t. 4.9.2019:
Yleisarvosana
tosi hyvät
Hans B. 13.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvä pito ja mukavat käyttää, mutta remmien ompeleet surkeat; ratkesivat puolen tunnin käytön jälkeen. Varuste.net hoiti korjaus-/korvauspuolen kohtuullisen hyvin. Suutarille korjattavaksi, kuva kuitista mailiin ja rahat tilille. Turhaa vaivaahan siitä oli; olisihan tuon hintaiset pitänyt kestää.
Raino P. 5.4.2019:
Yleisarvosana
Parhaat liukuesteet, joita olen käyttänyt. Viimeksi olivat mukana 35 km:n marssilla. Käytin liukuesteitä jäisillä tieosuuksilla ja kävelyssä ei tarvinnut varoa liukastumista. Osassa matkaa jouduin käyttämään liukuesteitä asfaltilla. Kulumista nastoissa en huomannut. Huipputuote tähän mennessä todetun käytön perusteella. Nopea laittaa kiinni kenkiin ja ottaa pois. Suosittelen lämpimästi. Hintaa on moninkertaisesti halpiksista verrattuna mutta tuote on hintansa arvoinen. Vaihtonastat myös hyvä asia. Lisäävät käyttöikää.
santtu m. 17.1.2019:
Yleisarvosana
Tero L. 9.1.2019:
Yleisarvosana
Pitävät varmasti vaikka kävelisi pelkällä peilijäällä. Kiinnitys on vähän hankalaa kun remmejä pitää sovitella että ne saa oikeille paikoilleen.
Pirjo K. 28.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvät liukueste pohjalliset nasta kengät.
Liisa P. 25.12.2018:
Yleisarvosana
Loistavapeli. Ainoa liukueste mikä ei muljua. Ole koossa tarkkana.
Raimo O. 29.9.2018:
Yleisarvosana
anu w. 2.3.2018:
Yleisarvosana
maastolenkeillä oivallinen apu liukkautta vastaan
Lauri V. 3.2.2018:
Yleisarvosana
Erinomaiset liukuesteet. Sopivat kaikkiin, myös varrettomiin, kenkiini. Jalka ei luista peilijäällä, vaikka vähän vauhtia ennen liukumaa ottaisikin. Ei moitteen sanaa.
Markku V. 5.1.2018:
Yleisarvosana
Parhaat liukuesteet mitä olen käyttänyt. Pesee kirkkaasti - pelottavan liukkaat - Nokian nastat Kaira-saappaissa sekä myös Icebugin nastalenkkarit. Koska laajalti hyvää Vibramin kumia, toimii myös silloin kun alla on lunta (vrt. liukuesteet, joissa piikit ketjuissa).
Ami K. 9.4.2017:
Yleisarvosana
mar...@...om 14.3.2017:
Yleisarvosana
Täydellistä pitoa! Koko talvi kierretty frisbeegolf ratoja harjoitellen ja kisaillen, eikä keraakaan liukastuminen ole ollut lähelläkään. Pystyy täysivauhtiseen ja - painoiseen heittoon, kun ei tarvitse pelätä liukastumista. Loistava tuote!
Pekka V. 14.3.2017:
Yleisarvosana
Olen käyttänyt paljon. Vaivattomat käyttää sekä jäällä että muutenkin liukkaalla. Kumipohjasta yksi raksi katkesi, mutta en tiedä oliko huonoutta vai "tapaturma".
Essi P. 28.2.2017:
Yleisarvosana
Asiakaspalvelija Lasse R. 27.1.2017:
Yleisarvosana
Paras liukueste, jota tullut kokeiltua.
Nimimerkki Kaupunki-kävelijä 14.3.2017:
Pohjalliset ovat naiselle kaupunkikävelyyn melko raskaat ja kömpelön näköiset, mutta todellakin ainoat kestävät ja täydellisen pitävät pohjalliset jotka olen tähän mennessä löytänyt. Kaikki muut kokeilemani ovat napsahdelleet poikki tai pudonneet jonnekin matkanvarrelle. Ainoa miinus on tuo ei-niin-siro ulkonäkö, sekä nilkan takana oleva moukulamainen muovikiinnike, jonka jouduin poistamaan kokonaan heti alussa sen hierrettyä liikaa. Mutta tämäkään ei osoittautunut suuremmaksi ongelmaksi; sen kuin vain laittaa nilkkaremmit ristiin nilkan takaa ja kiinnittää ne edestä tarroilla. Kävely ei näiden pohjallisten kanssa tule ikinä olemaan mitään kepeää harppailua, sen verran painavat ja muhkeat ne ovat, mutta on mukavaa kävellä peilijäällä rauhallisin ja jämerän itsevarmoin askelein. Kaupoissa ja muissa sisätiloissa nämä joutuu yleensä poistamaan välittömästi ja laittamaan uudestaan jossain tuulikaapissa tai rapussa, mikä on tietenkin hieman hankalaa. Mutta kaikkea ei voi kai saada.
Nimimerkki kaatunut mutta ei kuollut 9.1.2015:
Pohjallinen ei ole nopea vaihtaa kengästä toiseen, pohjallinen on raskas ja ehkä hinnakas. Mutta kun sen saa kiinni, se pysyy paikallaan, tukevuus luo kuvan laadusta ja kävely mukavuudesta. Hyvää en ole koskaan saanut halvalla. Syy miksi hankimme kahdet(vaimolle ja itselle) oli jotta kaatumiset loppuisioli mihinkä ne on suunniteltu, jotta kaatumiset loppuisi. Pohjallisten ei tarvitse liukastella paitsi liukkailla kivilattioilla sisällä.Jos haluat pohjalliset osta tuote jos haluat liukastella ja käydä päivystyksessä, osta jotain muuta
Nimimerkki Henkka 14.3.2014:
Ostin viime Jouluksi itselle ja lankomiehelle Icer'sit pilkkivarusteiksi. Koko talvi niitä on tarvittu, koska lunta on ollut vähän jäällä. Jäällä niillä on kävelty kymmeniä kilometrejä. Hyvät pelit ovat. Kalakerhon porukat, ja muutkin, ovat kyselleet mistä näitä saa. Että tämmönen tapaus tällä kertaa!
myy...@...fi 5.2.2014:
Hankin äskettäin toiset ICER's liukuesteet. Entiset kestivät useita vuosia. Nämä uudet ICER's liukuesteet ovat vielä parantuneet aiemmista ja pysyvät tukevasti jalassa. Suosittelen!
Nimimerkki ulkoilija 5.4.2012:
Äärettömän hyvät olivat 3 talvea kunnes eilen jalkaan laittaessa takakiinnike napsahti poikki :(
Leif M. 18.1.2012:
kyllä hyvät ovat. itse jouduin lisäämään ylimääräisen kiristyksen edestä kengän kannan takaa, jotta pysyvät kiinni. on hieman ponteva askel. normi liukuesteet meni rikki yleensä jo ensimmäisellä kerralla.
Nimimerkki Anne 18.3.2011:
En tule koskaan enää käyttämään mitään muita liukuesteitä kuin näitä!! Aivan kuin kävelisi kesäkeleillä. Kahden ison koiran omistajana voin kävellä nyt täysin turvallisesti.
Nimimerkki lenkkeilijä 12.2.2010:
Mulla on ollu aiemmin useita erillaisia liukuesteitä ja yleisin ongelma on ollut ettei ne oo pysyny kunnolla kenkien pohjassa ja muutaman lenkin jäljeen nastat on ollu loppu mutta sitten päätin ostaa Icer´s:it ja olen ollut niihin todella tyytyväinen, ylivoimasesti parhaimmat mitä mulla on koskaan ollut Näitä ei juuri tunne, että ne ovat kengissä ja ne auttaa vaimentamaan hyvin tien epätasaisuuksia ja mikä tärkeintä ne TODELLAKIN pitää ja pysyy paikallaan kengissä - ovat todellakin hintansa verosia.
Nimimerkki Make 16.12.2009:
Olen käyttänyt noita nyt 5-talven ajan merellä pilkillä ja ovat hyvin kestäneet, voin sanoa: ne ovat uutta vastaavat! painan noin 100kg joten...
Nimimerkki Icer's rules 4.3.2009:
Frisbeegolfia myös talvella harrastaville nämä ovat ihan ehdottoman hyvät liukuesteet. Toki voi leikkiä niillä muutamien eurojen halpiskamoilla, mutta tämä sijoitus kannattaa. Näillä ei tarvii tiiauspaikoilla saati kallioilla liukastella yhtään, luottotavaraa siis. Myös ruuvattavat varanastat löytyy näihin ja on helppo kiinnittää.Suosittelen lämpimästi!
Nimimerkki Tyytyväinen 19.11.2008:
Ostin tässä taannoin Icer's liukuestepohjalliset kun joudun talvisin kulkemaan jalkaisin töihin ja tiet ylipäätään ovat erittäin liukkaat kehnon hiekoituksen vuoksi. Moni onkin kysynyt "mistä noita saa?", osoitteen kerrottuani ovatkin sitten tilanneet moiset ja ovat itsekin olleet tyytyväisiä, toisin kuin suutareiden myymiin höpöhöpö liukuesteisiin.
Asiakaspalvelija Lasse R. 4.1.2007:
Koiriamme ulkoiluttaessa on tullut kokeiltua neljää erimallista kengän pohjaan asetettavaa liukuestettä. Tämä on ensimmäinen malli, joka on todella toimiva ja kestävä. Muut mallit eivät joko pysy kengissä paikoillaan tai niiden nastat kuluvat puhki muutamassa kuukaudessa. Vaikka liukueste on yli tuplasti kalliimpi kuin muut markkinoilla olevat mallit, tulee näiden liukuesteiden käyttö pidemmällä aikavälillä paljon edullisemmaksi. Tällä hetkellä olen käyttänyt pohjallisia kolme talvea ja vielä toimivat hyvin. Kun pohjallisen nastat jossain vaiheessa kuluu liikaa, on siihen saatavana lisävarusteena vaihdettava nastasarja. Nastat on helppo vaihtaa itse. Itse en ole vielä joutunut nastoja vaihtamaan. Suosittelen.