Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Saivo‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Johan R. 11.5.2022
Yleisarvosana
Paras talviteltta myrskyn puhkeaessa, helppo ja nopea pystyttää, eikä riskiä, että se puhaltaa pois tai köydet sotkeutuvat konepellin kanssa. Mukava asua myös kesällä ilmanvaihdon ansiosta. Mutta raskas kantaa repussa, sopii paremmin kelkkaan.
Asko N. 28.9.2020
Yleisarvosana
Helppo koota vaikka yksin ja ensi vaikutelmalta näyttää erittäin kestävältä, tyylikkäältä ja tilavalta teltalta.
Antti M. 15.6.2017
Yleisarvosana
Ehkäpä laadukkain teltta mitä olen koskaan käyttänyt. Aikaisemmin olen käyttänyt BD/Biblerin single wall telttoja mutta base camp tyyppisessä käytössä nämä ovat olleet pitemmillä reissuilla ankeita kondensaatio taistelun takia. Vastaavaa ongelmaa ei Hillessä ole mutta vastaavasti saa taas puskea painavampi paketti selässä. Keliä Saivo kestää ihan tolkuttomasti ilman tupla kaariakin. Tuplia en kyllä kantaisi base campia edemmäksi ihan helposti, on meinaa tuota painoa jo muutenkin ihan riittävästi. Kaiken kaikkiaan Saivo on erinomainen teltta vaativille reissuille. Tuotteen suunnittelu on aivan huippu luokkaa ja se kyllä tuntuu ja näkyy käyttö/asumismukavuudessa.