Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» Hilleberg Staika‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Carl M. 28.8.2022
Yleisarvosana
Saika on monipuolinen kupoliteltta. En ole vielä käyttänyt telttaa talvella tai todella kovassa tuulessa, mutta teltta vaikuttaa erittäin vakaalta. Oikein ankkuroituna se kestää varmasti mitä tahansa. Sen pystyttäminen voi kestää hieman kauemmin kuin perinteisen tunneliteltan, mutta koska se on itsenäinen, voit siirtää sen helposti minne haluat. On hyvä, että ulko- ja sisäteltta kiinnitetään alusta alkaen toisiinsa, joten sisäteltta pysyy kuivana sateessa pystytettynä. Yllättävän tehokas ilman ja lämmön säätö sisäteltan ovilla. Ei aivan helppo kuljettaa 4kg kokonaispainolla, mutta olen käyttänyt sitä moottoripyörä- ja kanoottimatkoilla missä se menee hyvin. Talvella se on kätevä kelkassa. Ehkä hieman ahdas kahdelle hengelle talvella. Kesällä se sopii kahdelle hyvin. Olen itse asunut siinä yksin ja elänyt kuin prinssi! Apsit riittävän isot tavaralle, mutta ehkä vähän pienet ruoanlaittoon. Teltan sisäovet avautuvat telttaan, mutta ne on helppo rullata ylös. Vaihdoin sivutuet yksittäisiin köysiin kiinteiden silmukoiden sijaan. Helpompi vetää linjat haluamaasi paikkaan. Valitsin teltan sen vahvuuden ja turvallisuuden vuoksi ankaralla säällä. Päätyi halviin, heikkoihin telttoihin aiemmin ja päätti maksaa turvallisuudesta. Staika on helppo säilyttää tilavassa laukussaan. Hillebergin kannattaa ohjekirjassaan korostaa, että telttaa pystyttäessä kannattaa aloittaa sinisellä merkityistä kanavista, jotta kattokoukut ovat oikein. Suora ja yksinkertainen turvallinen ja hyvä teltta, joka sopii minulle.
Anonyymi 6.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä teltta, ainoa negatiivinen puoli on hinta.
Anonyymi 1.12.2021
Yleisarvosana
Korkein!
Takuya K. 14.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 8.4.2021
Yleisarvosana
Alexander M. 10.12.2020
Yleisarvosana
Teltta tuntuu vankalta ja ehdottomasti kestävältä kaiken vaellussäälle
Andre N. 20.8.2020
Yleisarvosana
Mikko K. 17.5.2020
Yleisarvosana
Loistava teltta!
Antti A. 23.9.2019
Yleisarvosana
Tilava kahden hengen kupoli. Laadukas, helppo ja nopea pystyttää ja purkaa. Kaksi sisäänkäyntiä on hyvä ratkaisu. Absidi ihan ok kupoliteltalle. Pakkauspussi saisi olla kompressiomallinen, jolloin pelkän telttakankaan saisi hyvin pakattua erikseen.
Ville N. 23.9.2018
Yleisarvosana
Aivan loistava teltta. Yksityiskohdat loppuun asti hiottu. Kasaaminen on yksinkin mukavaa ja sujuvaa tuulessakin. Luotettava asunto säässä kuin säässä
kou...@...om 27.3.2017
Yleisarvosana
Hilleberg on Hilleberg. Kestävän oloinen (tosin tässä vaiheessa ei ole vuosikymmenten kokemusta tästä tuotteesta) ja toimivat yksityiskohdat. Tuote vastasi hyvin ennakkokäsitystäni Hillebergistä Ainot miinus on hinta, joka on valitettavasti korkea. Työnjälki vaikuttaa siistiltä ja tuote hyvin tehdyltä, vaikka kuvittelen, että vanhemmat Ruotsissa ommellut olivat vielä pykälän parempia. Valmistajan kotisivut ovat mielestäni yhdet parhaimmat tuotevalmistajan sivut ja eri versioiden vertailu on todella helppoa keskenään. Sivujen perusteella voi tehdä kaikki vertailut ja tuotteen valinnat niin hyvin, kun vain virtuaalisesti yleensäkin voi tehdä. Muilla valmistajilla on vain murto-osa vastaavista tiedoista esillä sivuillaan, joten Hillebergin sivuilta sain vastauksen etukäteen jokaiseen mieltäni askarruttaneeseen kysymykseen. Tietysti tunnen valmistajan tuotteet entuudestaan, mutta suurimmat syyt valintaan olivat hyvät lähtötiedot kotisivuilla ja Varuste.net myymälän hyvä tuki tuotteen valinnassa. Palvelu liikkeessä oli tällä kertaa ensiluokkaista. Moni kilpailija jäi pois sen takia, että lähtötiedot olivat vajavaiset ja niiden vertailu ei onnistunut riittävän hyvin etukäteen netissä. Tästä teltasta uskon olevan iloa minulle vuosikymmeniä. Huipputuote ja kestävyys aivan omaa luokkaansa - käytettävyys, yksityiskohdat ja pienet herkut mitä muista tuotteista ei välttämättä löydy. Tuote antaa laadukkaan kuvan. Tosin kyllä varmaan yksi kalleimmista mahdollisista tuotteista...