Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» Hilleberg Allak 2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 8.11.2021
Yleisarvosana
Kauden vuoksi en osaa sanoa tuotteesta juuri nyt. Mutta Allak 2 alkaa täydellä pisteellä, koska se on Hilleberg. Jos löydän jotain negatiivista, kirjoitan uudelleen.
Anonyymi 6.11.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan tuntuinen teltta. Yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä. Vihreä väri on todella tumma, melkein musta.
Anonyymi 5.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 14.5.2021
Yleisarvosana
Teltta oli aika hyvä! Pakkaus oli laatikossa sellaisenaan, joten se oli hieman likainen.
Anonyymi 26.10.2020
Yleisarvosana
Monipuolinen kahden hengen retkiteltta. Helppo pystyttää. Runsaat sisätilat.
XUE Y. 12.10.2020
Yleisarvosana
Sain teltan ja toin sen eilen leiriin. Tänä aamuna pakatessani löysin useita pieniä reikiä pienestä teltanpäällisen kankaasta. Se oli vain yksi yö ... ei kovin tyytyväinen laatuun. Ja 7 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä varuste-asiakaspalveluun ongelman ratkaisemiseksi, ei vieläkään vastausta hillebergiltä ja varusteelta ... niin pettynyt
David P. 23.8.2020
Yleisarvosana
loistava pala sarjaa. käytetään ensimmäistä kertaa kohtalaisessa tuulessa ja sateessa, eikä se koskaan laittanut jalkaa väärin. helppo pystyttää. Suosittelen, että teet kokeilujakson ennen matkaa vain tutustuaksesi siihen. se on hieman raskaalla puolella 2 hengen teltalle, mutta vaivan arvoista ylimääräisen painon tälle telttalaadulle. kaikkia kaverilinjoja opetettiin vielä aamulla tuulesta huolimatta. erittäin hyvät juoksijat. ainoa kritiikkini on tapit. niiden vähän lyhyellä puolella, joten kannattaa sijoittaa joihinkin pidempiin. saattaa olla kunnossa kiinteämmässä maassa, mutta se on melko pehmeää minne menen niin pidempiä tapoja tarvittiin. vaikka hinta on melko korkea kahden hengen teltalle, saat enemmän kuin saada rahasi arvoinen. Suunnittelen jo seuraavaa matkaa ja olen vasta palannut kotiin. loistava teltta suosittelee sitä kaikille, jotka haluavat laadukkaan teltan, joka on valmis investoimaan laadukkaisiin laitteisiin.
Lauri O. 30.7.2020
Yleisarvosana
Huipputeltta. Helppo ja nopea pystyttää.
Matti R. 16.2.2020
Yleisarvosana
jussi s. 2.9.2019
Yleisarvosana
hyvä on hyvä
Ville M. 26.4.2019
Yleisarvosana
Niko S. 15.7.2020
Yleisarvosana
Hieno teltta, joka toimii aikalailla kelissä kuin kelissä. Itsestäänseisova rakenne, jossa sisä- ja ulkoteltta ovat kiinni toisissaan, tekee pystytyksestä todella helppoa jopa sateella. Kahden hengen neljän vuodenajan teltaksi varsin kevyt ja kohtuullisen kompakti (ei kuitenkaan mikään UL). Toimii myös soolokäytössä, mutta pääsääntöiseen soolokäyttöön löytyy parempiakin vaihtoehtoja (Esim. Niak tai Soulo).
Harri L. 27.1.2019
Yleisarvosana
Heikki K. 27.6.2018
Yleisarvosana
Raymond C. 7.5.2017
Yleisarvosana
Ihan paras teltta, kun ei ole pehmeää maata tai kiviä mihin ankkuroida haruksia. Itsellä melontatelttana luodoilla ja yksin retkeillessä.