Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 1 hengen teltat‪» Hilleberg Soulo‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marek S. 8.12.2021
Yleisarvosana
Yhteydenpito Varusten kanssa super, ei ongelmia. Hilleberg Soulo -teltta otetaan käyttöön ja testataan tammikuussa. Käsittelyn laatu näyttää kuitenkin ensisijaisesti.
Anonyymi 21.10.2021
Yleisarvosana
Se on hieman raskas, mutta hieno teltta.
Anonyymi 31.7.2021
Yleisarvosana
Upea soolo teltta, joka on laadukas ja erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen lämpimästi 4 kauden villiretkeilyyn Isossa -Britanniassa. Lisäsin myös jalanjäljen ja ylimääräisen 10 mm x 285 mm pylvään.
Anonyymi 11.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 12.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä, erittäin kallis, mutta erittäin hyvä, sen vakaa, vahva ja tilava. Minulla oli akto aiemmin ja se oli kamala, niin ahtaalla verrattuna tähän, Soulo on eri luokassa, runsaasti pään tilaa ja paljon vähemmän "flappy" tuulessa, jokaisen sentin arvoinen akto. Harkitsin BL-versiota ennen RL-version ostamista, hinnat ovat niin lähellä painoaan, minulle RL on jo enemmän telttaa kuin tarvitsen Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, joten BL-version ylimääräinen paino ei ollut sen arvoista . Hyvä teltta ja suositeltava karkeammiin ja kylmempiin olosuhteisiin, sen hieman lämmin kesäkäyttöön, hieman enemmän tuuletusta tekisi siitä hyödyllisemmän ympärivuotiseen käyttöön, jopa hyönteisverkko oven yläreunassa auttaa ja parantaa sen käyttöä yhden ihon suoja, jos sitä käytetään ilman sisätelttaa.
Colm L. 10.6.2021
Yleisarvosana
Erinomainen laatu erittäin onnellinen
Joni P. 11.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 6.2.2021
Yleisarvosana
Maailman paras sooloteltta neljän vuodenajan matkalle. Omistin yhden näistä viideksi vuodeksi, ja se vastasi Skotlannissa jopa 70 mph tuulia. Nyt olen erittäin iloinen voidessani ostaa sen uudelleen, tällä kertaa Varusteelta. Se on painavampi kuin kilpailijansa, mutta ehdottomasti pomminkestävä muotoilu ja rakenne. Jokainen vahvistettava sauma on vahvistettu hyvin. Eteinen on varastointi ja ruoanlaitto. Sekä ulko- että sisäteltta voidaan pystyttää samanaikaisesti, mikä säästää aikaa ja varmistaa, että sisäteltta pysyy kuivana.
Anonyymi 12.1.2021
Yleisarvosana
Soolotelttojen "pommi", tässä kaikki tehdään jopa normaalia korkeammalle tasolle. 🤩👍
Stuart C. 23.9.2020
Yleisarvosana
Angela Q. 19.9.2020
Yleisarvosana
Rakasta tätä telttaa. Kevyt, upea laatu, helppo pystyttää.
Kai R. 1.9.2020
Yleisarvosana
Sisätelttan levein kohta on sisääntulovetskarin paikkeilla missä myös kaksi kätevää seinäpussia pikkutavaroita varten. Makuuasento "jalat aukkon päin" toimmi myös jos haluaa enemmän tilaa tavaroille jalkapäässä.
Lucas W. 27.8.2020
Yleisarvosana
Olen toistaiseksi käyttänyt sitä vain muutaman kerran, mutta se täyttää täysin odotukset. Tämä teltta on uskomattoman tukeva ja materiaalit ovat ehdottomasti korkealaatuisia. Se, että teltta on vapaasti seisova, on myös valtava bonus. Toistaiseksi olen tavannut vain Souloon liittyviä ammattilaisia. Ainoa huijaus teltassa on hintatunniste. Tosin tässä tapauksessa saat mitä maksat.
Matthias S. 1.8.2020
Yleisarvosana
Täydellinen ankariin olosuhteisiin.
Andrew M. 4.3.2020
Yleisarvosana
Se on hilleberg. Laatu on erinomaista kuin voit odottaa. Juuri takana viikonloppuna, jossa oli 50 mph tuulen tuulimyrsky, teltta otti kaiken helposti. Jos sinulla on siihen varaa, osta se ..
Juha R. 15.10.2019
Yleisarvosana
Yllättävän tilava yhden hengen teltaksi. Kokonaan aukeava sisäteltan seinä ja footprint antavat ötökättömään aikaan yhdelle hengelle runsaasti tilaa. Muutenkin vaikuttaa laadukkaalta ja yksityiskohdat toimivilta.
Anonyymi 11.10.2019
Yleisarvosana
Vasta kertaalleen käytetty, koska ostinkin sen syyskuussa -19. Vihreä ulkoteltan väri saisi olla hieman vaaleampi, koska hämärässä pystyttämisen aikana ei oikein erottanut mikä osa on mustaa teltan pohjaa ja mikä muuta.
kou...@...om 14.9.2019
Yleisarvosana
Kuten aikasemminkin totesin, on Hilleberg aina Hilleberg. Kerran koekäytetty vasta, eli ei vuosien kokemusta tuotteesta. Muuten kyllä kokemusta Hillebergin muista teltoista vuosien varrelta. Hyvät, toimivat ja hyvin mitoitetut osat. Muuten suosittelen tähän telttaan erillisen pohjan ostamista ("footprint") kun on muodoltaan sen mallinen, vähentää maakosteuttakin itse teltassa. Ainoa miinus tulee tuosta kovasta hinnasta. Laatu maksaa :-(
Peik J. 3.8.2019
Yleisarvosana
Kaverin suosituksesta hankin Soulon. Hienosi tehty ja suunniteltu majoite. Fiksuja pieniä yksityiskohtia. Tilava ja korkea, ovesta hyvä näkyvyys ulos. Tyynessä kelissä oven yläpuolella oleva lippa ohjaa sateen pois, voi oleskella teltassa ja katsella maisemia. Viistossa sateessa ovi laitettava toki kiinni.
Ivan K. 5.4.2019
Yleisarvosana
Timo V. 25.8.2018
Yleisarvosana
Paras telttani ikinä. Täydellinen. Aiempia: Staika, Nallo 2, Rogen.
Juho S. 5.2.2018
Yleisarvosana
Todella hyvä teltta talviolosuhteissa testattuna, mutta tuuletus ei ole parhaasta päästä eli kerää helposti kosteutta kun kunnollista ilmakiertoa ei telttaan saa. Jämäkkä ja kestää lumisateetkin. Olen karvan alle 180 cm pitkä ja telttaan mahtuu hyvin makoilemaan paksun talvimakuupussin kanssa eikä sisäteltta osu makuupussiin missään kohti. Pomminvarma teltta oli keli tai vuodenaika mikä tahansa. Hintaahan teltalla on paljon mutta laatu on kyllä erinomainen.
Tommi H. 17.6.2017
Yleisarvosana
Markus S. 7.5.2017
Yleisarvosana
Teltta on helppo pystyttää ja tilava yhdelle hengelle, kamppeetkin mahtuvat erinomaisesti absidiin. Ainoana miinuspuolena on kosteuden kertyminen tyynellä ja viileällä ilmalla. En ole vielä päässyt testaamaan kunnon myräkässä, mutta olettaisin Soulon selviytyvän siitäkin kunnialla.
Kimmo A. 3.4.2017
Yleisarvosana
Hankin Soulon viime joulukuussa tulevaa kesää silmälläpitäen. Muutamia kertoja on tullut kokeiltua pystytystä sisätilassa. Se on ollut todella helppoa. Tekniset ratkaisut, kuten tuuletus, vaikuttavat varsin toimivilta. Materiaali ja viimeistely vaikuttavat hyviltä. Kohta pääsee testaamaan Souloa kunnolla, sään armoille. Odotusarvo on suuri. -Kimmo-
Nimimerkki Erämaan kulkija 9.11.2019
Muutaman vuoden käyttänyt vaellus- ja melontareissuilla. Tilava ja käytännöllinen yhdelle hengelle. Kestää hyvin säätä ja sadetta. Itsestään seisovana telttana kätevä myös sellaisessa maastossa, missä narujen virittäminen hankalaa.
Joni P. 29.9.2019
Yleisarvosana
Teltta on tosi hyvä, tilava ja luotettava. Kestänyt kevään ja kesän sateet hyvin. Todella tukeva myös kovassa tuulessa ja riittävän tilava yhdelle henkilölle + rinkalle.