Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 1 hengen teltat » Hilleberg Soulo »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
kou...@...om 14.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kuten aikasemminkin totesin, on Hilleberg aina Hilleberg. Kerran koekäytetty vasta, eli ei vuosien kokemusta tuotteesta. Muuten kyllä kokemusta Hillebergin muista teltoista vuosien varrelta. Hyvät, toimivat ja hyvin mitoitetut osat. Muuten suosittelen tähän telttaan erillisen pohjan ostamista ("footprint") kun on muodoltaan sen mallinen, vähentää maakosteuttakin itse teltassa. Ainoa miinus tulee tuosta kovasta hinnasta. Laatu maksaa :-(

Peik J. 03.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kaverin suosituksesta hankin Soulon. Hienosi tehty ja suunniteltu majoite. Fiksuja pieniä yksityiskohtia. Tilava ja korkea, ovesta hyvä näkyvyys ulos. Tyynessä kelissä oven yläpuolella oleva lippa ohjaa sateen pois, voi oleskella teltassa ja katsella maisemia. Viistossa sateessa ovi laitettava toki kiinni.

Ivan K. 05.04.2019:
Yleisarvosana

Timo V. 25.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras telttani ikinä. Täydellinen. Aiempia: Staika, Nallo 2, Rogen.

Juho S. 05.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvä teltta ainakin näin talviolosuhteissa testattuna. Jämäkkä ja kestää lumisateetkin. Olen karvan alle 180 cm pitkä ja telttaan mahtuu hyvin makoilemaan paksun talvimakuupussin kanssa. Hintaahan teltalla on paljon mutta laatu on kyllä hyvää - tosin aika näyttää kauanko kuritusta teltta kestää.

Tommi H. 17.06.2017:
Yleisarvosana

Markus S. 07.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Teltta on helppo pystyttää ja tilava yhdelle hengelle, kamppeetkin mahtuvat erinomaisesti absidiin. Ainoana miinuspuolena on kosteuden kertyminen tyynellä ja viileällä ilmalla. En ole vielä päässyt testaamaan kunnon myräkässä, mutta olettaisin Soulon selviytyvän siitäkin kunnialla.

Kimmo A. 03.04.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hankin Soulon viime joulukuussa tulevaa kesää silmälläpitäen. Muutamia kertoja on tullut kokeiltua pystytystä sisätilassa. Se on ollut todella helppoa. Tekniset ratkaisut, kuten tuuletus, vaikuttavat varsin toimivilta. Materiaali ja viimeistely vaikuttavat hyviltä. Kohta pääsee testaamaan Souloa kunnolla, sään armoille. Odotusarvo on suuri. -Kimmo-