Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 1 hengen teltat» Hilleberg Soulo»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 6.2.2021:
Yleisarvosana
Worlds #1 solo tent for four-season travel. I owned one of these for 5 years and it stood up to 70 mph winds in Scotland without issue. Now very happy to purchase it again, this time from Varuste. It is heavier than its competitors, but absolutely bombproof design and construction. Every seam that needs to be reinforced is reinforced well. The vestibule area is an asset for storage and cooking. The outer and inner tent can both be erected at the same time, saving time and ensuring the inner tent remains dry.
Thomas B. kirjoitti 12.1.2021:
Yleisarvosana
The “bombshell” of solo tents, here all is made to an even higher standard than normal. 🤩👍
Stuart C. 23.9.2020:
Yleisarvosana
Angela Q. kirjoitti 19.9.2020:
Yleisarvosana
Love this tent. Light, fantastic quality, easy to pitch.
Kai R. kirjoitti 1.9.2020:
Yleisarvosana
Sisätelttan levein kohta on sisääntulovetskarin paikkeilla missä myös kaksi kätevää seinäpussia pikkutavaroita varten. Makuuasento "jalat aukkon päin" toimmi myös jos haluaa enemmän tilaa tavaroille jalkapäässä.
Lucas W. kirjoitti 27.8.2020:
Yleisarvosana
I've only used it a few times so far, but it totally lives up to the expectations. This tent is incredibly sturdy and the materials are definitely high quality. The fact that the tent is freestanding is also a huge bonus. So far I've only been met with pros regarding the Soulo. The only con about this tent is the pricetag. Though, in this case you get what you pay for.
Matthias S. kirjoitti 1.8.2020:
Yleisarvosana
Perfekt für rauere Bedingungen.
Andrew M. kirjoitti 4.3.2020:
Yleisarvosana
It's a hilleberg. The quality is outstanding as you would expect. Just back from a weekend in which there was a blizzard with 50mph winds, the tent took it all with ease. If you can afford it, buy it..
Juha R. kirjoitti 15.10.2019:
Yleisarvosana
Yllättävän tilava yhden hengen teltaksi. Kokonaan aukeava sisäteltan seinä ja footprint antavat ötökättömään aikaan yhdelle hengelle runsaasti tilaa. Muutenkin vaikuttaa laadukkaalta ja yksityiskohdat toimivilta.
Sisko M. kirjoitti 11.10.2019:
Yleisarvosana
Vasta kertaalleen käytetty, koska ostinkin sen syyskuussa -19. Vihreä ulkoteltan väri saisi olla hieman vaaleampi, koska hämärässä pystyttämisen aikana ei oikein erottanut mikä osa on mustaa teltan pohjaa ja mikä muuta.
kou...@...om kirjoitti 14.9.2019:
Yleisarvosana
Kuten aikasemminkin totesin, on Hilleberg aina Hilleberg. Kerran koekäytetty vasta, eli ei vuosien kokemusta tuotteesta. Muuten kyllä kokemusta Hillebergin muista teltoista vuosien varrelta. Hyvät, toimivat ja hyvin mitoitetut osat. Muuten suosittelen tähän telttaan erillisen pohjan ostamista ("footprint") kun on muodoltaan sen mallinen, vähentää maakosteuttakin itse teltassa. Ainoa miinus tulee tuosta kovasta hinnasta. Laatu maksaa :-(
Peik J. kirjoitti 3.8.2019:
Yleisarvosana
Kaverin suosituksesta hankin Soulon. Hienosi tehty ja suunniteltu majoite. Fiksuja pieniä yksityiskohtia. Tilava ja korkea, ovesta hyvä näkyvyys ulos. Tyynessä kelissä oven yläpuolella oleva lippa ohjaa sateen pois, voi oleskella teltassa ja katsella maisemia. Viistossa sateessa ovi laitettava toki kiinni.
Ivan K. 5.4.2019:
Yleisarvosana
Timo V. kirjoitti 25.8.2018:
Yleisarvosana
Paras telttani ikinä. Täydellinen. Aiempia: Staika, Nallo 2, Rogen.
Juho S. kirjoitti 5.2.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvä teltta talviolosuhteissa testattuna, mutta tuuletus ei ole parhaasta päästä eli kerää helposti kosteutta kun kunnollista ilmakiertoa ei telttaan saa. Jämäkkä ja kestää lumisateetkin. Olen karvan alle 180 cm pitkä ja telttaan mahtuu hyvin makoilemaan paksun talvimakuupussin kanssa eikä sisäteltta osu makuupussiin missään kohti. Pomminvarma teltta oli keli tai vuodenaika mikä tahansa. Hintaahan teltalla on paljon mutta laatu on kyllä erinomainen.
Tommi H. 17.6.2017:
Yleisarvosana
Markus S. kirjoitti 7.5.2017:
Yleisarvosana
Teltta on helppo pystyttää ja tilava yhdelle hengelle, kamppeetkin mahtuvat erinomaisesti absidiin. Ainoana miinuspuolena on kosteuden kertyminen tyynellä ja viileällä ilmalla. En ole vielä päässyt testaamaan kunnon myräkässä, mutta olettaisin Soulon selviytyvän siitäkin kunnialla.
Kimmo A. kirjoitti 3.4.2017:
Yleisarvosana
Hankin Soulon viime joulukuussa tulevaa kesää silmälläpitäen. Muutamia kertoja on tullut kokeiltua pystytystä sisätilassa. Se on ollut todella helppoa. Tekniset ratkaisut, kuten tuuletus, vaikuttavat varsin toimivilta. Materiaali ja viimeistely vaikuttavat hyviltä. Kohta pääsee testaamaan Souloa kunnolla, sään armoille. Odotusarvo on suuri. -Kimmo-
Nimimerkki Erämaan kulkija kirjoitti 9.11.2019:
Muutaman vuoden käyttänyt vaellus- ja melontareissuilla. Tilava ja käytännöllinen yhdelle hengelle. Kestää hyvin säätä ja sadetta. Itsestään seisovana telttana kätevä myös sellaisessa maastossa, missä narujen virittäminen hankalaa.
Joni P. kirjoitti 29.9.2019:
Teltta on tosi hyvä, tilava ja luotettava. Kestänyt kevään ja kesän sateet hyvin. Todella tukeva myös kovassa tuulessa ja riittävän tilava yhdelle henkilölle + rinkalle.