Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 1 hengen teltat» Hilleberg Unna»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti R. kirjoitti 24.11.2020:
Yleisarvosana
Kevyt neljän vuodenajan teltaksi. Nopea pystyttää. Sisäteltta saisi olla tilavampi, sillä päädyt ovat loivat ja syövät korkeutta pää- ja jalkopuolelta, samoin kuin istumakorkeuden ala jää pieneksi.
Hirokuni Y. kirjoitti 30.10.2020:
Yleisarvosana
想定よりも結露がすごい。その後も乾きくい印象でした。
Oleg S. kirjoitti 10.9.2020:
Yleisarvosana
Fantastic tent - very satisfied so far, it makes you want to go out there more. Also, I wouldn't count on using it for 2 - but it's an excellent shelter for 1.
Hardy R. kirjoitti 28.3.2020:
Yleisarvosana
Great stuff; great price; quick service! I will return to this online shop. Thanks!
Rainer B. kirjoitti 1.10.2019:
Yleisarvosana
The product is perfect and as described. Fast delivery to Germany. We can recommend Varuste and the tent.
Timo N. kirjoitti 9.12.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä, kevyt, tilava 1 hengen teltta. Helppo pystyttää
Hanna M. kirjoitti 2.2.2018:
Yleisarvosana
Ilmanvaihto puutteellinen, muuten erinomainen
Jari P. kirjoitti 1.1.2018:
Yleisarvosana
Varmasti hyvä ja kestävä teltta, jonka saa pystytettyä helposti ahtaisiin paikkoihin, mutta ei ikävä kyllä sovellu yli 180 senttiselle nukkujalle. Kokeilin maata teltassa makuualustan ja makuupussin kanssa ja harmikseni huomasin koskettavani jaloillani jopa ulkotelttaa! Unnan seinät ovat liian loivat, joten ilmoitetusta 230 sentin pituudesta vain pieni osa on oikeasti käytettävää nukkumapinta-alaa.
Tanja K. kirjoitti 11.9.2017:
Yleisarvosana
Yhden hetken vaelluksella oiva teltta. Nopea pystytys.
Nimimerkki S.Koo kirjoitti 28.11.2019:
Meinasin jättää ostamatta kun luin kommenteista, että 180cm kaverilla jalat koskisi jopa ulkotelttaan!? Nyt voin kokemuksesta kertoa, että tämä ei pidä paikkansa. 185cm mahtuu paksun makuualustan ja talvimakuupussin kanssa oikein hyvin, pää ja jalat ei koske edes sisätelttaa. Yhden hengen teltaksi tämä on erittäin tilava.
Merja T. kirjoitti 28.8.2018:
Erinomaisen tilava teltta, jonne mahdun hyvin koirani ja varusteiden kanssa. Minun mitoilleni (melko keskikokoinen naishenkilö) teltta on jopa vähän tarpeettoman korkea. Kevyt tilavuuteen ja kestoon nähden. Olen omistanut Unnan nyt pari vuotta, ja olen ollut siihen tyytyväinen. Ainoa hiukan ärsyttävä asia on se, että oviaukko pitää avata toiselta reunalta, ja teltan sisällä varustetasku on toisella, kun itse pitäisin loogisena nukkua pää oven avautuvalla reunalla ja sitten silmälasikotelo, kännykkä, otsalamppu sun muu tarpeellinen on väärässä paikassa.
Nimimerkki Tea Hoo kirjoitti 25.7.2017:
Helppo, nopea ja yksinkertainen pystyttää mihin vain maastoon. Tilava yhdelle ja hyvä istumakorkeys. Ei aivan ultrakevyt, mutta kestävä.
Nimimerkki eräjorma kirjoitti 26.4.2016:
+tilava yhdelle+koiralle +vahva +kestävä +kestää lumikuormaa ja kovia tuulia +nopea pystyttää +itseseisova