Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Putkirunkoiset » Savotta Rinkka 50 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Atte L. 18.1.2020:
Yleisarvosana
Lempirinkaksi heittämällä! Kevyt runko hyvillä säädöillä, laatumateriaalit yms. MOLLE/PALS kiinnityksiä voisi olla enemmän.
Päivi A. 25.9.2019:
Yleisarvosana
Sama kuin edellä. Hyvin tuli perille ja ohjeiden kanssa säädöt saatiin oikein. Tilava rinkka pidemmällekin retkelle. Uskon että kestää käytössä kun suomalaista laatua!
Lukas K. 18.9.2019:
Yleisarvosana
Lauri T. 24.7.2019:
Yleisarvosana
Jussi K. 22.11.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kanto-ominaisuudet ja kyytiin mahtuu enemmän kun tarpeeksi tavaraa.
Iiro L. 7.12.2017:
Yleisarvosana
Mukavakantoinen tilava rinkka. Pidemmillä vaelluksilla en ole kokeillut, paino saattaa tuoda niillä haastetta, mutta kantomukavuus on erinomainen. Taskujen mitoitus on järkevä ja taskuja on sopivasti eri tarkoituksiin. Mukaan mahtuu helposti varusteet kolmen viikon leirille.
Nimimerkki Jouko 25.6.2019:
Erittäin hyvä rinkka vaelluksille. Rinkka istuu hyvin selkään ja sitä jaksaa kantaa kilometritolkulla pysähtymättä.
Nimimerkki Vaeltelija 18.9.2013:
Tämä on kyllä hyvä kantolaite. Monenlaisia niin rosna- kuin putkirinkkoja testanneena voi tätä suositella. Suhteellisen painava toki, mutta kun yli 10 km päivän taivallusta takana, alkaakin matka taittua tämän kanssa miellyttävämmin kuin kevyemmillä virityksillä.
Nimimerkki sissi 14.2.2010:
LJK rinkkaa raahasin aikani, hieno peli joskin turhan lyhyt rungoltaan. 906 puolestaan omille harteilleni liian leveärakenteinen. 50 osoittautunut kaikkein parhaimmaksi kantovälineeksi. Juhlamalli palvelee omia tarpeita kaikkein parhaiten, taskut ja pehmusteet ensiluokkaiset. Muovisia klipsejä ei tule niitäkään liikaa säikkyä, sillä tärkeimmät liittimet yhä metallisia. Tuskinpa enään muita rinkkoja harteille nostan.
Nimimerkki Sämpy Walkman 1.6.2009:
Muuten hyvä rinkka, mut painavilla kuormilla yli 40kg alkaa kanto hihnat pikkuhiljaa löystyyn. Samoten päälliläpän klipsut lakkas toimimasta jossain kohtia 24vrk vaellusta. En tiedä mitä muut kantaa vaelluksilla mukana mut itellä on aina painava yli 40kg rinkka ja siihen tää ei oo kyllä hyvä!
Nimimerkki jallu 19.10.2008:
Pari viikonloppureissua olen tehnyt, mielestäni parempi, kuin anatomiset. Todennäköisesti en tule muuta rinkkaa tarvitsemaan enään ikinä. Tästä ei kantolaite parane. Erinomainen sijoitus!
Nimimerkki Kairan kulkija 18.8.2008:
Erinomainen kantaa. Aluksi epäilytti muoviset klipsit lantiovyössä ja läpässä jotka ovat 906:ssa metallia, mutta ovat toimineet moitteetta useilla pitkillä vaelluksilla. Olen ollut hyvin tyytyväinen.