Lajit» Vaellus» Työkalut» Monitoimityökalut» Leatherman Super Tool 300»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maryline P. 21.12.2020
Yleisarvosana
Tehokas, jotta pystymme tekemään eniten asioita yhdellä työkalulla. Se on uskomaton työkalu
Fabian H. 14.10.2020
Yleisarvosana
Sveitsiläisenä asiakkaana voin suositella tätä kauppaa. Hinnat ovat hyvin matalat kotimaaseeni verrattuna. Se tietysti ihana. Toimitus kesti vähän kauemmin, joten lähetin heille sähköpostia ja sain seuraavana päivänä ilmeisen vastauksen, että tilauksessani on pieni viive. Minulle tämä oli aivan ok ja ei iso asia. Ainoa kohta: Tuote ei peittänyt tarpeeksi hyvin ja se lähetettiin Sveitsiin vain paperipussissa. Mainitsin jopa pakata se hyvin tilauksen sisälle. Kahden tuotteen (Leatherman) paperilaatikot puristettiin kokonaan, mutta itse monitoimityökalu oli erittäin hieno.
Jari P. 13.8.2020
Yleisarvosana
Toinen samanlainen, edellinen kesti 25 vuotta ja kun siihen ei saanut enää osia vaihdettiin takuuna eri malliin. Nyt kun tätä taas saa uutena oli pakko ostaa.
Veli-Matti V. 26.2.2020
Yleisarvosana
Pieni talttapää katkesi ensimmäisellä yrityksellä, muuten tuntuu ihan hyvältä.
Laura R. 2.12.2019
Yleisarvosana
Lethermanin tuttua laatua. Täydet pojot
Tero L. 18.8.2018
Yleisarvosana
Vanhan korsun omistajan unelma :) Aina tarvitsee olla jotakin vyöllä ja LM On ykkönen.
ter...@...fi 23.6.2018
Yleisarvosana
Loistava tuote
Teemu S. 4.6.2017
Yleisarvosana
Erittäin toimiva ja kestävä nahkamies. Kaiverrus hieman hento, mutta ajaa asiansa tunnusmerkkinä. Nahkakotelo jäänyt vähälle käytölle mutta käytettäessä toimiva ja tukeva vyöllä.
Nimimerkki Tapsa55 10.6.2020
Aikoinaan maailmalta ostettu ja maailmaa kiertänyt suoertool kovassa käytössä. Pieniä vikoja tullut matkan varrella. Yhteys takuuhuoltoon ja heti vastaus, että postita heille niin laittavat kuntoon. Viikko lähetyksestä korvattu täysin uudella versiolla. Loistavaa ja maineensa mukaista toimintaa.