Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Korkeavartiset» Viking Hunter GoreTex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.9.2021
Yleisarvosana
Petyin siihen, että kengässä kerrotaan olevan hyvin leveä lesti, mutta mallia on kavennettu entisestä mallista. Ostin nyt numeroa isommat kengät kuin entiset 16-17 vuotta vanhat saman mallin kengät. Uudet ovat isommasta kokonumerostaan huolimatta selvästi vanhoja kenkiä kapeammat. Eroa on niin paljon, että sen huomaa aivan selvästi jo silmämääräisesti ja tuntuu myös jaloissa. Eikä ole kyse vain vanhan kengän venymisestä. Mitattuna tämän uuden "isomman" kengän kumipohjakin on vähintään 5 mm kapeampi kuin kuin numeroa "pienemmässä" vanhassa kengässä. Suotta oli mielestäni myös varren pituutta jatkettu pari senttiä, kun samasta kengästä on kuitenkin olemassa erikseen pitkävartinen malli. Vanhoista kengistä olen tykännyt, mutta hiukan pelottaa muokkautuvatko nämä "isommat" ollenkaan jalkoihin sopiviksi.
Jani V. 13.9.2021
Yleisarvosana
Sopivasti rasvaamalla ollut käytössä pian kymmenen vuotta. Tosin käyttöaika syksyisin metsästyshommissa.
Jarkko L. 31.5.2021
Yleisarvosana
On ollut pitkään käytössä, eikä mitään suurempaa vikaa kesäaikaan. Kylmempinä aikoina tosi kylmät.
virpi l. 7.5.2021
Yleisarvosana
Marja P. 23.1.2021
Yleisarvosana
Viging Hunter CoreTex kengät ovat todella laadukkaat. Kengät ovat jäykät alussa, mutta kun niitä käytössä muokkautuu sopiviksi. Suosittelen ostamaan numeroa isommat mitä käyttää yleensä., koska jalka turpoavat kävellessä hieman. Suosittelen lämpimästi.
Lauri S. 19.1.2021
Yleisarvosana
Jouni H. 14.1.2021
Yleisarvosana
Hyvät jalassa. Suomalaiseen maastoon sopivat.
David B. 8.11.2020
Yleisarvosana
Upeat saappaat märälle nummelle ja kosteikoille. Tilattu sopimaan leveisiin jalkoihini, ne ovat hyvin leveät, ja jos mitoitetaan, mitoitus on hieman antelias. Vinkki olisi tilata todelliseen jalkasi kokoon ja saat silti paksut sukat. Koska täysnahkainen, heillä on muutama päivä murtautua, ja nauhakuvio tarkoittaa, että sinun on laitettava pari lukituslenkkiä vyöhykkeen sopivuuden varmistamiseksi. Kun ne on murskattu ja sidottu oikein, ne ovat upeita saappaita koko päivän ajan. Rakastan tarttuvia kumipohjia. Jotkut pohjat voivat olla petollisia märällä kivellä, mutta ne antavat paljon enemmän itseluottamusta.
niina l. 31.10.2020
Yleisarvosana
Atte U. 10.10.2020
Yleisarvosana
Pätevän oloiset kengät. Hyvä hinta-laatu-suhde.
James T. 1.9.2020
Yleisarvosana
Upeat saappaat, ne ovat mukavia erittäin hyvällä tuella ja toimitus oli nopeampi kuin odotin.
Arttu J. 6.8.2020
Yleisarvosana
Turkka A. 18.6.2020
Yleisarvosana
arto s. 14.1.2020
Yleisarvosana
Tukevat, hyvät kävellä. Pitkän päivän kun märässä metsässä kävelee niin kostea hiipii läpi nauhoituksen alapäästä.
Outi O. 26.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin tukevat jalassa, ryteikössä ja rämeikössä rymistellessä vedenpitävät, luotettavan tuntuiset pitkävartiset (piti opetella uudestaan kävelemään 😁)
Ari L. 17.12.2019
Yleisarvosana
Ensimmäisillä kerroilla hieman puristi, mutta muotoutui nopeasti omaan jalkaan sopivaksi. Sopivan tukeva, ei kuitenkaan yhtä jykevä kuin Meindlin Dovre. Varpailla todella reilusti tilaa, ehkä jopa hieman liikaa. Ensi liukkaiden perusteella hyvin pitävä pohja.
Johanna V. 20.10.2019
Yleisarvosana
hyvät
Kari P. 30.8.2019
Yleisarvosana
Yllättävän sopiva kenkä jalkaan jo heti ensimmäisen käytön jälkeen, todella tukeva kenkä, saa tämmönen isompikin mies hypätä ojan yli ihan rauhassa ei ainakaan nilkka nyrjähdä, eilen sieniretkellä kävelin järvenrantaa pitkin maksimi syvyydessä, eikä vettä kenkään yhtään,, saa kyllä multa ihan täydet pisteet.
Minnariikka R. 26.7.2019
Yleisarvosana
Aleksei K. 28.9.2018
Yleisarvosana
teijo s. 27.9.2018
Yleisarvosana
Hyvät kengät kivikkoiseen maastoon. Pohja voisi olla aavistuksen jäykempi.
Tommi S. 9.9.2018
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet vaelluskengät! Alkuun toki napakan tuntuinen jalassa, muttei hankaa kuitenkaan.
Tommi H. 28.7.2018
Yleisarvosana
Teemu S. 17.3.2018
Yleisarvosana
Kimmo A. 29.8.2017
Yleisarvosana
Hyvin jalkaan istuvat kengät. Aiempien hyvien kokemusten pohjalta päädyin valitsemaan Viking hunter gtx mallin.
mar...@...om 20.6.2017
Yleisarvosana
har...@...om 19.5.2017
Yleisarvosana
Pitää vettä vielä vuosien käytön jälkeen.
Nimimerkki Jani 28.4.2020
Näköjään, malli mikä ei koskaan vanhene. Edelliset samanlaiset kengät ostin 16 vuotta sitten ja nyt tuli uusimisen aika. Voin suositella parhaat vaelluskengät leveä lestiselle jalalle.
Nimimerkki Pettynyt 13.8.2019
Kengät olivat hyvät viisi vuotta, jonka jälkeen kuvassakin näkyvä kumipohjan jälkeinen kerros mureni kuin pipari ja pohjat irtosivat. Maahantuoja sanoi, että takuu on kaksi vuotta. Myyjäliike kertoi, että ko.pohjan pitääkin murentua, jonkun EU säädöksen myötä?? Kengät näyttivät ennen reissua päällisinpuolin kuin uusilta mutta reissussa hajosivat yht'äkkiä. Meindelin kengät pystyy kunnostamaan mutta Vikingin kengillä ei ole ko. palvelua. Roskiin meni muuten erittäin hyväkuntoiset kengät nahkaosiltaan, pohjiltaan ja vedenpitävyydeltään, sääli.
Nimimerkki Suosittelen! 26.9.2016
Viikon vaellus takana Huippuvuorilla. Kivikkoa, suota, ylämäkeä ja alamäkeä. Kengät toimivat erittäin hyvin! Ei ainuttakaan rakkoa jaloissa ja vedenpitävyys taattu. Suosittelen!
Nimimerkki Tyytyväinen 11.9.2016
Pitkän etsinnän jälkeen löysin tämän kengän. On leveä lestinen, tukeva, suhteellisen kevyt ja aivan loistava käveltävä jokapaikan kenkä. Tein viikon vaelleuksen juuri täällä kengällä ja olen todella tyytyväinen.
Nimimerkki Timppa 7.11.2015
Ostin tämän kengän edeltäjämallin vuonna 2003 ja käytän niitä edelleen, joten minulla ei ole muista kengistä kokemusta. En siis voi vertailla kenkiäni edellisiin tai seuraaviin omistamiini. Pahoittelen. Vikingellä on kävelty lukemattomat kalastus ja metsästysreissut jalat kuivina, pohjan lipsumatta ja jalat hiertymättä.Kiitettävät monot kaikinpuolin.
Nimimerkki Tyytyväinen 30.5.2014
2008 keväällä ostettu, eli täyttivät 6 vuotta. Näillä on tehty useampi viikon mittainen vaellus, lyhyitä parin yön retkiä lukuisia, ja lisäksi käytetty muuten vaan maastossa. Lisäksi talvella retkiluistelussa. Gorekalvo ehjä, jalat ei kastu (paitsi kesäkuumalla hiestä), rakkoja ei ole tullut. Kaikin puolin tyytyväinen, arvosanaksi 5/5.
Nimimerkki JJJ 27.12.2013
Huippu kengät, ostin ko kengät 7 vuotta sitten ja eipä ole valittamista ollut. Kesäisin vaelluksella ja syksyisin metsällä, aina mukana ja kovassa käytöss. Huomioiden kuitenkin hyvän rasvauksen sekä huollon. 10+
Nimimerkki virpinella 22.3.2013
Parhaat vaelluskäytön kengät mitä olleet. Ovat olleet nyt 5 vuotta käytössä ja edelleen hyvät. Pohjallisena käytän geelipohjallisia. Ei koskaan mitään rakkoja jalkoihin eikä muutakaan. Ei ole tarvinnut miettiä kastuuko sukat, senkuin vain menee ja nauttii maisemista.
Nimimerkki Metsämies 3.10.2010
Ainakin neljän vuorokauden metsästys reissun jälkeen olen täysin tyytyväinen kenkiin.Välillä todella kosteita soita ja majavan patoamia puron ylityksiä,eikä minkään laisia kosteus onkelmia.suosittelen.
Nimimerkki _O_ 19.8.2009
Kalvollisten kenkien hoitoon ei mitään öljypohjaisia tuotteita tulisi käyttää, etenkään silikonia sisältäviä. Vahaa pintanahalle ja fluorikyllästettä nubukille kun on kyse kalvokengistä.
Nimimerkki Extremdream 26.3.2008
Olin ainoa, jonka jalat eivät palelleet noustessamme Kilimanjarolle. Kenkä on errittäin tukeva vaativampaankin vuoristoon.
Nimimerkki ulkoilmaihminen 16.10.2007
Kengät olleet kovassa käytössä kaksi vuotta (n.400 työpäivää) Käsittelin ne minkkiöljyä sisältävällä aineella, tulos kengät kuin uudet. Kenkiä kannattaisi rasvata viikoittain. Lesti sopivan leveä, hinta/laatu on hyvä, miksi vaihtaisin merkkiä
Nimimerkki mehtästelijä 3.10.2007
3:tta syksyä kengillä kävellään ja vielä ovat vedenpitävät,viikko sitte kävelty meressä jalkojen kastumatta. Käytön jäljet näkyvät mutta kenkien ominaisuudet ovat vielä tallella, minulle olleet "hintansa väärtit".