Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 4 hengen teltat‪» Hilleberg Nallo 4 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Patric K. vahvistettu ostaja, 9.2.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Arviointi perustuu vain yksittäisiin sisätilojen testiasetuksiin. Näyttää olevan laadukkaista materiaaleista valmistettu. Asennus oli melko intuitiivista ja helppoa. Erittäin tilava. Odotan innolla testiä kentällä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.1.2023
Yleisarvosana
Loistava perheteltta - riittävän kokoinen makuutila ja absidi. 2 sisäänkäyntiä absidiin on näppärä, varsinkin jos sateella pitää nostella rinkkaa absidiin tai pois.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiitos!
Ariel A. vahvistettu ostaja, 17.9.2019
Yleisarvosana
Teltta on ollut vasta kerran käytössä, mutta ensi vaikutelma on erittäin laadukas. Kokoaminen on helppoa, kaikki yksityiskohdat tuntuivat hyvin mietetyiltä ja pitkäikäisiltä ja teltta on jämäkän tuntuinen.
Daniel S. vahvistettu ostaja, 10.6.2022
Yleisarvosana
Mahtavaa teltta perheelle. GT on ehdottomasti hyvä lisä kun haluaa pakata tavarat tai valmistaa ruokaa sateessa. Normaalisti löydän aina parannuksia, mutta täällä ei oikeastaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.6.2022
Yleisarvosana
Luottoasumus isomman porukan reissuille.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
juuri sellainen kuin piti ollakin
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.1.2022
Yleisarvosana
Muutaman kesä- ja parin talvireissun perusteella voin suositella. Materiaalit laadukkaita ja jämäkkiä. Pystyttäminen ja kasaaminen sujuu helposti vaikka yksin.
Rickard E. vahvistettu ostaja, 24.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea teltta, helppo käyttää!
Aleksi R. vahvistettu ostaja, 1.9.2020
Yleisarvosana
Juuri sopiva teltta kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.
emi...@...om vahvistettu ostaja, 21.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja laadukas teltta. Nopea pystyttää/purkaa huonommassakin kelissä. Paino pysyy vielä siedettävissä lukemissa vaellustouhuihin. Jopa säilytyspussi on viimesenpäälle suunniteltu, ei tarvitse naama irvessä änkeä väkisin telttaa sinne. Jos pakko jotain "huonoa" keksiä, itse kaipaisin absidin tuuletusaukkoon hyttysverkkoa.
Daniel M. vahvistettu ostaja, 20.9.2019
Yleisarvosana
e.j...@...om vahvistettu ostaja, 8.7.2019
Yleisarvosana
Vain hyvää sanottavaa, loistava yksinvaeltajalle.
Tuukka K. vahvistettu ostaja, 31.8.2018
Yleisarvosana
Erinomainen sateenpitävyys! Tilava absidi, kätevät kaksi ulko-ovea. Ainoa huono puoli on ilmanvaihto; kannattaa pitää mahdollisimman monta luukkua auki varsinkin sateella, muuten ulko- ja jopa sisäteltan sisäpintaan tiivistyy vettä. Wettex mukaan telttapussiin, kuivaustarvetta tiedossa.
Matti M. vahvistettu ostaja, 28.12.2017
Yleisarvosana
Kokoonsa nähden kevyt. Koko perhe retkeillään tällä hienosti, mutta ei turhan valtava vaikka olisi vain kahdestaan liikkeellä. Kestävä. Olen käyttänyt aiemmin kaverini Nammatj 3GT:tä, joka on 20 vuotta vanha, eikä ikä näy missään. Odotan samaa tältä.
Nimimerkki Ville Tikka 27.8.2023
Kesän vaelluksen, perhereissun ja lopuksi vielä partionjohtajien viikonloppuleirin (lainassa arviota varten) jälkeen voin sanoa, että huonoin teltta koskaan. Sade tulee ulkokankaasta läpi lähes välittömästi. Kallis oli kyllä. Ei jatkoon.