Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 4 hengen teltat» Hilleberg Nallo 4 GT»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Rickard E. 24.3.2021
Yleisarvosana
Upea teltta, helppo käyttää!
Aleksi R. 1.9.2020
Yleisarvosana
Juuri sopiva teltta kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.
emi...@...om 21.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja laadukas teltta. Nopea pystyttää/purkaa huonommassakin kelissä. Paino pysyy vielä siedettävissä lukemissa vaellustouhuihin. Jopa säilytyspussi on viimesenpäälle suunniteltu, ei tarvitse naama irvessä änkeä väkisin telttaa sinne. Jos pakko jotain "huonoa" keksiä, itse kaipaisin absidin tuuletusaukkoon hyttysverkkoa.
Daniel M. 20.9.2019
Yleisarvosana
e.j...@...om 8.7.2019
Yleisarvosana
Vain hyvää sanottavaa, loistava yksinvaeltajalle.
Tuukka K. 31.8.2018
Yleisarvosana
Erinomainen sateenpitävyys! Tilava absidi, kätevät kaksi ulko-ovea. Ainoa huono puoli on ilmanvaihto; kannattaa pitää mahdollisimman monta luukkua auki varsinkin sateella, muuten ulko- ja jopa sisäteltan sisäpintaan tiivistyy vettä. Wettex mukaan telttapussiin, kuivaustarvetta tiedossa.
Matti M. 28.12.2017
Yleisarvosana
Kokoonsa nähden kevyt. Koko perhe retkeillään tällä hienosti, mutta ei turhan valtava vaikka olisi vain kahdestaan liikkeellä. Kestävä. Olen käyttänyt aiemmin kaverini Nammatj 3GT:tä, joka on 20 vuotta vanha, eikä ikä näy missään. Odotan samaa tältä.