Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Nammatj 3 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.5.2018
Yleisarvosana
Yksityiskohtia myöten viimeistelty teltta, jolta voi odottaa pitkää käyttöikää sekä luotettavuutta.
Lasse J. 9.8.2022
Yleisarvosana
Todella laadukkaan tuntuinen teltta, selvästi joka asiaan on paneuduttu suunnittelussa. Kahdelle hengelle reilusti tilaa ja mahtuu leveät expedin patjat. Kolmella joutuu tyytymään kapeisiin patjoihin. Absidi on tosi tilava ja sinne on helppo mennä sisälle. Teltta ei ole ihan kevyimmästä päästä, mutta se ei haittaa kun tietää, että materiaalit on viimeisen päälle kestäviä. Kepit ja kiilat painaa noin kilon ja ne on helppo antaa kaverille omissa pusseissaan.
Anonyymi 2.9.2021
Yleisarvosana
Laatutuote.
Kai L. 4.5.2021
Yleisarvosana
Kestänyt vuosia kovassa käytössä
Lasse L. 7.5.2020
Yleisarvosana
Varsin linnamainen konstruktio. Erittäin hyvä moottoripyöräreissuilla, kun eteiseen saa hyvin mahtumaan rensselit ja sivulaukutkin tarvittaessa. Eli kannattaa ottaa tuo footprintti tämmöiseen kanssa. Ja tämä 3 hengen versio on 10cm korkeampi, kuin kakkonen. Mukava ominaisuus kankealle selälle..
Victor H. 28.5.2020
Yleisarvosana
Vietän suun etsimään 3 hengen teltta perheen ulkotelttailuun. Niin monet ihmiset suosittelivat, että "Hilleberg Nammatj 3 GT" on PARAS. Sitten huomasin, että "VARUSTE" tarjoaa erittäin hyvän hinnan, jota en pääse mihinkään. Suosittelen sinulle "VARUSTE" - heidän palvelunsa on erittäin hyvää!
Tapani M. 16.4.2019
Yleisarvosana
Loistavaa Hille laatua. Isot tuuletusaukot, valtava absidi. Tosi pitkillä asukkailla voi paksun patjan kanssa sisäteltta osua ulkotelttaan.
Camilla S. 15.3.2019
Yleisarvosana
Olli K. 31.12.2018
Yleisarvosana
Kari L. 9.12.2018
Yleisarvosana
Tuomas T. 11.4.2019
reilu 6 vuotta ollut nyt käytössä. Kesät syksyt talvet ja keväät. Helteet ja helvetinmoiset lumimyrskyt ja paljon vesisateita vietetty teltassa. Teltta toimii hyvin pitää veden ja tuulen ulkopuolella. tyytyväinen olen ollut telttaan. Lapissa kesällä sekä talvella ja etelä suomessa ympäri vuoden.