Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 3 hengen teltat» Hilleberg Nammatj 3 GT»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Lasse L. kirjoitti 7.5.2020:
Yleisarvosana
Varsin linnamainen konstruktio. Erittäin hyvä moottoripyöräreissuilla, kun eteiseen saa hyvin mahtumaan rensselit ja sivulaukutkin tarvittaessa. Eli kannattaa ottaa tuo footprintti tämmöiseen kanssa. Ja tämä 3 hengen versio on 10cm korkeampi, kuin kakkonen. Mukava ominaisuus kankealle selälle..
Victor H. kirjoitti 28.5.2020:
Yleisarvosana
I spend a mouth to search a 3 person tent for family outdoor camping. So many people recommended that "Hilleberg Nammatj 3 GT " is the BEST. Then I found that "VARUSTE " offer a very good price I can't get anywhere . I highly recommend "VARUSTE " to you --for their service is very good!
Tapani M. kirjoitti 16.4.2019:
Yleisarvosana
Loistavaa Hille laatua. Isot tuuletusaukot, valtava absidi. Tosi pitkillä asukkailla voi paksun patjan kanssa sisäteltta osua ulkotelttaan.
Tuomas T. kirjoitti 11.4.2019:
reilu 6 vuotta ollut nyt käytössä. Kesät syksyt talvet ja keväät. Helteet ja helvetinmoiset lumimyrskyt ja paljon vesisateita vietetty teltassa. Teltta toimii hyvin pitää veden ja tuulen ulkopuolella. tyytyväinen olen ollut telttaan. Lapissa kesällä sekä talvella ja etelä suomessa ympäri vuoden.