Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 3 hengen teltat » Hilleberg Nallo 3 GT »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kimmo T. 26.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvälaatuinen ja vankkatekoinen teltta. Yksityiskohdat on hyvin suunniteltu ja käytettävyys on toimiva. Helppo pystytys ja hyvin toimivat kaaritunnelit telttakepeille. Myyntipakkauksen (säilytyspussin) kokoa ei kannata säikähtää, sillä teltan kangasosat pakkautuvat rinkassa noin puolet pienempään tilaan. Käyttäjäystävällinen ja hyvä kokonaisuus kaikin puolin.
Karoliina L. 29.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvä teltta koko vuoden reissuille.
Markku H. 5.3.2020:
Yleisarvosana
Todella laadukas kokonaisuus. Helppo ja nopea pystyttää. Tila painosuhde erinomainen ja muunneltava eteinen on loistava. Pakkauspussi on riittävän iso,ei tarvitse miettiä että mitenköhän tämä pitikään taitella. Markku
Oskari S. 21.12.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen kahdelle hengelle, kun haluaa olla pikkusen väljästi.
Valtteri S. 19.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvin tilava kahdelle hengelle ja lyhyimmille reissuille jopa kolmelle. Tilava absidi johon mahtuu vaivatta kahden hengen tavarat. Helppo ja nopea pystyttää sekä purkaa. Teltta vaikuttaa kestävältä ja yksityiskohtia on selvästi mietitty. Mielestäni hintansa veroinen ja katua ei ole tarvinnut. Huolehdittava hyvästä tuuletuksesta.
Mikko M. 12.8.2019:
Yleisarvosana
Viikon vaellusreissu Lapissa takana, ja täytyy sanoa, että teltta toimi moitteettomasti. Erityistä plussaa täytyy antaa sille, että kaikki tässä teltassa tuntuu todella laadukkaalta ja kestävältä. Narujen, teltan absidin ja tuuletusluukkujen säädöt ovat todella toimivia. Teltta on kahdelle miehelle tilava ja absidissakin riittää tilaa liikkua vaikka siellä säilyttää rinkkoja. Absidissa voi esiintyä kondessia aamuisin, mikäli tuuletusaukkoja ei pidetä auki. Huonoja puolia ei oikeastaan tullut vastaan, ja ero aikasempiin telttoihin on sen verran merkittävä, että se mielestäni kompensoi korkeamman hinnan. Hankin tämän teltan sillä ajatuksella, että sen tulee olla mahdollisimman monipuolinen ja kestää käytössä pitkään. Ensivaikutelman perusteella uskon, että tämä on juurikin sellainen.
ant...@...om 8.6.2019:
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran jälkeen vaikuttaa oikein toimivalta teltalta. Helppo pystyttää sekä kasata, ja teltta on täynnä pieniä toimivia yksityiskohtia. Tilaa oli hyvin kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kolmella aikuisella olisi varmaan aika tiivis tunnelma.
Marko V. 23.12.2018:
Yleisarvosana
Camilla S. 30.11.2018:
Yleisarvosana
inf...@...om 19.10.2018:
Yleisarvosana
Maksaahan se, mutta on se sen arvoinen. Kestää kaikki kelit.
Minna P. 4.9.2018:
Yleisarvosana
Muutaman yön käytön jälkeen ei valituksia. Mahtuu hyvin kaksi aikuista ja kaksi keskikokoista koiraa. Selvisi myös ukkosmyrskyssä ja kovassa tuulessa, pysyttiin kuivina sisällä, eikä myrskyä juuri huomannut. Helppo koota ja huoltaa.
Kaija S. 2.8.2018:
Yleisarvosana
Jari V. 9.1.2018:
Yleisarvosana
Loistava teltta kovassakin kelissä yöpymiseen. Tuuli kääntyi yöllä 180 astetta ja tuulenpuuskat pääsivät välillä painelemaan telttaa kohti vaakatasoa, mutta hyvin kaaret kestivät ja aamulla oli teltta ryhdissään.
Juho L. 10.7.2017:
Yleisarvosana
Antti S. 3.6.2017:
Yleisarvosana
Erinomainen vaellusteltta, sopii täydellisesti kahdelle hengelle ja kolmekin hätätapauksessa mahtuu. Nopea pystyttää, pysyy hyvinkin pystyssä kovemmillakin tuulilla ja kaikki materiaalit tuntuvat laadukkaille. Olen käyttänyt talvellakin, vaikka varsinaisia lumiliepeitä ei ole. Teltan suurin ongelma on mielestäni huono tuuletus, johon pitää kiinnittää huomiota kyllä. Kaikki räppänät saa pitää melko tavalla täysin auki aina.
mak...@...fi 2.6.2017:
Yleisarvosana
Paras investointi. Kestää rankemmatkin sateet sekä koiran että tavarat saa sateelta suojaan absiditilaan.
Nimimerkki Saku 24.8.2017:
13 vuotta käytetty kesällä ja talvella. Kaaria uusittu ja sisätel ttaa joskus paikattu. Edelleen tyytyväinen ostokseen Ainut heikkous huono tuuletus, joka ollut lähinnä talvi- Reiissujen kiusa. Kosteus ei tuuletu pois, vasn jäätyy kattoon, Josta sitten putoilee makuupusdin päälle.