Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Nallo 3 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markus K. 13.10.2021
Yleisarvosana
Laadukas teltta, kuten kaikki Hillebergit. Teltan takaventtiili vähän arvoitus, että riittääkö vähentämään kondensaatiota riittävästi. Tuntureissa ei varmaan älyttömän paha ongelma, mutta metsäolosuhteissa paremmin tuulettuva olisi varmaankin parempi. Sisäteltta oli omaan käyttöön vähän nafti, joten palautin tuotteen, muuten ei mitään vikaa.
Anonyymi 10.9.2021
Yleisarvosana
Fantastinen teltta - minulla oli yksi näistä yli kymmenen vuoden ajan ja vaihdoin sen samaan malliin vain siksi, että alkuperäinen oli vaurioitunut. Ne ovat fantastisia telttoja, kohtuullisen kevyitä jaettuina tai pyöräretkillä, runsaasti tilaa ja kestävät asianmukaisen lyönnin. Minulla on ollut myrsky myrskytuulissa ja pakkasessa, kun muut teltat romahtivat tai epäonnistuivat, ja se oli kiinteä kuin kivi. Se on ollut seikkailu, perusleirintä ja sitä käytetään perheen teltana. Toimitus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Varusteesta oli myös täydellinen - kesti alle viikon (vähäinen tullivaraus), tuontivero maksettiin fedexin kautta eikä muita tulleja, joten ne olivat huomattavasti halvempia kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ostaminen nykyhinnoin.
Anonyymi 7.9.2021
Yleisarvosana
Jani-Petteri K. 24.8.2021
Yleisarvosana
Useamman vuoden käytössä ollut. Soveltuu hyvin kahdelle hengelle ja kolmelle koiralle vaellukselle. Upsaidiin sopii hyvin kaikkien varusteet yöksi suojaan. Ruuan valmistus onnistuu myös samalla vaikka kaikki varusteet ovatkin sielä.
Harri V. 16.8.2021
Yleisarvosana
Mietin pitkään Anjanin ja Nallon välillä, tarkoituksena kolmen vuodenajan käyttö. Päätös käntyi Nalloon koska lieppeet ovat maahan asti ja kovallakin tuulella sekä sateella saa blokattua sisäilmaston mieleiseksi tuuletusaukkoja säätämällä. Tähän mennessä nukkunut teltassa 6 sadeyötä ja voin suositella. Plussat: - Laatu, joka tuo luottamuksen että teltta kestää kelin kuin kelin (Tätä toki Hillebergiltä sopii odottaakin) - Hyvä tuulettuvuus - Kaksi oviaukkoa - Tilava absidi Huomioitavaa: - Teltan sivun oviaukko tiputtelee vettä niskaan sadekelillä - suosittelen päädyn ovea kovalla sateella - Painavampi kuin Anjan - Jalkopää on matala ja mahdolliselle keittimelle talvella ei siellä tilaa - Nimellisesi kolmelle. Käytännössä kahdelle ihmiselle mukavaan reissaamiseen ja kolmelle vain yöpymiseen
Jon E. 11.8.2021
Yleisarvosana
Nallo GT on kuin asuntoautoni, kun vaeltelen päiviä karuilla Islannin ylängöillä. Pieni ja kevyt mahtuu reppuun. Helppo asentaa yöllä ja ottaa pois aamulla. Vahva ja kestävä, luja suoja luonnonvoimilta.
Mikko D. 10.8.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin. Vaelluksella mukana 2 henkilöä + 2 koiraa, ja tilaa riitti kaikille nukkua teltan sisällä. Helppo ja nopea pystytys myös tuulisemmalla kelillä.
Jani H. 23.7.2021
Yleisarvosana
Toimivat tuuletukset kesähelteellekin.
Anonyymi 21.7.2021
Yleisarvosana
Muutamia öitä Pohjois-Norjassa viettettynä ei voi valittaa. Laadukkaat materiaalit, toimivat yksityiskohdat ja tunne, että tämä kestää myös kovemmat tuulet ja sateet. Absidi on erittäin tilava ja toimii hyvin myös kokkailuun huonolla säällä. Teltan pakkauspussiin olisi toivonut kompressionauhoja.
Harri H. 18.7.2021
Yleisarvosana
Loistava all-round teltta, jolla ainakin meikäläinen pärjää kelissä kuin kelissä, vuoden ympäri.
Ki Cheong L. 1.7.2021
Yleisarvosana
Paras !!!!!!! Todella korkealaatuinen, helppo ja nopea asentaa!
Jaakko M. 29.4.2020
Yleisarvosana
Monipuolinen ja laadukas 3- vuodenajan teltta.
Lauri Kylänpää P. 12.1.2021
Yleisarvosana
Marie B. 2.1.2021
Yleisarvosana
Kimmo T. 26.5.2020
Yleisarvosana
Hyvälaatuinen ja vankkatekoinen teltta. Yksityiskohdat on hyvin suunniteltu ja käytettävyys on toimiva. Helppo pystytys ja hyvin toimivat kaaritunnelit telttakepeille. Myyntipakkauksen (säilytyspussin) kokoa ei kannata säikähtää, sillä teltan kangasosat pakkautuvat rinkassa noin puolet pienempään tilaan. Käyttäjäystävällinen ja hyvä kokonaisuus kaikin puolin.
Karoliina L. 29.4.2020
Yleisarvosana
Hyvä teltta koko vuoden reissuille.
Markku H. 5.3.2020
Yleisarvosana
Todella laadukas kokonaisuus. Helppo ja nopea pystyttää. Tila painosuhde erinomainen ja muunneltava eteinen on loistava. Pakkauspussi on riittävän iso,ei tarvitse miettiä että mitenköhän tämä pitikään taitella. Markku
Oskari S. 21.12.2019
Yleisarvosana
Erinomainen kahdelle hengelle, kun haluaa olla pikkusen väljästi.
Valtteri S. 19.8.2019
Yleisarvosana
Hyvin tilava kahdelle hengelle ja lyhyimmille reissuille jopa kolmelle. Tilava absidi johon mahtuu vaivatta kahden hengen tavarat. Helppo ja nopea pystyttää sekä purkaa. Teltta vaikuttaa kestävältä ja yksityiskohtia on selvästi mietitty. Mielestäni hintansa veroinen ja katua ei ole tarvinnut. Huolehdittava hyvästä tuuletuksesta.
Mikko M. 12.8.2019
Yleisarvosana
Viikon vaellusreissu Lapissa takana, ja täytyy sanoa, että teltta toimi moitteettomasti. Erityistä plussaa täytyy antaa sille, että kaikki tässä teltassa tuntuu todella laadukkaalta ja kestävältä. Narujen, teltan absidin ja tuuletusluukkujen säädöt ovat todella toimivia. Teltta on kahdelle miehelle tilava ja absidissakin riittää tilaa liikkua vaikka siellä säilyttää rinkkoja. Absidissa voi esiintyä kondessia aamuisin, mikäli tuuletusaukkoja ei pidetä auki. Huonoja puolia ei oikeastaan tullut vastaan, ja ero aikasempiin telttoihin on sen verran merkittävä, että se mielestäni kompensoi korkeamman hinnan. Hankin tämän teltan sillä ajatuksella, että sen tulee olla mahdollisimman monipuolinen ja kestää käytössä pitkään. Ensivaikutelman perusteella uskon, että tämä on juurikin sellainen.
ant...@...om 8.6.2019
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran jälkeen vaikuttaa oikein toimivalta teltalta. Helppo pystyttää sekä kasata, ja teltta on täynnä pieniä toimivia yksityiskohtia. Tilaa oli hyvin kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kolmella aikuisella olisi varmaan aika tiivis tunnelma.
Marko V. 23.12.2018
Yleisarvosana
Camilla S. 30.11.2018
Yleisarvosana
inf...@...om 19.10.2018
Yleisarvosana
Maksaahan se, mutta on se sen arvoinen. Kestää kaikki kelit.
Minna P. 4.9.2018
Yleisarvosana
Muutaman yön käytön jälkeen ei valituksia. Mahtuu hyvin kaksi aikuista ja kaksi keskikokoista koiraa. Selvisi myös ukkosmyrskyssä ja kovassa tuulessa, pysyttiin kuivina sisällä, eikä myrskyä juuri huomannut. Helppo koota ja huoltaa.
Kaija S. 2.8.2018
Yleisarvosana
Jari V. 9.1.2018
Yleisarvosana
Loistava teltta kovassakin kelissä yöpymiseen. Tuuli kääntyi yöllä 180 astetta ja tuulenpuuskat pääsivät välillä painelemaan telttaa kohti vaakatasoa, mutta hyvin kaaret kestivät ja aamulla oli teltta ryhdissään.
Juho L. 10.7.2017
Yleisarvosana
Antti S. 3.6.2017
Yleisarvosana
Erinomainen vaellusteltta, sopii täydellisesti kahdelle hengelle ja kolmekin hätätapauksessa mahtuu. Nopea pystyttää, pysyy hyvinkin pystyssä kovemmillakin tuulilla ja kaikki materiaalit tuntuvat laadukkaille. Olen käyttänyt talvellakin, vaikka varsinaisia lumiliepeitä ei ole. Teltan suurin ongelma on mielestäni huono tuuletus, johon pitää kiinnittää huomiota kyllä. Kaikki räppänät saa pitää melko tavalla täysin auki aina.
mak...@...fi 2.6.2017
Yleisarvosana
Paras investointi. Kestää rankemmatkin sateet sekä koiran että tavarat saa sateelta suojaan absiditilaan.
Nimimerkki Saku 24.8.2017
13 vuotta käytetty kesällä ja talvella. Kaaria uusittu ja sisätel ttaa joskus paikattu. Edelleen tyytyväinen ostokseen Ainut heikkous huono tuuletus, joka ollut lähinnä talvi- Reiissujen kiusa. Kosteus ei tuuletu pois, vasn jäätyy kattoon, Josta sitten putoilee makuupusdin päälle.