Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 1 hengen teltat » Hilleberg Akto »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mona M. 27.10.2020:
Yleisarvosana
geiler Sch... In 5 Minuten aufgebaut, hält Regen und Sturm. Was will man mehr.
Boris K. 30.5.2020:
Yleisarvosana
David W. 6.4.2020:
Yleisarvosana
Hilleberg brings absolute peace of mind. In particular, for the Scottish climate, it is almost indispensable at most times of year. Though the Akto is listed as a three season tent, Scotland can provide almost four season weather during most months. When conditions can change at a rapid and unpredictable pace, and when foul weather really can be very foul indeed, the strength and security of Hilleberg alone allow me to be reassured that I have what I need. From a fly that reaches all the way to the ground, to the inherent strength of the materials and structure, I can be assured of safety and comfort with a tent that feels light, is easily pitched, and which I know will not let me down.
Minna S. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Tykkään. Kevyt ja nopeapystytteinen yksinvaeltajan koppi. Mahtuu koira ja kamatkin suojaan, jos ei oo liian isoluinen.
Annika S. 30.9.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen teltta, sopii hyvin neljällle vuodenajalle.
tim...@...om 24.9.2019:
Yleisarvosana
Hyvät materiaalit, tuulettuu hyvin. Huono säilytyspussi.
Liisa V. 27.6.2019:
Yleisarvosana
Albert V. 1.2.2019:
Yleisarvosana
Loistava teltta, mutta jouduin palauttamaan sillä 190cm mittaisena en mahtunut istumaan sisällä. Tämä oli itselle tärkeää lähinnä talvivaelluksia silmälläpitäen, jolloin vaatteidenvaihto ja teltassa liikkuminen on toppausten takia aina hankalampi härdelli. Pitkälle miehelle sopivaksi teltaksi löytyi Nammatj 2.
Jukka T. 28.8.2018:
Yleisarvosana
Marko V. 3.8.2018:
Yleisarvosana
Tomi T. 22.3.2018:
Yleisarvosana
Soolovaeltajan unelma, tämän kanssa olen vaeltanut yli 1500 km. Helppo ja nopea pystyttää. Kesti ongelmitta melkoisen myrskynkin vuorilla. Talveen ei paras, katto kondensoituu/jäätyy voimakkaasti naaman yläpuolella. Kevät-kesä-syksytelttana erinomainen. En ole kokenut ahtaaksi vaikka pituutta on 190 cm. Pieni rinkka tai keitin mahtuu mukavasti eteiseen.
Joni Y. 3.9.2017:
Yleisarvosana
Laadukas ja kevyt neljän vuodenajan teltta, en ole ostamista todellakaan katunut. Helppo pystyttää ja purkaa, sisätelttaa ei tarvitse erikseen irrottaa. Pitää kuivana kosteallakin kelillä, eikä ole ahdas varmasti hieman pidemmällekään ihmiselle. Suosittelen!
Risto M. 19.6.2017:
Yleisarvosana
Hyvin viimeistelty teltta, jossa ei ole tehty kompromisseja. Tuotetta voi varauksetta suositella yksinvaeltajalle, melojille ja pyöräilyretkeilijöille. "Tällä tuotteella vältät korvaan kuorsaajat"
Nimimerkki Wera 7.10.2010:
Teltta oli ensikäytössä kesällä 2010, kun Veera-myrsky riehui. Sadetta ja tuulta oli riittämiin, mutta teltta pysyi kuosissaan eikä sisäteltta kastunut.