Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 1 hengen teltat‪» Hilleberg Akto‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 16.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 9.7.2022
Yleisarvosana
Oikein toimiva ja kestävä yhden hengen majoite. Kesällä riittää yhden hengen telttailuun oikein mainiosti, talvella toimii lähinnä hätämajoitteena eli ei sovellu absidin puutteen ja kokonsa vuoksi parhaalla mahdollisella tavalla pääasialliseksi majoitteeksi talven vaelluksille.
Anonyymi 25.2.2022
Yleisarvosana
Kokemukset ovat positiivisiä useamman käyttövuoden jälkeen tästä teltasta. Kest ää hyvin tuulta ja sadetta. Ja on näppärä pystyttää kalliolle tai muun tyyppiseen maastoon. Ainut miinuspuoli on ihmisen vanhetessa teltan mataluus kun sinne pitää ryömiä sisälle ja ulos tultaessa.
Jouko T. 29.1.2022
Yleisarvosana
Onko muka parempia yhden hengen telttoja? Kysyn vaan.
Petteri L. 28.1.2022
Yleisarvosana
Huippu teltta. Hilleberg laatua.
Halifi I. 27.12.2021
Yleisarvosana
Hilleberg Akto ei esittelyjä kaipaa - loistava rakennuslaatu ja ajaton muotoilu antavat luottamusta mihin tahansa leiripaikkaan. En epäröi käyttää tätä telttaa korkeilla vuorilla hiekkarannoille. Koska tämä ei ole vapaasti seisova teltta, se vaatii harjoittelua ja säätöjä täydellisen pituuden saavuttamiseksi. Lentää ensin sisäpuolen kanssa on Hillebergin tunnusmerkki ja erittäin arvostettu. Teltta on todellakin sijoitus, joka kestää hyvin pitkään
Max B. 3.9.2021
Yleisarvosana
Se on Hilleberg ja legendaarinen Akto, joten se voi olla vain hyvää. Suuri yhden hengen teltta. Virustestaus toimitettiin erittäin nopeasti.
Anonyymi 25.8.2021
Yleisarvosana
Testattu myrskyssä, toimii!
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Jason D. 10.8.2021
Yleisarvosana
Yllättävän harkiten rakennettu teltta. Olen vanhenemassa ja minun on vaikeampi liikkua, etenkin kilometrien jälkeen. Akto on helppo pystyttää tavoilla, joita en odottanut. Telttakyselyt (käytän aina kahta tuulelle) liukuvat vaivattomasti kanavansa läpi ja tulevat ulos yhtä helposti. Ei kanavasidontaa. Vaikka Akto pysyy minimalistisissa äärimmäisyyksissä ajella painoa, se pysyy hyvin yhdessä, siinä on runsaasti tuuletusta kaikissa paitsi kosteimmissa ilmasto -olosuhteissa ja puhdistaa helposti. Tällä hetkellä käytössä 6500 ', 40F. Ilman veden tiheys tuntematon.
Eriks P. 18.6.2021
Yleisarvosana
Ei vielä testattu todellisissa vaelluksen haastavissa olosuhteissa. Ensinnäkin takapihan sävel antoi erittäin positiivisen vaikutelman. Siisti ja siisti yleensä ja yksityiskohdissa. Kaikki sopii niin kuin oletetaan. Korkealaatuinen tuote. Päivä oli melko tuulinen. Teltta piti sitä ilman ongelmia.
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
Taattua HB laatua. Hinta korkeahko, mutta sillä saa teltan, joka kestää kovatkin kelit ja johon voi luottaa. Vahvoista materiaaleista johtuen teltta ei ole markkinoiden kevyimpiä soolotelttoja. Grammanviilaajalle Enan on hyvä vaihtoehto etenkin, jos ei telttaile talvella. Otin yhden tähden pois teltan ahtaista sisätiloista johtuen. Vaatteiden vaihto yms on vaikeaa. Nukkuminen onnistuu hyvin. Tämä ei sinänsä ole varsinainen vika vaan seurausta teltan painon ja tilan optimoinnista.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Suuri teltta, hyvin tehty eikä raskas.
Susanne R. 21.12.2020
Yleisarvosana
Michael B. 12.12.2020
Yleisarvosana
Ostin tämän suosituksesta, koska olen Rolls Royce kevyistä vuoristoteltoista. Toistaiseksi en ole pettynyt, koska olen pystyttänyt sen helposti puutarhaani. Hyvät ohjeet ja utube-video olivat erittäin hyödyllisiä. En ole vielä testannut sitä "todellisissa" olosuhteissa, mutta odotan innolla tätä!
Anonyymi 19.11.2020
Yleisarvosana
Tämän teltan paino, helppokäyttöisyys varsinkin ankarissa sääolosuhteissa sekä rakennuksen ja materiaalien laatu tekevät siitä hyvän vastineen rahalle kaikille, jotka haluavat matkustaa villissä ympäristössä.
Tanja N. 10.11.2020
Yleisarvosana
Ihan loistava neljän vuodenajan yksiö.
Grant H. 2.11.2020
Yleisarvosana
Erinomainen yhdistelmä tilavuutta, kevyttä painoa ja kestävää rakennelaatua. Valitsin tämän teltan muiden yhden miehen telttojen yli, koska olen yli 6 jalkaa korkea ja halusin 4 vuodenajan teltan, jossa minulla on tilaa liikkua, syödä, kokata jne. Voi olla altis kondensaatiolle, ellei sitä tuuleta huolellisesti.
Mona M. 27.10.2020
Yleisarvosana
Geiler Sch ... Perustettu 5 minuutissa, pitää sateen ja myrskyn. Mitä muuta haluat.
Boris K. 30.5.2020
Yleisarvosana
David W. 6.4.2020
Yleisarvosana
Hilleberg tuo ehdottoman mielenrauhan. Erityisesti Skotlannin ilmastolle se on melkein välttämätöntä useimpina vuodenaikoina. Vaikka Akto on lueteltu kolmen vuodenajan telttana, Skotlanti voi tarjota lähes neljän vuodenajan sään useimpien kuukausien aikana. Kun olosuhteet voivat muuttua nopeasti ja arvaamattomasti, ja kun huono sää voi todellakin olla todella huono, yksin Hillebergin vahvuus ja turvallisuus antavat minulle varmuuden siitä, että minulla on mitä tarvitsen. Vuodesta kärpäsestä, joka ulottuu maahan asti, materiaalien ja rakenteen luontaiseen lujuuteen, voin olla varma turvallisuudesta ja mukavuudesta teltalla, joka tuntuu kevyeltä, helposti pystytettävältä ja jonka tiedän olevan pettymys .
Minna S. 30.1.2020
Yleisarvosana
Tykkään. Kevyt ja nopeapystytteinen yksinvaeltajan koppi. Mahtuu koira ja kamatkin suojaan, jos ei oo liian isoluinen.
Annika S. 30.9.2019
Yleisarvosana
Erinomainen teltta, sopii hyvin neljällle vuodenajalle.
Anonyymi 24.9.2019
Yleisarvosana
Hyvät materiaalit, tuulettuu hyvin. Huono säilytyspussi.
Liisa V. 27.6.2019
Yleisarvosana
Albert V. 1.2.2019
Yleisarvosana
Loistava teltta, mutta jouduin palauttamaan sillä 190cm mittaisena en mahtunut istumaan sisällä. Tämä oli itselle tärkeää lähinnä talvivaelluksia silmälläpitäen, jolloin vaatteidenvaihto ja teltassa liikkuminen on toppausten takia aina hankalampi härdelli. Pitkälle miehelle sopivaksi teltaksi löytyi Nammatj 2.
Jukka T. 28.8.2018
Yleisarvosana
Marko V. 3.8.2018
Yleisarvosana
Tomi T. 22.3.2018
Yleisarvosana
Soolovaeltajan unelma, tämän kanssa olen vaeltanut yli 1500 km. Helppo ja nopea pystyttää. Kesti ongelmitta melkoisen myrskynkin vuorilla. Talveen ei paras, katto kondensoituu/jäätyy voimakkaasti naaman yläpuolella. Kevät-kesä-syksytelttana erinomainen. En ole kokenut ahtaaksi vaikka pituutta on 190 cm. Pieni rinkka tai keitin mahtuu mukavasti eteiseen.
Joni Y. 3.9.2017
Yleisarvosana
Laadukas ja kevyt neljän vuodenajan teltta, en ole ostamista todellakaan katunut. Helppo pystyttää ja purkaa, sisätelttaa ei tarvitse erikseen irrottaa. Pitää kuivana kosteallakin kelillä, eikä ole ahdas varmasti hieman pidemmällekään ihmiselle. Suosittelen!
Risto M. 15.3.2018
Yleisarvosana
Hyvin viimeistelty teltta, jossa ei ole tehty kompromisseja. Tuotetta voi varauksetta suositella yksinvaeltajalle, melojille ja pyöräilyretkeilijöille. "Tällä tuotteella vältät korvaan kuorsaajat"
Nimimerkki Wera 7.10.2010
Teltta oli ensikäytössä kesällä 2010, kun Veera-myrsky riehui. Sadetta ja tuulta oli riittämiin, mutta teltta pysyi kuosissaan eikä sisäteltta kastunut.