Lajit‪» Kalastus‪» Kalastuslaukut yms‪» Viehelaukut ja -reput‪» Rapala LTD Series 3-in-1 Combo Reppu‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Henri E. 10.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvin selkään istuva. Siinä on hyvät vetoketjut jotka toimivat moitteettomasti. Riittävästi taskuja pientavaraa varten. Keskellä ulkopuolella reppua olevat paikat joihin saa tavaraa mukavasti roikkumaan. Repun alaosa on irrotettava joka on hyvä jos ei tarvitse koko reppua mukaan. Reppu saisi olla kokoa isompi jotta siihen saisi 3700 kokoa olevia viehebokseja.
Nimimerkki Arja 16.7.2009
Paras kalastuslaukku, jota olen ikinä nähnyt, voi käyttää retkeilyssäkin. Ylimmässä repussa on sadesuoja pakattuna omaan taskuunsa, kiinnityspisteitä varusteille, kiristyshihnat ja verkkotaskut molemmilla sivuilla, jämäkkä kantokahva. Alaosan laukussa, joka kiinnittyy vetoketjun avulla hyvin ylälaukkuun on kovitettu vesitiivis pohja, mahtuu neljä keskikokoista (3600)-vieherasiaa, laukku sisältää näitä kaksi, etutasku, joka on samalla tarjotin, vavankiinnitysremmit molemmilla puolilla ja irroitettava olkahihna. Suosittelen kokemuksesta.