Lajit» Ulkoilu» Riippumatot yms» Riippumatot» Tarvikkeet» Koukut» Amazonas Power Hook»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Elle K. kirjoitti 30.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvin pysyy rottinkikeinu katossa kyseisellä koukulla.
Rauno H. kirjoitti 15.12.2020:
Yleisarvosana
Good
Kimmo S. kirjoitti 3.6.2020:
Yleisarvosana
Koukuttava ostos.
Inga O. kirjoitti 22.5.2020:
Yleisarvosana
Helppo kiinnitys ja on hoitanut hommansa.
Päivi P. kirjoitti 29.4.2020:
Yleisarvosana
Turvallisesti riippukeinu kattoon; toimii hyvin, keinuu ja pyörii kevyesti ja äänettömästi.
Antti K. kirjoitti 31.3.2020:
Yleisarvosana
Todella tukeva kiinnike. Jopa odotettua laadukkaampi.
Tia P. kirjoitti 4.6.2019:
Yleisarvosana
Testattu ja erittäin hyvät
Kari A. kirjoitti 20.6.2017:
Yleisarvosana
Amazonas Power Hook on erinomainen riipputuolin ripustamista varten suunniteltu pyörivä kattokoukku. Laitoin jo toisen kerran, kun edellinen jäi vanhan asunnon parvekkeelle. On toiminut ja kestänyt aina erinomaisesti.Tarkoitettu kiinnitettäväksi ainoastaan betoniin.Maximipaino 200 kg. Suousittelen. Kapa Mikkelistä
pau...@...fi kirjoitti 12.5.2018:
Yleisarvosana
Ei mitään moitittavaa. Hoitaa asiansa just niinku pitääkin.
Asiakaspalvelija Ville J. kirjoitti 27.8.2017:
Yleisarvosana
Hyvä riipputuolin kanssa parvekkeella, koska sallii tuolin pyörimisen ja on turvallisen jämäkkä.
Nimimerkki ava kirjoitti 1.4.2014:
Hyvä setti. Mukana olevat roput ihan menettelee, kun puhdistaa reiän hyvin. Katossa roikuu tuoli, testasin 100 kg kuormalla.
Nimimerkki Kolmas Ville? kirjoitti 3.7.2013:
Pöh. Ville on selvästikin käyttänyt PFG-ankkureita. Siihen sopien M6 ankkurin hole oli 10mm suuruinen. Niitä ei saa hakata vasaralla, vaan ankkuri laajenee kiristäessä voimakkaasti. Tavallinen kiila-ankkuri taas pitää lyödä.
Nimimerkki Toinen Ville kirjoitti 9.5.2012:
Siis mitä ihmettä?? Jaa että kiila-ankkuria ei saa hakata vasaralla reikään? Toivottavasti tuoliisi ei istu kukaan ihmisen kokoinen.. http://www.sormat.com/fi/tuotesivu.html?mgid=1&pid=1 Tuosta voisit vähän vaikka opiskella kiila-ankkurin ominaisuuksista ja asennuksesta, ennen kuin alat itse räpeltämään. Kannattaa todellakin tutustua käyttöohjeisiin tai jättää asia osaavampien käsiin, jos ei ole mitään tietoa kivimateriaaleihin kiinnittämisestä!!
Asiakaspalvelija Ville J. kirjoitti 28.4.2009:
Yleisarvosana
Parvekkeen betonikattoon kiinnittäessä porasin ensin reijät 6mm terällä. Sitten suurensin niitä 8mm terällä ja lopuksi töräytin vielä 10mm terällä. Välissä piti ostaa uusia teriä, kun halpisteristä loppui kunto jo alkumetreillä kun katossa oli vähän terästäkin. No, ei pysynyt keinu katossa, koska paketissa tulevat kiila-ankkurit ovat aika lelut (itse koukku on laatukamaa). Menin sitten rautakauppaan kuuntelemaan ammattilaisen neuvoja ja ostin M6-kokoiset kiila-ankkurit (n. 2 e / kpl) sekä pultit niihin ja laitoin ne tekemiini reikiin. Jouduin ensin kyllä vähäsen pyörittelemään poraa reijässä, että sain ujutettua ankkurin reikään - reijän pitää meinaan olla suht jämpti. Älä kuitenkaan hakkaa ankkuria vasaralla reikään. Sitten vaan koukku kattoon ja pultit tiukkaan kiinni eikä tarvitse enää taistella ikinä.