Lajit» Ulkoilu» Valaisimet» Lyhdyt» Lyhtytarvikkeet» Petromax» Petromax Top Reflector HK350/HK500 Chrome»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Knut-Bjørn A. 10.2.2021:
Yleisarvosana
kari r. kirjoitti 15.1.2021:
Yleisarvosana
Antaa hyvin lisävaloa alaspäin.
Sergio C. kirjoitti 7.10.2020:
Yleisarvosana
Very nice accessory!
Shusaku T. 11.3.2020:
Yleisarvosana
Koji K. kirjoitti 28.2.2020:
Yleisarvosana
Good!
YUICHI U. kirjoitti 23.2.2020:
Yleisarvosana
beautiful product and looking forward to using it.
Jorma T. kirjoitti 22.12.2018:
Yleisarvosana
Ennen Petromax lojui pitkiä aikoja pölyyntymässä varaston hyllyssä. Varjostimen ansiosta siitä tuli hieno koriste-esine ja nyt se on keskeisellä paikalla kodissamme huomion ja ihailun kohteena. Kesämökin Petromaxille on tiedossa samanlainen varustelu.
Raimo K. kirjoitti 27.10.2018:
Yleisarvosana
Tyylikäs ja sopii hyvin lamppuun mekaanisestikin
Tomi L. 24.8.2018:
Yleisarvosana
mar...@...om kirjoitti 14.12.2017:
Yleisarvosana
Taattua Petromax laatua.
sep...@...fi 13.9.2017:
Yleisarvosana
Nimimerkki Mikak kirjoitti 28.11.2014:
Kromattu heijastin on hyvä, annan sille kouluarvosanan 9½. Loppujen lopuksi hyvin suunniteltu, laadukas ja toimiva kokonaisuus. Plussat + Valaisimen häikäisy vähenee huomattavasti. Valaisin on perin kirkas (joskaan tuskin ihan 400 W hehkulampun verran) hämärässä, joten häikäisyä syntyy varmasti ilman mitään heijastinta. Valonjako on parempi varsinkin kun perinteisesti valaisin ripustetaan roikkumaan pöydän päälle, heijastin kohdistaa kaiken vaaka-akselista ylöspäin suuntautuvan valon suoraan valaisimen alle. Näin ollen pöytään, ei tule säiliön aiheuttamaa "mustaa kohtaa". + Jos valaisinta käytetään ulkona (kuten käyttöohje määrää :-) sateessa, estää tämän mallinen heijastin sateen osumisen suoraan tulikuumaan lasiin. Lasi on mitä ilmeisemmin tehty kestämään vesipisaroita, mutta tällä järjestelyllä ei vesi pääse edes lasiin asti. + Kromattu heijastin ei muuta valon värisävyä, hyvä juttu. + vaikka valaisin mitä ilmeisemmin valmistetaan Kiinassa, on työn jälki hyvää ja materiaalit laadukkaita. Nykyjään enää harvoin törmää tämän laatuisiin mekaanisiin laitteisiin. Valitettavasti Petromax ja sen varusteet ovat melko kalliita - mutta joka pennin arvoisia sitten käytännössä. Miinukset - Käyttöohjeet loistavat poissaolollaan Petromaxille tyypilliseen tapaan. Käyttäjän pitää oivaltaa, että heijastin pujotetaan vasta lopuksi sytytetyn valaisimen päälle sangan kanssa. Petromaxia ei opi käyttämän ainakaan sen mukana tulevilla käyttöohjeilla (ovat sen verran virheelliset, suppeat ja puutteelliset)