Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Eräsiteet‪» X-Trace EVA Adults‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät siteet ollu kaikille kokeilluille kengille. Helppo säätää koko hiihtäjän kengän mukana. Toistaseks pelannu ihan moitteetta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.1.2022
Yleisarvosana
Ihan hyvä side, melkein millä vain kengällä könyää menemään jotenkuten. Neljän tähden arvoisesti toimii kokemuksen myötä kun on löytynyt siteisiin sopivat kengät, sukat, pohjalliset ja säädöt. Kärjen topparit saattaa olla aiheellista sahata pois, omalla vastuulla. Lukkoja hajonnut vuosien mittaan, ja yksi remmi. Nyt, olisko 13. talvi, katkesi pohjalevy pakkasella kyykistellessä. Tämä on EA- ja Pivot -malleja ehkä aavistuksen tukevampi laskuissa, ja parempi myös luisteluhiihtoon. Reippaissa nousuissa tai latuhiihdon omaisessa perinteisen potkimisessa taas saattaa hieman rajoittaa liikeratoja.
Kjell W. vahvistettu ostaja, 14.1.2021
Yleisarvosana
Juha Ö. vahvistettu ostaja, 11.4.2020
Yleisarvosana
Ihan OK
Juuso J. vahvistettu ostaja, 15.8.2019
Yleisarvosana
Hyvät siteet monipuoliseen käyttöön. Jotta siteistä saisi kaiken mahdollisen irti pitäisi kenkien olla varresta lähes monomaisen jäykät. Muuta vikaa ei ole.
Hannu K. vahvistettu ostaja, 22.2.2019
Yleisarvosana
Teemu R. vahvistettu ostaja, 12.12.2018
Yleisarvosana
Valtava pettymys. Siteet eivät kestäneet ehjänä edes yhtä kautta. Lumi pakkautuu jalkinekiskon alle ja korkkaa siteen irti suksen pinnasta. Myöskään jalkinekelkka ei kestä Kiskossa kiinni heppoisen kiinnitysmekanismin vuoksi. Side petti lopullisesti varsin hankalassa paikassa. Ajatus on sinänsä hyvä mutta toteutus keskeneräinen ja selkeästi testaamatonta. Todella kalliit. En suosittele kenellekään.
Jari S. vahvistettu ostaja, 11.9.2018
Yleisarvosana
Nimimerkki Jape 11.1.2014
Minulla ollut useamman vuoden käytössä ja tyytyväinen olen ollut. Kestäneet hyvin. Tukevat käytössä. Suuri etu, kun käy kaikki kengät siteeseen. Oma kengännumero 44 ja oikein topatuilla kengillä ollut hieman "ahtaat", mutta toimineet kuitenkin. Joitain uudistuksia lienee tullut siteeseen vuosien aikana, luulisin ettei huononpaan suuuntaan.
Nimimerkki metsästäjä 10.1.2012
Muuten hyvä, mutta niihin sopii vain huonosti nokian huopavuorisaappaat. Saappaan kärki ei sovi siteen ahtaaseen koloon, eikä pituussäätö riitä kuin hädintuskin nr 43 saappaalle. Sittenkin joutuu laittamaan lisänarun vetämään mäystinosaa taaksepäin, ettei se lipsu saappaan kärjen päältä pois. Suuremmille saappaille joutuu hakemaan muut siteet.
Nimimerkki Vaeltaja 15.2.2009
Siteitä on helppo käyttää ja ne toimivat hienosti. Suosittelen hankkimista vaellussuksiin, kalliista hinnasta huolimatta. Voi käyttää kaikenlaisilla jalkineilla eikä jalkineissa tarvitse olla jousisiteiden vaatimaa "ranttia". Sukseen kannattaa kiinnittää kuminen kantalappu jotta muovinen side ei lipsu liukkaan suksen päällä. Ihme kun kyseinen kuminpala ei kuulu suhteellisen kalliin siten varustukseen.