Lajit‪» Kiipeily‪» Köysirullat‪» Petzl Tandem Speed -taljarulla‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Omid A. 21.10.2021
Yleisarvosana
Ilmari V. 27.10.2020
Yleisarvosana
Hankin tämän lasten 20m köysirataa varten. Nyt ollut jo pari vuotta käytössä eikä minkäänlaisia toiminnan heikkenemistä ole havaittavissa, vaikka se on ollut sään armoilla kesät talvet. Kokeilin ensin toista mallia, jossa oli liukulaakerit, mutta siinä oli liikaa kitkaa, että olisi antanut hyvät vauhdit. Asiakaspalvelu vaihtoi sen tähän mukisematta. Tämä antaa hyvät vauhdit, vaikka meidän vaijeriliu’ussa on aika pieni korkeusero. Erittäin hyvä kokemus sekä tuotteen että palvelun osalta kaikin puolin. Suosittelen.
Risto K. 15.6.2020
Yleisarvosana
Loistava peli, kulkee kuin unelma 10 mm teräsköydessä. Nyt on vekaroilla 53 m vaijerirata omassa pihassa. Toimitus soiton jälkeen saman päivän aikana, homma toimi!!!
Tuomas K. 8.5.2019
Yleisarvosana
Toimii hyvin.
Tuomas P. 8.8.2017
Yleisarvosana
Rullaa hyvin. Kannattaa käyttää alumiinisulkkarien kanssa, koska alaosan kiinnitysreiässä ei ole hirvittävästi kulutusvaraa, ja köysirataleikeissä tulee helposti kuluttavaa keinumista.
Heikki H. 1.6.2017
Yleisarvosana