Lajit‪» Kiipeily‪» Köysirullat‪» Petzl Tandem Speed -taljarulla‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Petzl-laatu, yksinkertaisesti hyvä ja turvallinen
Ville I. vahvistettu ostaja, 4.10.2023
Yleisarvosana
Lapsille hankittu vaijeriliukuun kun alkuperäinen hajosi. Tämä kestää, on melko äänetön ja tähän sai kiinnitettyä helposti kauhukahvat. Huollettavuudeltaan vielä helppo, joten kelpaa suositella ainakin vaijeriliukuun, mutta tämä todellakin liukuu, joten kannattaa testata ensin ettei ole liian nopea lapsille…
Melo L. vahvistettu ostaja, 11.9.2023
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.2.2024
Yleisarvosana
ostin tämän osittain skyline-tyyppiseen turvaköysijärjestelyyn, en ole vielä ehtnyt tekemään vaijerirataa, mutta kevyesti pyörii kyllä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.9.2022
Yleisarvosana
Toomas A. vahvistettu ostaja, 15.1.2022
Yleisarvosana
Vähän liika kitkaa.
Omid A. vahvistettu ostaja, 21.10.2021
Yleisarvosana
Ilmari V. vahvistettu ostaja, 27.10.2020
Yleisarvosana
Hankin tämän lasten 20m köysirataa varten. Nyt ollut jo pari vuotta käytössä eikä minkäänlaisia toiminnan heikkenemistä ole havaittavissa, vaikka se on ollut sään armoilla kesät talvet. Kokeilin ensin toista mallia, jossa oli liukulaakerit, mutta siinä oli liikaa kitkaa, että olisi antanut hyvät vauhdit. Asiakaspalvelu vaihtoi sen tähän mukisematta. Tämä antaa hyvät vauhdit, vaikka meidän vaijeriliu’ussa on aika pieni korkeusero. Erittäin hyvä kokemus sekä tuotteen että palvelun osalta kaikin puolin. Suosittelen.
Risto K. vahvistettu ostaja, 15.6.2020
Yleisarvosana
Loistava peli, kulkee kuin unelma 10 mm teräsköydessä. Nyt on vekaroilla 53 m vaijerirata omassa pihassa. Toimitus soiton jälkeen saman päivän aikana, homma toimi!!!
Tuomas K. vahvistettu ostaja, 8.5.2019
Yleisarvosana
Toimii hyvin.
Tuomas P. vahvistettu ostaja, 8.8.2017
Yleisarvosana
Rullaa hyvin. Kannattaa käyttää alumiinisulkkarien kanssa, koska alaosan kiinnitysreiässä ei ole hirvittävästi kulutusvaraa, ja köysirataleikeissä tulee helposti kuluttavaa keinumista.
Heikki H. vahvistettu ostaja, 1.6.2017
Yleisarvosana