Lajit» Hiihto» Erähiihto» Ahkiot» Lapsille» Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tei...@...fi kirjoitti 6.4.2021:
Yleisarvosana
Hyvin luistaa lumessa ja oli hyvä myös vetää fatbikella lumessa..
Anonyymi kirjoitti 10.3.2021:
Yleisarvosana
nice pulk and nice price, ship to france very easily but sun comes and we'll have to wait next winter. easy to assemble.
Mikko M. kirjoitti 27.1.2021:
Yleisarvosana
Alku kankeuden jälkeen ahkion kasaaminen onnistui helposti. Ahkio on kevyt vetää ja huilaa hyvin lumella ja jäällä. Valjaat on mukavat. Tarvittaessa ahkio on myös kevyt kantaa lyhyitä matkoja. Kaiken puolin laadukas ostos!
Marja V. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
Selkänojan kiristysremmi voisi olla metallinen.
BENOÎT P. 18.12.2020:
Yleisarvosana
Laura Y. kirjoitti 13.12.2020:
Yleisarvosana
Vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja kevyeltä. Helppo kasata.
inf...@...fi 20.11.2020:
Yleisarvosana
James P. kirjoitti 9.7.2020:
Yleisarvosana
Varuste sales service was great. Pulk was shipped quickly, without fuss, and mostly damage free. There was one small scratch on the windshield where the protective plastic wrap had been pierced, but that's a very minor quibble and we can live with it. The pulk itself is also great. Looks good and I'm sure it'll function well when the snows arrive this winter. The fiberglass hull does shed many invisible glass splinters which cause itching, but lining the inside with strong duct tape fixes this.
Jukka N. kirjoitti 30.12.2019:
Yleisarvosana
Helppo koota
Birgitt S. kirjoitti 3.12.2019:
Yleisarvosana
Super, vielen Dank. Schneller Versand, gute Verpackung, der Schlitten ist super.
Tauno K. kirjoitti 20.2.2019:
Yleisarvosana
Tuote täyttää kaikki ne odotukset, jotka minulla oli ennakkoon
Mirja R. kirjoitti 8.2.2019:
Yleisarvosana
Kevyt vetää, stabiili. Ihana lisä aktiivisen vauvaperheen arkeen.
Asiakaspalvelija Ville J. kirjoitti 6.4.2010:
Joo, erittäin miellyttävä oli vetää perässä ladulla. Ei noissa mustissa mäissäkään pulmia ole, kun menee auraamalla alas, jos on leveä moottorikelkalla tehty tasanne siinä ladun vieressä. Ylöspäin mennessä tuli kyllä himppasen hiki, kun oli 2 kersaa kyydissä.
Asiakaspalvelija Lasse R. kirjoitti 6.4.2010:
Testailtiin Ylläksellä viikko tätä lasten ahkiota ja tuote todettiin todella toimivaksi. Ahkiota on miellyttävä vetää, koska pehmustetun vetovyön lisäksi hiihtäjällä valjaat tulevat myös hartioiden päälle. Näin vetoa saa jaettua sekä lantiolle ja hartioille. Ahkion kanssa pystyy hiihtämään 10-15 kilometrin lenkkejä. Itse hiihdimme päivittäin 10 km:n lenkin. Hiihdimme pääasiassa helppoja eli sinisiä latuja, mutta muutamana päivänä lenkille osui myös punaisia latuja. Mustia latuja eli vaativampia nousuja ja laskuja kannattaa mielestäni ehdottomasti välttää, jotta välttää turhat kaatumiset.