Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Ahkiot‪» Lapsille‪» Fjellpulken Lasten ahkiosetti (101)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tei...@...fi 6.4.2021
Yleisarvosana
Hyvin luistaa lumessa ja oli hyvä myös vetää fatbikella lumessa..
Anonyymi 10.3.2021
Yleisarvosana
mukava pulk ja mukava hinta, alus Ranskaan helposti, mutta aurinko tulee ja joudumme odottamaan ensi talvena. helppo koota.
Mikko M. 27.1.2021
Yleisarvosana
Alku kankeuden jälkeen ahkion kasaaminen onnistui helposti. Ahkio on kevyt vetää ja huilaa hyvin lumella ja jäällä. Valjaat on mukavat. Tarvittaessa ahkio on myös kevyt kantaa lyhyitä matkoja. Kaiken puolin laadukas ostos!
Marja V. 1.1.2021
Yleisarvosana
Selkänojan kiristysremmi voisi olla metallinen.
BENOÎT P. 18.12.2020
Yleisarvosana
Laura Y. 13.12.2020
Yleisarvosana
Vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja kevyeltä. Helppo kasata.
inf...@...fi 20.11.2020
Yleisarvosana
James P. 9.7.2020
Yleisarvosana
Varusten myyntipalvelu oli hyvää. Pulkki lähetettiin nopeasti, ilman hätää ja enimmäkseen vaurioitumatonta. Tuulilasissa oli yksi pieni naarmu, johon suojamuovikelmu oli lävistetty, mutta se on hyvin pieni hölynpöly ja voimme elää sen kanssa. Itse pulk on myös loistava. Näyttää hyvältä ja olen varma, että se toimii hyvin, kun lumet saapuvat tänä talvena. Lasikuiturunko irtoaa monia näkymättömiä lasisirpaleita, jotka aiheuttavat kutinaa, mutta sisäpuolen vuoraaminen vahvalla teipillä korjaa tämän.
Jukka N. 30.12.2019
Yleisarvosana
Helppo koota
Birgitt S. 3.12.2019
Yleisarvosana
Super kiitos. Nopea toimitus, hyvä pakkaus, kelkka on hieno.
Tauno K. 20.2.2019
Yleisarvosana
Tuote täyttää kaikki ne odotukset, jotka minulla oli ennakkoon
Mirja R. 8.2.2019
Yleisarvosana
Kevyt vetää, stabiili. Ihana lisä aktiivisen vauvaperheen arkeen.
Asiakaspalvelija Ville J. 6.4.2010
Joo, erittäin miellyttävä oli vetää perässä ladulla. Ei noissa mustissa mäissäkään pulmia ole, kun menee auraamalla alas, jos on leveä moottorikelkalla tehty tasanne siinä ladun vieressä. Ylöspäin mennessä tuli kyllä himppasen hiki, kun oli 2 kersaa kyydissä.
Asiakaspalvelija Lasse R. 6.4.2010
Testailtiin Ylläksellä viikko tätä lasten ahkiota ja tuote todettiin todella toimivaksi. Ahkiota on miellyttävä vetää, koska pehmustetun vetovyön lisäksi hiihtäjällä valjaat tulevat myös hartioiden päälle. Näin vetoa saa jaettua sekä lantiolle ja hartioille. Ahkion kanssa pystyy hiihtämään 10-15 kilometrin lenkkejä. Itse hiihdimme päivittäin 10 km:n lenkin. Hiihdimme pääasiassa helppoja eli sinisiä latuja, mutta muutamana päivänä lenkille osui myös punaisia latuja. Mustia latuja eli vaativampia nousuja ja laskuja kannattaa mielestäni ehdottomasti välttää, jotta välttää turhat kaatumiset.