Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Kumisaappaat‪» Talvisaappaat‪» Nokian jalkineet Naali‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jonne K. vahvistettu ostaja, 14.7.2024
Yleisarvosana
Lujan tuntoiset saappaat ja takuulla lämpimät. Ainoa miinus on näitten paino. Kovin pitkiä matkoja ei näitten kans mielellään kävele.
Erik S. vahvistettu ostaja, 13.7.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kengät ovat tarpeeksi lämpimiä kylmiin päiviin Norrlandissa ja ne sopivat minulle sellaiseen toimintaan, jossa ei juurikaan liikuta. Ne ovat kuitenkin raskaita ja kömpelöitä eivätkä siksi sovellu toimintaan, jossa joudut kävelemään pitkän matkan. Jalkani ovat 28 cm ja nämä saappaat koossa 43 sopivat minulle hyvin.
Hanna L. vahvistettu ostaja, 19.6.2024
Yleisarvosana
Painavat ja kömpelöt, mutta erittäin lämpimät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.11.2021
Yleisarvosana
Kenkä muuten hyvä, mutta huopavuoren kanssa aika hankala saada jalkaan, kun on niin tiukka. Kyse ei kuitenkaan ole pienestä koosta!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.4.2024
Yleisarvosana
Kestävä materiaali. Ainoa kenkä, jolla omat varpaat pysyneet lämpöisinä kovemmilla pakkasilla. Hiihtäessä riittävä tuki nilkalle. Hipoo täydellisyyttä kyllä, en keksi juuri muutettavaa. Vielä kun tehtäisiin "säärystimiä" tuohon varren suulle, niin saisi puuterilumessa pysymään lahkeen päälle vedetyt saappaat kuivana lumesta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.4.2024
Yleisarvosana
39 ja 40 koon välille tarvitsisi yhden koon. 39 liian tiukka jalkaan ja 40 putoaa jalasta. Muutenhan nämä ovat ihan parhaat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.3.2024
Yleisarvosana
Pauli K. vahvistettu ostaja, 20.3.2024
Yleisarvosana
Todella hyvät talvivaelluksella ja kun hankkii vielä toiset huovat, niin toimii vielä paremmin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2024
Yleisarvosana
Todella lämpimät talvisaappaat. Irrotettava vuori on loistava, niin saa kuivatettua helposti. Rajatapauksessa kannattaa ottaa isompi koko, niin lämpöä riittää.
Matti R. vahvistettu ostaja, 11.2.2024
Yleisarvosana
Olen aiemminkin käyttänyt vuosia Nokian huopakumisaappaita. Ne ovat lumitöissä, pillkihommissa sekä kovilla pakkasilla lyömättömät! helppo laittaa jalkaan ja helppo kuivata, kun ottaa huovat pois kengistä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.2.2024
Yleisarvosana
Toimii hyvin pakkasilla ja mielestäni hyvä kävellä. Saa nähdä vaan miten pitkäikäistä tuo kumilaatu on kun siitä lukenut että haprastuu mystisesti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olin erittäin tyytyväinen laatuun ja siihen, että se oli myynnissä. Ainoa haittapuoli saappaissa on, että ne ovat hieman painavia muihin saappaisiin verrattuna. Muuten se on pari todella hyvät talvi-/vesisaappaat, joita toivottavasti minulla on monta vuotta. :)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.2.2024
Yleisarvosana
Jalat paleli -15 pakkasella villasukkien kanssa, mutta onneksi koon puolesta mahtuu toisetkin villasukat vielä tarvittaessa. Alkuun kävely tuntuu näillä raskaalta löntystykseltä ja vähän meinaa kompuroida kevyempiin jalkineisiin tottuneena. Huopavuori on hyvä ja toimiva ja paikkansa näillekin kengille varmaan löytyy rauhalliseen ulkoiluun.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.2.2024
Yleisarvosana
Todella lämpimät. Työn jälki ja hinta eivät ihan kohtaa, siitä yksi tähti pois
Paavo I. vahvistettu ostaja, 29.1.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2024
Yleisarvosana
Todella lämpimät saappaat! Vinkkinä, ota kokoa isommat ja laita ylimääräiset villapohjalliset, niin saat todella arktisekelin kengät! Alussa materiaalit tuoksuvat vähän, mutta tuulettamalla lähtee!
Tuomas K. vahvistettu ostaja, 23.1.2024
Yleisarvosana
Maailmanlopun talvikenkä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.1.2024
Yleisarvosana
Jäykät nilkoista aluksi mutta vetreytyy käytön myötä ja parempi hiihdossa kuin kairat juuri kiertojäykkyyden vuoksi.Koosta sen verran että jalkani pituus on 28.5cm ja vasta 3 vaihdolla sattui sopiva kenkä, ensin oli koko 44 jossa varpaat olivat kippurassa, sitten 45 jossa varpaat olivat ihan kiinni huopa sukan kärjessä ja sivuilta puristi eikä paksu villasukka sopinut kenkään saatikka kahdet, en enää 46 viittiny tilailla vaan otin sitten 47 koon ja lopulta 47 oli sopiva..joka se sitten on liian iso taas minun metsäsuksen siteisiin joten siteitä joutui muokata hieman.. varvas itsessään ei ole lähelläkään saappaan kärkeä joten kengät on aika isot jalassa vaikka sisus huopa onkin sopiva, huopa venyy toki ja asettuu ajan myötä käytössä, muuten ihan pätevät kengät 😄, pilkillä tarkenee, tässä oli -40 pakkasia ja silloin vasta tartti laittaa kahdet villasukat kun olin ulkoilmassa muutaman tunnin paikallaan, joten tarkenee kyllä.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Lämmin ja mukava. Kömpelö, joten välttelen pitkiä matkoja kävelemistä, mutta skootterina tai kalastussaappina se sopii hyvin. Sopii myös hiihtoon.
Petri P. vahvistettu ostaja, 8.1.2024
Yleisarvosana
Lämpimät saappaat tai voisi sanoa erittäin lämpimät. Tuli testattua viikko noin -25 pakkasilla ja kertaakaan ei varpaita palellut. Vähän raskaat saappaat kävellä pitkiä matkoja. Pohjissa on hyvä pito liukkaissakin paikoissa.
tar...@...om vahvistettu ostaja, 4.1.2024
Yleisarvosana
Luotettavat ja lämpimät. Edelliset kesti, vähän korjailtuna, seitsemän vuotta kovaa ajoa ja rankkaa nuotiokuivatusta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.1.2024
Yleisarvosana
Olen käyttänyt pääsääntöisesti eräsuksien kanssa. Hyvin tarkenee, vaikka pakkasta on ollut melkein 30 astetta ja itsellä huono ääreisverenkierto. Yksi tähti lähtee kengän raskaudesta ja ainakin uudekseltaan etovasta hajusta. 44 oli itselle passeli koko, kun normikengät on yleensä 43-43.5
John G. vahvistettu ostaja, 1.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Koska olen kotoisin Quebecistä Kanadasta, vietän paljon aikaa metsästyksessä, ansassa ja pilkkimisessä. Laadukkaita hyvin valmistettuja saappaita on vaikea löytää. Minulla oli aiemmin Nokian-saappaat ja rakastin niitä, mutta nyt Nokian-saappaat ei ole enää saatavilla täältä. Varuste, oli helppo käsitellä, sain saappaani viikossa juuri ennen joulua. Sain myös Nokian Stud Kitin. Helppo asentaa, mutta älä paina liian kovaa työkalua, nasta on kymmenen liian syvällä reiän sisällä, mikä tekee siitä hyödyttömän jäällä. Saappaat ovat raskaita, mutta mukavat.. Sain myös varavuoret siltä varalta, että menen jään läpi. Suosittelen tätä mallia pilkkijöille, metsästäjille ja ansaantajille, niiden pitäisi kestää useita vuosia väärinkäyttöä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.1.2024
Yleisarvosana
Olin hiihtänyt ennen ostosta naaleilla kaksi hiihtovaellusta ja ne toimivat hyvin metsäsuksen eräsiteen kanssa. Käytän normaalisti koon 39 kenkiä ja olen kokeillut sekä 39 ja 40 naaleja. Koon 39 kanssa naalin huopavuori on liian paksu, enkä voi käyttää sitä sillä kengät puristavat silloin hyvin paljon. Koko 40 puolestaan on huomattavasti 39 suurempi ja on huopavuorenkin kanssa liian iso ja kantapääni liikkuu kengässä. Kenkä tuntuu myös hirveän raskaalta ja kömpelöltä. Kengn saisi varmaan vielä tiukemmakdi laittamalla vielä villasukkaa yms muuta jalkaan. Ostin kuitenkin naalit koossa 39 kairan ohuemman huopavuoren kanssa, sillä haluan myös voida kävellä niillä. Ohuemman vuoren kanssa koko toimii hyvin ja sillä tarkenee ehkä -15-20 asti ohuella lisvillasukalla. Sen jälkeen alkaa tila loppua kengästä, että ei saa riittävästi lämpöeristettä, eli jos haluaisin hiihdellä -30 asteessa olisi pitänyt ostaa isompi kenkä. Itselleni optimaalinen koko olisi 39 ja 40 välissä. Kokoselosteenkin mukaan kokojen välillä on lähes 2 cm ero mikä on aika hurja.
Lauri P. vahvistettu ostaja, 31.12.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.12.2023
Yleisarvosana
Perushyvät. Vähän painavat, mutta se oli tiedossa. Toimii kuitenkin erinomaisesti Nordigrip eräsiteissä. Pientä lumin narinaa yhdistelmästä,
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.12.2023
Yleisarvosana
Tuotteet vastasivat odotuksiani ja toimitus oli sujuvaa ja nopeaa. Suosittelen tilaamaan.
Ville N. vahvistettu ostaja, 20.12.2023
Yleisarvosana
Yhdellä pilkkireissulla ja yhdellä metsäreissulla olleet jalassa. Lämpimän oloiset kengät. Kestävyydestä oli paljon moitteita, niin saapa nähdä kuinka kestävät. Raskaat ovat joten en suosittele kävelyhommiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2023
Yleisarvosana
Lämmin kumisaapas, pärjää kovemmassakin pakkasessa.
Teemu T. vahvistettu ostaja, 7.12.2023
Yleisarvosana
Lämmin hiihtorantillinen kenkä oli Kairojen jälkeen hankinnassa ja pettymystä ei nämä ole tuottaneet. Hieman raskaat ja komurat, vaan eipä ne mitkään tanssikengät olekaan. Tärkeintä, että varpaat pysyy lämpimänä kovillakin pakkasilla myös passissa tai pilkkireiän äärellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.12.2023
Yleisarvosana
Ari S. vahvistettu ostaja, 21.11.2023
Yleisarvosana
Oikeasti lämpimät saappaat talvijahtiin ja ainoa vaihtoehto kantasiteellisiin eräsuksiin. Vuoret ei enää 100% villaa ja ohuemmat kuin ennen. Pohjan malli muutettu, nykyään nastoitettava. Laadullisesti vaikuttavat yhtä hyviltä kuin ennenkin.
Timo V. vahvistettu ostaja, 13.11.2023
Yleisarvosana
On sitte lämpimät kengät! Eihän näillä mitään maratonia juosta tai Haltin tunturia huiputeta mutta passissa ei jalat palele.
Olli T. vahvistettu ostaja, 11.11.2023
Yleisarvosana
Lämpimät kuin mitkä, parhaat kylmän kelin metsäkengät. Viides tähti sitten jos kestävät 5+ vuotta, nyt 2 v kokemusta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.10.2023
Yleisarvosana
Nokian Naali talvi kumisaappaat. Mielestäni parhaimmat saappaat mitä jalassani olleet. Monipuolinen kesä/talvi saapas. Hyvä pitävä pohja. Siteisiin sopivat kärki ja kanta. Jämäkkä ja kestävä. Kestää kovaa käyttöä. Moni vuotinen. Taattua Nokia laatua. Suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.9.2023
Kärki ei mahdu tavalliseen kantaremmilliseen eräsiteeseen.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.10.2022
Yleisarvosana
Hyvät saappaat hiihtämiseen eräsuksilla ja lämpimät

Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.9.2023
Yleisarvosana
Tuntuvat vankoilta jalassa. Käytännön kokemusta ei vielä ole.

Risto N. vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Todella hyvät jalkineet rämpsy keleille. Vähän raskaat mutta siihen tottuu.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.12.2021
Yleisarvosana
Nokian kumikengissä koko on 43 ja näissä naaleissa piti ottaa koko 45 että mahtuu jalkaan. Mölhöt ja raskaat, mutta toivottavasti lämpimät. Kestosta ei tiedä sanoa mitään.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.2.2019
Yleisarvosana
Vaikuttaa todella hyviltä saappailta! Mahtavat irtovuoret!

Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2023
Yleisarvosana
Ei Rokan veroiset, mutta hyvät
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.12.2022
Yleisarvosana
Yllättävän mukava maastossa vaikka painon ja Kaira-saapasta paksumman rakenteen perusteella epäilytti pakkauksesta ottaessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Todella lämpöiset kumisaappaat. Ainoa miinus puoli on paino.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.10.2022
Yleisarvosana
Tukevat mutta paino rajoittaa käyttöä. Todella kylmiin ja koviin olosuhteisiin. Passikenkinä loistavat. Malli on norm kokoa yhtä isompi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.10.2022
Yleisarvosana
Ainut vaihtoehto käyttämiini eräsuksiin ja siteisiin. Kestäneet korkeintaan yhden talven.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Yleisarvosana
erittäin toimivat viikon metsäsuksivaelluksella, pakkanen paukkui välillä lähes -30C
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.8.2022
Yleisarvosana
Parhaat talvisaappaat. Ei ole ikinä tullut varpaille kylmä pilkillä, metsästyksessä jne. Näiden kanssa asenne toki oltava: "Saappaat eivät ole liian painavat, on vain liiaan ruipeloita jakoja."
Kristian K. vahvistettu ostaja, 25.8.2022
Yleisarvosana
Kai T. vahvistettu ostaja, 23.8.2022
Yleisarvosana
Lämpimät ja hyvät jalassa.
Leena S. vahvistettu ostaja, 23.8.2022
Yleisarvosana
Eräopas hommissa luottojalkineet. Painavat, mutta todella lämpimät pohjoisen kylmissä olosuhteissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.7.2022
Yleisarvosana
Kenkä millä pärjää kelillä kun kelillä. Talvikenkien ykkönen. Ei ole mitkään juoksukengät mutta ei tarvitsekkaan. Irtohuovat helppo kuivattaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2022
Yleisarvosana
Klassikot. Painavat. Toimivat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Yleisarvosana
Loistavat hiihtosaappaat. Lämpimät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.5.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaikkien aikojen parhaat talvikengät, jos sinun ei tarvitse kävellä liian kauan. Täydellinen metsästykseen ja pilkkimiseen.
Kalle K. vahvistettu ostaja, 6.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.4.2022
Yleisarvosana
Jani-Hannu O. vahvistettu ostaja, 11.3.2022
Yleisarvosana
Parhaat talvikumpparit. Lämpimät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.3.2022
Yleisarvosana
Jämäkät ja maineensa veroiset talvisaappaat. Kannattaa kuitenkin ottaa numeroa suurempi koko kuin mitä normaalisti käyttää, sillä huopavuoret syövät yllättävän paljon tilaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.3.2017
Yleisarvosana
Ostin numeroa tai kahta isommat, koska pakkaskeleillä sukkia pitää laittaa enemmän. Siellä pitää olla enemmän tilaa jalalle ja sukille. Talvikäytössä saappaat ovat hyvät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.2.2022
Yleisarvosana
Hyvä saapas. Yllätti että Naali- ja Kaira- saappaiden koot eivät ole yhteneväiset. Jalkaani koon 38 Kaira-saappaat ovat aika löysät, kun taas koon 38 Naali-saappaisiin jalka ei mahtunut edes sisälle, vaan suosiolla piti vaihtaa kokoa isompiin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.2.2022
Yleisarvosana
Napakat ja hyvät. Kokotaulukko kertoi hyvin oikean koon.
Arto S. vahvistettu ostaja, 3.2.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvät ja jämäkät kengät. Toimivat eräsuksissa hyvin
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Kumppareiden mersu..paras pakkassaapas ja rantillinen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Jämäkät kengät. Pientä kokoa, joten piti vaihtaa yhtä numeroa isompaan.
Andreas G. vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ajettu skootteri, -23 astetta, erittäin lämmin ja mukava kenkä päällä. Miksi en ole ostanut näitä aiemmin?
Jukka N. vahvistettu ostaja, 25.1.2022
Yleisarvosana
Kertakaikkiaan toimivin talvijalkine nykysuomalaiseen luontoon. Pitää märän ulkona ja paksun huovan ansiosta pysyy kuivana eli lämpimänä pitkään. Tarvittaessa umpihankisuksetkin saa alle. Toinen pari menossa, tosin ensimmäisessäkään ei ole mitään vikaa. Ihan ilosta hankin!
Mika K. vahvistettu ostaja, 22.1.2022
Yleisarvosana
Olen etsinyt talvisaappaita, joihin ei mene lumi ja jotka pitää kylmän poissa jaloista, ne on nämä. Painavat jalas, mutta sitä ei huomaa kun pääsee "vauhtiin". Armeijan saappaista ns siviiliversiot.
Sami K. vahvistettu ostaja, 13.1.2022
Yleisarvosana
Lämpimät saappaat kylmällekkin kelille. Hyvä pito. Painoa toki vähän liikaa, joten ei ihan pitkille vaelluksille
roger e. vahvistettu ostaja, 11.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Minulla on sekä Naali että Kaira, Naali on paljon kiinteämpi, minulla on normaalisti koko 10 (43/44) juoksukenkien ascicsilla. Tilasin Kairan koossa 43 ja Naalin koossa 44 se oli täydellinen. Tuplasukkien kanssa pärjään ja olen yhtä tyytyväinen sekä Kairaan että Naaliin.
Urmas S. vahvistettu ostaja, 7.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Loistava ratkaisu ankariin olosuhteisiin, laadukas vuori (voidaan käyttää erikseen, jos talvella on tarvetta istua pidempään piilossa). Hieman raskas, mutta ei ongelmia, jos käyttäjä ei ajattele sitä käytön aikana. Hyvin vahva pohja säästää jalan niveliä pitkän matkan aikana. Parempaan hiihtoon kuin Kaira, jalka on paremmin (voimakkaampi) kiinnitetty taivaaseen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.1.2022
Yleisarvosana
Lämpimät saappaat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.12.2021
Yleisarvosana
Hyvät ja lämpimät mutta koot pienet: kun normaali koko 38 niin 40 on sopiva. Samaa ei ole ollut Nokian muissa huopakumisaapasmalleissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
Varrensuu voisi olla leveämpi ja alussa huovat oli aivan rutussa kantapäänseudulta, joutui muokkaamaan kenkään ja jalkaan sopivaksi vedellä. Huovat eivät tahdo kestää käytössä saumoista, saapas itse oikein hyvä!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2021
Yleisarvosana
Täyttä kaikki odotukset kuten aiemmmatkin vastaavat. Jos kulutuskestävyydessä ei ole tullut heikennyksiä tässä ovat lämpökengät ainakin seuraavksi 10 vuodeksi.
Harri A. vahvistettu ostaja, 11.12.2021
Yleisarvosana
Lämpimät saappaat kovillakin pakkasilla. Ohkasilla sukillakin pärjää. Reilu koko jos ottaa oman kengännumeron mukaan, mahtuu paksumpikin sukka. Edelliset kesti 25vuotta
Olli L. vahvistettu ostaja, 9.12.2021
Yleisarvosana
Naali huopakumisaapas paras pakkasjalkine. Ei palele varpaita näillä pakkasilla. Verrattavissa intin huopakumisaappaaseen, jopa parempi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät.
Jussi S. vahvistettu ostaja, 30.11.2021
Yleisarvosana
Lämpimimmät saappaat mitä markkinoilta löytyy. Irtovuori on helppo kuivata.
Olavi V. vahvistettu ostaja, 10.11.2021
Yleisarvosana
Todella lämpimät, mutta raskaat ja jäykät käyttää
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Naalit ovat kengät, joita käytän kentällä talvella, lyömätön!
Svein Arne B. vahvistettu ostaja, 8.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ehdottomasti täydellinen minun käyttööni
Hannu H. vahvistettu ostaja, 23.10.2021
Yleisarvosana
Todelliset metsästäjän saappaaat.
Jobst W. vahvistettu ostaja, 19.10.2021
Yleisarvosana
Harri V. vahvistettu ostaja, 15.9.2021
Yleisarvosana
Taattua Nokiaa, lämpimät ja istuu jalkaan hyvin.
Christer B. vahvistettu ostaja, 13.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä vakaa kumisaapas. Tuntuu hyvältä jalassa, mutta oli kooltaan pienempi kuin odotin. Olisi pitänyt testata myös isompi koko. Erittäin mukava saapas myös
lasse k. vahvistettu ostaja, 28.8.2021
Yleisarvosana
Parhaat talvi hiihto kengät mitä löytyy. Saa huovat leirissä kuivumaan eikä palele jalat kovallakaan pakkasella
Jarno P. vahvistettu ostaja, 24.8.2021
Yleisarvosana
Tehty kovaan käyttöön ja laatu sen mukaista. Varsin raskaat, mutta ei näitä nappaskengiksi olekaan tarkoitettu.
Peggy C. vahvistettu ostaja, 20.8.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea nopea palvelu, rakastan saappaita, mukava ja erittäin hyvä laatu
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin lämpimät huopakumpparit. Huopa on paksu ja monesti ei edes villasukkaa tarvitse laittaa kovillakaan pakkasilla, koska muuten jalat hikoavat. Huovissa hyvä ominaisuus on irrotettavuus että saa nostaa kuivumaan (tai vaikka käyttää sisäjalkineina). Löytyy myös hiihtorantti että saa metsäsukset tai samanlaista sidetttä käyttävät lumikengät kiinni. Ainoa miinus painosta, jota löytyy kiitettävästi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.6.2021
Yleisarvosana
Näissä ei palele jalkoja ollut -25
kal...@...om vahvistettu ostaja, 25.5.2021
Yleisarvosana
Kaikenpuolin parhaat markkinoilla olevat talvisaappaat, mutta myös kalleimmat. Antaisin viisi tähteä, jos olisivat hieman edullisemmat.
Heikki K. vahvistettu ostaja, 13.5.2021
Yleisarvosana
Lämpimät, tukevat, ainoa haitta on paino. En kyllä pitkiä kävelyjä näiden kanssa aio tehdäkään
Timo H. vahvistettu ostaja, 5.5.2021
Yleisarvosana
Lämpimät... esim: Hirvipassissa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.3.2021
Yleisarvosana
Toimii sekä maastosuksen perinteisen remmisiteen, että uudenmallisen kanssa. Muuten loistava, mutta kuten kaikki kumisaappaat nykyään, hajoaa ahkerassa käytössä muutamassa vuodessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.3.2021
Yleisarvosana
Tukevat ja mukavat jalassa, lämpimät, toimivat hyvin perinteisten metsäsiteiden kanssa. Miinuksena paino jos paljon kävelee.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.3.2021
Yleisarvosana
Huopavuoren kovuus kantapäässä pääsi yllättämään, aiheuttaen rakon. Paremmilla sukilla asia korjaantui.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.3.2021
Yleisarvosana
lämpimät ovat
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2021
Yleisarvosana
Jukka M. vahvistettu ostaja, 4.3.2021
Yleisarvosana
Aika näyttää kestääkö. Hyviltä tuntuu. Toki painavat, mutta ei suksi ja passi hommissa haittaa. Nokian Kairoista huonoja kokemuksia kestävyyden suhteen, näyttääkö Naali paikkansa, aika siis näyttää.....
Richard S. vahvistettu ostaja, 4.3.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen täysin tyytyväinen! Vuosien varrella olen käyttänyt Nokian saappaita ja oppinut ymmärtämään, että juuri sellaiset saappaat ovat parhaita kaikissa sääolosuhteissa!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.3.2021
Yleisarvosana
Niko M. vahvistettu ostaja, 25.2.2021
Yleisarvosana
Lämpimät ja mukavat jalassa. Suosittelen vahvasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2021
Yleisarvosana
Lämpimät ja tukevat
Rickhard N. vahvistettu ostaja, 24.2.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä kenkä. En kuitenkaan tilaa uudestaan, koska takaisin lähettäminen maksaa aivan liian paljon rahaa, jos tilasit väärän koon jne
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.2.2021
Yleisarvosana
Paras ja lämpimin hiihtokenkä metsähommiin.
Seija L. vahvistettu ostaja, 18.2.2021
Yleisarvosana
Jämäkät sekä vahvat jalkineet vaativampaankin menoon.
Jaakko L. vahvistettu ostaja, 17.2.2021
Yleisarvosana
Huopavuoret ei sovi saappaisiin.
Anders W. vahvistettu ostaja, 17.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.2.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ainoa lämmin saapas, jota tarvitset. Olen erittäin jäätynyt, jäätyisin kaikessa, kunnes ostin Naalin. Osta ylimääräinen parivuori, jos olet menossa telttailuun, ja sinulla on aina kuiva pari.
Timo V. vahvistettu ostaja, 12.2.2021
Yleisarvosana
Tähän mennessä kovilla pakkasilla hyvä lenkkeily jalkine. Painoa napakasti, etkä tarvitse SIRPAA tai Reppua lisäpainoksi vaan saappaat hoitaa homman. Pitoa löytyy myös eikä tarvitse tehdä Spagaatteja. Syksyllä ajelin PV:n "Pitkän kuitin" M05sia sisään. Sievit ei käy Lapaan, mutta Jalas (vanhempi malli) alkaa istumaan. Tosin näin Ressuna ei tarvitse enää heittää samanlaisia lenkkejä kuin nuorena Immolassa:)
Jussi S. vahvistettu ostaja, 9.2.2021
Yleisarvosana
isot, raskaat, mutta paikassaan toimivat - sopii hiihtämiseen ja talvikalastukseen - katsotaan nyt sitten miten kestävät käyttöä. viimeistelyssä toivomisen varaa, saappaan suuaukon kiristysmekanismi on jokseenkin kehno
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2021
Yleisarvosana
Näissä ei palele jalat. Erittäin hyvät!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.2.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hieman pienikokoinen. Erittäin painavat saappaat, mutta niitä ei tule käyttää lenkkikenginä;) Ostettu lämpiminä ja kestävinä saappaina, joiden kuivumisaika on nopea, eikä toistaiseksi ole mitään valitettavaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä saapas, mutta kokoa piti vaihtaa. Normi koolla (45) saapas oli pieni, piti ottaa 48!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.1.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.1.2021
Yleisarvosana
Pehmeä, lämmin ja pörröinen huopakumisaapas. Ei ollut varpailla paleltuman riskiä latvalintuja hiihdellessä, eikä heilahtanut sukkakaan märäksi. Jos nyt tähden verran pudottaa tiedetystä faktasta = hivenen raskas ronttonenhan saapas on, mutta mielummin kantaa mukanaan hieman raskasta, mutta toimivaa, kuin kevyttä ja toimimatonta. Vahva suositus.
Emilia Y. vahvistettu ostaja, 24.1.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset talvisaappaat. Olen aikaisemminkin käyttänyt ko. kenkiä, ja vuosien kokemuksella voin sanoa, että kovissakin pakkasissa ympärivuorokauden niillä pärjää, kun vain huolehtii, että huovat kuivahtavat välillä. Eräsuksiin ykköskenkä.
Andre S. vahvistettu ostaja, 22.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä Boot on mahtava! Koko on "hankala".
Mika M. vahvistettu ostaja, 21.1.2021
Yleisarvosana
Lämmin ja eräsiteeseen sopiva. Huipputuote!
Marko N. vahvistettu ostaja, 21.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja lämpöinen jykevän tuntuinen saapas. Pohjakin on pitävämpi mitä osasin odottaa. Itselle toistaiseksi ainoa miinus puoli on hieman liian kapea lesti, vaikka otin reilun kokoiset jotta menee huopavuoren sisään sukkaakin vielä kunnolla. Huopa voi toki antaa tuossakin vielä myöden. Arvoitus on vielä kuinka kestää aikaa ja käyttöä. Nokian tuotteista kun nykyään kovasti kuulee juttua etteivät meinaa kauaa kestää käytössä.. Käyttöominaisuuksiltaan kuitenkin erinomaiset pilkille ja metsälle yms
Hans P. vahvistettu ostaja, 20.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olet aiemmin kokeillut tjuraa ja Lauraa ja olleet tyytyväisimpiä liiraan, koska heillä oli irrotettava lataus ja ne olivat ilmavampia jalan ympärillä. Minulla on ollut vain aikaa kokeilla konetta vielä muutama kerta, mutta ne näyttävät täyttävän lämpöä ja mukavuutta koskevat vaatimukset!
Marko S. vahvistettu ostaja, 14.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät talvikumisaappaat, sopiva lesti ja hyvä istuvuus. Saappaat tuntuvat laadukkailta ja aika näyttää kuinka hyvin kestävät. Päädyin pitkän ja huolellisen vertailun jälkeen näihin, kun viimeisen 6 vuoden aikana 4 lämpösaappaat hajonneet. 90 luvun alun Nokialaiset kestivät yli 20v. Minusta nämä eivät ole niin painavat, kuin monen kommentin perusteella pelkäsin: toimivat hyvin yleissaappaina sekä hiihtoon että pidemmille kävelyreissuille.
Janne P. vahvistettu ostaja, 14.1.2021
Yleisarvosana
Loistava valinta käyttötarkoitukseensa eli pakkashiihtoon. Materiaalin ansiosta myös kosteat paikat hoituu. Todella painavat nämä kyllä on joten en valitsisi pitkille jalkamarsseille.
Randy K. vahvistettu ostaja, 6.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nämä saappaat ovat lämpimiä ja mukavia; tuntuu kuin kävelen tyynyillä. Ne ovat raskaita saappaita, jotka tekevät niistä kestävän. Vartuin kanadalaistyylisillä ja moottorikelkkasaappailla, joissa on irrotettavat vuoret. Nämä ovat mielestäni ylivertaisia mukavuudesta ja ovat niin korkeita, täysin vedenpitäviä useita tuumaa vettä nilkkojen yli. Ainoa valitukseni on, että ylimmän säädettävän hihnan soljet ovat muovia. Vanhemmissa Nokian-saappaissa oli metalliset soljet. En voi kuvitella, että nämä muoviset kestävät eliniän kuten vanhatkin, ainakin toiminnallisesti. Itse muovi pysyy ympäristössä ikuisesti. Suosittelisin heitä mihin tahansa vakavaan talviseen ulkoiluun.
Rauno K. vahvistettu ostaja, 5.1.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja lämmin kenkä, mitoitus tilattaessa vaikea.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Vastaa odotuksia: Koon osalta minulla on yleensä 43,5-44-koko ja ostin koko 44, joka sopii hyvin, mahtuu kaksi ohuempaa sukkaa ja paksu villasukka. Et ole vielä testannut kylmällä säällä (-25 ja kylmempi), joten "vain" 4 tähteä. Toivottavasti kestävyys on kuin vanhoja aikoja Nokia eli todella hyvä.
Philipp Alexander S. vahvistettu ostaja, 18.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin lämmin seisten ja kävellessä, sopii kuin valettu. Eivät ole liian pieniä eikä liian suuria, aivan oikein.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin lämpimät!
Heikki G. vahvistettu ostaja, 16.12.2020
Yleisarvosana
Holtti H. vahvistettu ostaja, 16.12.2020
Yleisarvosana
Saku J. vahvistettu ostaja, 19.1.2018
Yleisarvosana
Lämmin ja toimiva pakkassaapas! Käy suoraan metsäsuksien jousisiteisiin. Miinuksena näissäkin kuten Nokian muissakin kumisaappaissa on ontto kengän korkopala.Kovalla käytöllä kestoikä max:1,5 vuotta, laatu ja kesto ei ole sama kun puolustusvoimien mallissa.
Jesse J. vahvistettu ostaja, 15.12.2020
Yleisarvosana
Huopavuoret oli hieman kireät aluksi, mutta venyivät ensimmäisellä käyttökerralla. Hyvät ja lämpimät saappaat!
Johan R. vahvistettu ostaja, 14.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä talvikenkä, sopii myös hiihtoon. Erittäin suositeltavaa!
Juho S. vahvistettu ostaja, 8.12.2020
Yleisarvosana
Hyvät ja lämpimät jalassa jatkuvassa päivittäisessä käytössä
Mika A. vahvistettu ostaja, 25.11.2020
Yleisarvosana
Mis sie tarvitset oikee ääriolosuhteisiin sopivat jalkineet ni täs siul on sellaset!
Tarja O. vahvistettu ostaja, 19.11.2020
Yleisarvosana
Mika H. vahvistettu ostaja, 19.11.2020
Yleisarvosana
Taas tuli todettua se että laadusta kannattaa maksaa. Lämpimät, tukevat ja ilmeisimmin kestoikäkin on pitkä. Painoa väkisin hieman kertyy kun tehdään kunnon materiaalivahvuuksin.
Markus L. vahvistettu ostaja, 13.11.2020
Yleisarvosana
Minun vakiokoko on 45. Ostin nytkin 45ia, ja ne sopivat täydellisesti ja on vielä tilaa villasukille. Todella tukevat saappaat joissa paljon kumia. Tottakai painavat enemnän kuin naisen nilkkasaappat, mutta paino ei ole häirinnyt. Täydelliset passisaappaat.
Marjut k. vahvistettu ostaja, 12.11.2020
Yleisarvosana
Todellakin paremmat kun kairat, kaikin puolin.
Jukka N. vahvistettu ostaja, 1.11.2020
Yleisarvosana
PV:n koettelemat ! Jos ei nämä saappaat kestä, niin sitten pitää pysyä kotona...
tuomas h. vahvistettu ostaja, 8.10.2020
Yleisarvosana
lämpimät saappaat, niin lämpimät että jumpatessa jalat kyllä hikoilee. ei varmaan ainakaan hengitä, tosin ei ne modernit kalvotalvisaappaatkaan mitään hengitä, ovat vain vähemmän vesitiiviitä parin viikon käytön jälkeen. pirun painavat. mutta jos tahdot no bullshit toimivat ja lämpimät talvisaappaat, niin täs'ä nä'ä o'.
Antti J. vahvistettu ostaja, 14.9.2020
Yleisarvosana
Kalle A. vahvistettu ostaja, 19.7.2020
Yleisarvosana
Mika B. vahvistettu ostaja, 10.6.2020
Yleisarvosana
Viktoria L. vahvistettu ostaja, 30.5.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Lile saappaat, mutta se ei ollut pakattu hyvällä tavalla, joten kengän sisäpuoli oli huono. En ole vielä saanut sitä hyvältä.
Shannon M. vahvistettu ostaja, 20.5.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Saappaat olivat juuri sitä mitä odotin. Kestävä ja mukava. Erittäin tyytyväinen toistaiseksi.
Emma K. vahvistettu ostaja, 4.5.2020
Yleisarvosana
Nämä lähestulkoon kasvaneet tänä talvena jalkoihin kiinni. Todella hyvät ja tukevat finngrippin armeijjamallin siteitten kansa. AInoa miinus on kun naapuri tilasi koon 39 naalit oli hyppy omista 40:stä todella huima. Eli kokoa 39 olevat naalit eivät mahtuneet lainkaan 37 jalkaan, kikkailu kaira-mallin vuorilla oli tässä tapauksessa ainoa ratkaisu, sillä 40 pyörivät nilkoissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.4.2020
Yleisarvosana
Lämpimät, tukevat ja kestävän oloiset. Loistavat kylmän kelin hiihtohommiin. Hippien irrotettavuus tärkeä ominaisuus.
Lassi K. vahvistettu ostaja, 21.4.2020
Yleisarvosana
Toiminu moitteettomasti. Normaali jalankoko sopi minulle (45).
keijo p. vahvistettu ostaja, 17.4.2020
Yleisarvosana
Анжелика Н. vahvistettu ostaja, 5.4.2020
Yleisarvosana
Juha K. vahvistettu ostaja, 20.2.2020
Yleisarvosana
Juha A. vahvistettu ostaja, 19.2.2020
Yleisarvosana
Uskottavan tuntuinen tukeva ja raskaahko saapas. Riittävän isot varret, että miehenkin pohje mahtuu. Koko tuntuu olevan "se ihan oikea jalan koko". Ostin numeroa jalan kokoani isommat, ja tuntuvat numeroa turhan väljiltä. Huopavuoren vuoksi villasukkatilaa ei kovin paljoa tarvita. Ans' kattoo miten kumi kestää. On, kuulemma, hyvä idea käyttää kuminhoitoainetta.
Lotta K. vahvistettu ostaja, 19.2.2020
Yleisarvosana
Jani O. vahvistettu ostaja, 19.2.2020
Yleisarvosana
Lämpööset ja kunnon talvisaappaat. Painoa jonkun verran mutta eihä nämä mitkään juoksukengät ole.
Päivi M. vahvistettu ostaja, 31.1.2020
Yleisarvosana
Painavat kävellä, mutta lämmin myös -30 keleillä. Paksu huopa saattaa hiertää esim hiihtäessä: itse olen usean päivän hiihtovaelluksella laittanut urheiluteippiä säären suojaksi.
juha t. vahvistettu ostaja, 30.1.2020
Yleisarvosana
tukevat kuunnon saappaat ja ilmeisesti myös lämpimät ( Etelä-Suomessa ei pakkasia ole vielä ollutkaan ...).
Eero H. vahvistettu ostaja, 29.1.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.1.2020
Yleisarvosana
Vankkatekoiset jalkineet, missä ei taatusti jalat palele. Painoahan noilla on, mutta vahva epäily on ettei käytössä rikki mene. Hiihtorantista iso plussa!
Pasi L. vahvistettu ostaja, 24.1.2020
Yleisarvosana
Erinomaiset jalkineet, varsinaiset survivalvälineet pohjolan talvessa Hangosta Nuorgamiin. Puolustusvoimien huopakumppareihin verrattuna jouduin ostamaan kaksi numeroa suuremmat eli intti 45, Naali 47. Lienee EU kokojen syytä, ei saappaiden. Tiedoksi sovittajille: Laita ensiksi pelkät vuoret jalkaan ja anna muotoutua rauhassa. Vasta minuuttien jälkeen voit vetää kumisaappaat jalkaan ja näihinkin tulee hupavuorten antaa tekeytyä rauhassa. Jos Naaleja kokeilee pikaisesti niinkuin esimerkiksi lenkkitossuja Prismassa,todennäköisesti tuntuvat pieniltä.
Marjo P. vahvistettu ostaja, 24.1.2020
Yleisarvosana
Tukevat ja lämpimät saappaat, mutta pohjalliset puuttuivat toimitetuista saappaista. Lisäksi tuotetta olisi syytä hieman kehittää: Saappaan pituus-leveys suhde muuttuu merkittävästi pienempiin kokoihin mentäessä ja lisäksi huopikassisäosa vie suhteessa enemmän sisätilaa pienemmissä koossa. Tästä johtuen itselleni koko 39 ei sopinut leveydestä edes paljaaseen jalkaan (normisaapaskoko 37 sopii jalkaan) ja seuraava koko 40 on niin väljä, että kolme villasukkaa menee päällekkäin ja silti on väljä sivusuunnassa.
Antero I. vahvistettu ostaja, 22.1.2020
Yleisarvosana
En ole vielä käyttänyt. Hankin koska noiden jalkineiden saatavuus on välillä heikkoa. Tietääkseni ovat hyvät ja kestävät
Atte L. vahvistettu ostaja, 18.1.2020
Yleisarvosana
Erittäin lämpimät ja laadukkaat. Suosittelen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.1.2020
Yleisarvosana
Hyvin pysyy jalat lämpösenä, testattu -30C
aho...@...om vahvistettu ostaja, 7.1.2020
Yleisarvosana
Ostin kaamosvaellukselle, toimivat erinomaisesti. Mukavat käyttää ja jalat pysyivät lämpimänä jopa taukojen ajan. Helppo kuivat ja syvemmät hanget eivät haittaa.
roope l. vahvistettu ostaja, 3.1.2020
Yleisarvosana
Huippukenkä
Hannu T. vahvistettu ostaja, 22.1.2019
Yleisarvosana
Vaikuttaa laadukkailta ja ovat lämpimät, sopi hyvin eräsuksen siteisiin.
Sampo R. vahvistettu ostaja, 27.12.2019
Yleisarvosana
Kamalan painavat, mutta lämpimät. Ensimmäisen talven hiihdot eivät ainakaan rasittaneet liikaa saumoja. Toivottavasti kestävät pidempään kuin Nokian Kairat, joista saumat alkoivat irvistellä jo ensimmäisenä talvena.
Sara O. vahvistettu ostaja, 16.12.2019
Yleisarvosana
Hyvät saappaat. Toimivat erityisesti talvivaelluksella hyvin. Koko oli yllätys, sillä oma jalkani on normaalisti 38, niin näissä kengissä jouduin valitsemaan koon 41, jotta väliin mahtuisi myös jokunen lämmin sukka.
Kari T. vahvistettu ostaja, 12.12.2019
Yleisarvosana
Lämpimät kengät.
Tuomas K. vahvistettu ostaja, 11.12.2019
Yleisarvosana
Lämpimät saappaat. Saappaan varsi paksun puoleinen jollonka vaatii myös ison lahkeen jos meinaa päälle saada. Aika raskaat mutta ei hiihdellessä haittaa.
Susan D. vahvistettu ostaja, 16.11.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Asumme Kanadassa ja tilasimme miehelleni parin Naali-saappaita. Varusten palvelu oli erinomainen kokemus, ja suosittelemme tilaamista heiltä. Mieheni on käyttänyt saappaita muutaman kerran nyt erittäin kylmällä säällä ja pitää niitä mukavina ja erittäin lämpiminä. Kiitos Varuste erinomaisesta kokemuksesta.
Pasi V. vahvistettu ostaja, 20.11.2019
Yleisarvosana
Nokian Naalit ovat parhaat talvikengät mitä on. Eka pari kesti kymmenen vuotta. Näissä uusissa oli ainoa huonopuoli että huopa sisäkenkään oli ommeltu nokian merkkinauha joka hiersi kävellessä. Se lähti onneksi aika helposti irti.
Jaakko H. vahvistettu ostaja, 4.11.2019
Yleisarvosana
Isot ja painavat mutta ei liikaa ja näin varmaankin kestävät. Huopavuori on lämmin ja irroitettava. Pohja on ihan mukavan pehmeä. Varsi on ympärysmitaltaan aika iso, jolloinka vaatii isot lahkeet jos haluaa saadaan päälle. Voi käyttää metsäsuksissa.
Sami K. vahvistettu ostaja, 21.10.2019
Yleisarvosana
Hyvän oloiset eräsuksiin sopivalla pohjalla. Tuntuu että näissäkin on kyllä vanhasta laatu mennyt huonompaan päin. Silti paremmat kuin muut vaihtoehdot.
Marko R. vahvistettu ostaja, 6.10.2019
Yleisarvosana
Omasta mielestä nämä ovat parhaat talvisaappaat mitä löytyy. Nämä on lämpimät ja erittäin tukevat, painoa on myös reilusti verrattuna kesäsaappaisiin. Laadukkaan oloiset saappaat. Kestävyydestä ei vielä osaa sanoa mutta, tarkastelun perusteella ovat myös kestävät.
Rikard S. vahvistettu ostaja, 1.10.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Markkinoiden paras talvikenkä. Varuste tarjoaa hyvää palvelua ja pitää hyvät hinnat.
Hannu T. vahvistettu ostaja, 30.9.2019
Yleisarvosana
Tukevan ja kestävän oloiset jalkineet. Irroitettava huopavuori on todella paksu ja jämerästi paikoillaan. Aiemmat kokemukset Nokian halvemmista malleista ovat huonoja; kengät eivät kestä kuin vuoden tai kaksi ja alkavat halkeilla saumoistaan. Toivotaan, että Naali tekee positiivisen poikkeuksen tässä suhteessa. Ainoa selkeä miinus tässä vaiheessa on se, että kengät ovat raskaat. Liekö laatu painaa? :-)
Olli R. vahvistettu ostaja, 8.9.2019
Yleisarvosana
Suht raskaat, mutta taatusti lämpimät saappaat talvipakkasille. Jos etsii hiihtorantilla olevia huopakumisaappaita, ovat Naalit paras valinta.
Matti S. vahvistettu ostaja, 7.9.2019
Yleisarvosana
Irroitettava sisähuopavuori on helppo kuivattaa käytön jälkeen. Vahva saapas. Edellisiä vastaavia saappaita käytin yli 20 vuotta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.8.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
ok
Antti T. vahvistettu ostaja, 4.8.2019
Yleisarvosana
Tapio V. vahvistettu ostaja, 22.4.2019
Yleisarvosana
2kk olleet nyt käytössä eräsiteiden kanssa,vaikuttavat aivan hyvältä.
Turkka Juhana H. vahvistettu ostaja, 4.4.2019
Yleisarvosana
Jaakko H. vahvistettu ostaja, 14.3.2019
Yleisarvosana
Tosi hyväntuntoinen kenkä jalassa. Hiukan painava, mutta kylläpä tuota jalaka vielä nousee. 🙂
Kira R. vahvistettu ostaja, 10.3.2019
Yleisarvosana
Metsäsuksien kanssa ei varpaille tullut vilua.
George N. vahvistettu ostaja, 3.3.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olin hieman epäröivä tilaamalla suoraan toisesta maasta, enkä ollut tuttu myyjälle. Saappaat saapuivat 10 päivän kuluessa. Hän rakastaa laatua, lämpöä ja kuntoa. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen ja Varusteen.
Rasmus N. vahvistettu ostaja, 28.2.2019
Yleisarvosana
Parhaat saatavissa olevat talvikumpparit. Lämpöä riittää. Ei ehkä niin hyvät pidemmille kävelyille, mutta esim. pilkille hyvät.
Mike Z. vahvistettu ostaja, 20.2.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvin tehty tuote. Erinomainen vaihtoehto siirtymiseen kuiviin alkuperäisiin vuoriin.
Mikael L. vahvistettu ostaja, 14.2.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Pidä 42 tavallisessa Nokiassani, joten tilasin 43 hieman isoa, mutta parin ylimääräisen sukan kanssa se toimii täysin ok, muuten erittäin lämmin kenkä. Pikatoimitus.
Jari N. vahvistettu ostaja, 6.2.2019
Yleisarvosana
Jämäkän tukevat ja erinomaisen lämpimät talvikumisaappat. Kannantausura sopii hyvin kannantaussiteisiin, ura riittävän syvä ja kovera. Kenkien pohja omaa tiukan pidon karhean pohjakuvion ansiosta. Tukevan tuntuista tuotantoa.
Saana T. vahvistettu ostaja, 25.1.2019
Yleisarvosana
Turo T. vahvistettu ostaja, 19.1.2019
Yleisarvosana
Toimivat ja lämpimät talvella ainakin hiihtokäytössä. Toki painavat myös
toni P. vahvistettu ostaja, 1.1.2019
Yleisarvosana
Ilpo K. vahvistettu ostaja, 12.12.2018
Yleisarvosana
Lämpimät mutta painavat kengät.
Jari J. vahvistettu ostaja, 11.12.2018
Yleisarvosana
Lämmin ja tukeva saapas. Aika painavat.
Kimmo Heikki Tapani M. vahvistettu ostaja, 8.12.2018
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.12.2018
Yleisarvosana
Justin L. vahvistettu ostaja, 19.9.2018
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Luin, että sinun pitäisi saada koko pienempi, SAA TARKKA KOKO. Ne ovat massiivisia saappaita, sinun on käytettävä kahta sukkaa, mutta haluat, että varpaissasi oleva tila kiertää lämpimää ilmaa. Muuta kuin kokokysymystä, erittäin hyvin lämpimiä, raskaita saappaita. Tarkalleen mitä tarvitset ulkona työskentelyyn kylmässä ilmastossa.
Marko M. vahvistettu ostaja, 20.6.2018
Yleisarvosana
Kairat kun ei kestä, tässä jykevämpi serkku. Toimii ja painaa.
Matti R. vahvistettu ostaja, 31.12.2017
Yleisarvosana
Parhaat talvisaappaat mitä Nokialla on. Ainoat saappaat, jonka pohja ei taitu kantasiteessä vaan kestää sen mitä pitääkin. Pieni miinus painosta, mutta vastaavasti taas lämpimät. Vaihtovuoren kanssa piisaa pitkillekin reissuille!
pau...@...om vahvistettu ostaja, 27.12.2017
Yleisarvosana
Jalassa tukevat ja varmat keliin kun keliin.Lesti riittävän leveä sisähuovan kanssa. tulee olemaan ikuiset saappaat.
Jarkko N. vahvistettu ostaja, 8.11.2017
Yleisarvosana
Ehkä parhaat lämpösaappaat.
Veronica S. vahvistettu ostaja, 4.10.2017
Yleisarvosana
Kammottava kokemus, kiikutin kauppaan takaisin samantien. Jotenkuten sain siron 37 sullottua numeroa isompaan kenkään, mutta en saanut omin avuin saappaita pois. Huopa oli aivan selkeästi liian suuri kenkään. Outo saapas, edes 43 eivät sopineet...
Sara K. vahvistettu ostaja, 16.9.2017
Yleisarvosana
Parhaat kumpparit talvikäyttöön!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.5.2017
Yleisarvosana
lämpimät ja kestävät !
Esko N. vahvistettu ostaja, 5.5.2017
Yleisarvosana
ainoita saappaita jotka siteisiin
Anssi K. vahvistettu ostaja, 30.3.2017
Yleisarvosana
Huippu talvisaapas. Erityisesti umpihankihiihtoon. Lämmin. Tukeva jalassa mutta raskas. Hiihtorantti saattaa häiritä maastossa kävelyä pienenä miinuksena. Kestävän oloinen mutta kestosta ei vielä pitkää kokemusta. Suosittelen metsä-ja kalamiehille.
Hannu V. vahvistettu ostaja, 22.3.2017
Yleisarvosana
Lämpimät, kestää hyvin hiihtokäytössä. Raskaat ei sovellu pidempiin kävelyretkiin.
Markku K. vahvistettu ostaja, 11.3.2017
Yleisarvosana
Käytännöllinen ja yksinkertaisesti paras.
Nimimerkki GPW 28.11.2020
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Todellinen nopea toimitus Iso-Britanniaan. Saappaat ovat upeita, erittäin hyvin tehtyjä ja sitkeitä. Mukava ja lämmin ja melko tyylikäs kommenttien määrän kanssa. Varmista vain, että tilaat pienemmän koon, koska ne ovat melko isoja. Ei mitään ongelmaa pohjallisen tai paksun sukan kanssa. Vaikuttanut toimitus ja tuote. Käytetään uudelleen, kallis, mutta sen arvoinen
Nimimerkki Matti 5.3.2020
Huippusaapas! Takuuvarmasti ei palele jalkoja vaikka olis pakkasta kuinka. Metsäsuksiin ehdoton saapas ja tukevan pohjan takia myös metsällä kävelyyn erittäin hyvä.
Nimimerkki Ukko 18.10.2019
Käytössä n. 6 vuotta. Liimaukset ei kestä hiihtohommissa vaikka hiihtokerrat vain muutaman kerran vuodessa pienimuotoisia reissuja. Kaverilla sama ongelma. Muuten hyvä, jämäkkä ja lämmin saapas.
Jussi K. vahvistettu ostaja, 7.10.2019
Ensimmäiset samallaiset menossa. Ekat kesti reilu 5v kunnes murtuivat ja alkoi vuotamaan. Toiset samanmoiset on nyt käytössä ja lämpösempiä kenkiä ei ole olemassa. Koskaan en ole tarvinut villasukkia, vaikka päivät istuttu pilkillä. Ainut vika on paino, mutta varma lämpö korvaa sen kyllä
Nimimerkki Tumppi Vallun kaveri 14.11.2017
Meillä töissä pidetyimmät jalkineet. Kylmät ilmat kun tulee kaikki ottaa Naalit. Alussa vuorien sopivuus oli opeteltava. Laita vuoret jalkaan ja sitten yhdessä saappaaseen. Toimii. Teemme työtä merellä jäällä, ehdoton ykkönen.
Kirsti G. vahvistettu ostaja, 19.4.2017
Lämpimät ja tarkoituksenmukaiset, tosin raskaat etenkin naisihmiselle, varsinkin kun vuorin takia joutuu tilaamaan pari nueroa isommat saappaat.
Nimimerkki maalaishiihtäjä-akka 3.1.2016
Vuori suuri kuin vuori, piti tilata numeroa pienempi vuori, sittenkään ei toiminut, en ikinä saanut vuoria mahtumaan. Jouduin ottamaan vanhat n.vm2000 Naalin huopavuorit käyttöön. Onneksi olin hankkinut ylimääräiset. Miten te muut saatte uudet vuorit toimimaan??? Tuttavatkin sanovat, ettei jalka ota pohjaan, kun vuorit on liian isot.