Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Ahkiot‪» Vaellusahkiot‪» Fjellpulken Pack Pulk X-Country 118cm‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 23.10.2021
Yleisarvosana
Ketterä ahkio. Tavaraa mahtuu kyytiin yllättävän paljon ja ahkion liuku on hyvä. Kamat kulkee mukana huomaamatta.
Sebastien F. 15.7.2020
Yleisarvosana
Erinomainen rakenne, hyvä hinta. Mitään muuta ei ole lisätty, se on Fjellpulken
enrico g. 17.2.2020
Yleisarvosana
Ali L. 11.12.2018
Yleisarvosana
Laadukas vaikutelma. Helppo pakata ja purkaa. Vinkuu aika kovaäänisesti lumella liukuessaan, ja etenkin jäällä. Otin tämän pienen mallin, jotta ahkiota on helpompi kuljettaa autossa ja junassa. Tilaa on silti yllin kyllin.
Juha Y. 5.8.2017
Yleisarvosana
Fjellpulkenin pienin X-country ahkio on mainio apuväline lapsiperheelle. Tällä on aikoinaan kyyditetty kolmivuotiaista lasta siten, että hän makoili makuupussissa muilla ahkion tavaroilla tuettuna, välillä hän istuskeli hajareissin sukset jalassa ahkion päällä ja eteni siten ahkion mukana. Muiden hyvien aspektien lisäksi ahkio on sen verran lyhyt, että se mahtuu monessa autossa etupenkin ja takapenkin väliin pystyyn (tai leveämmissä autoissa takakonttiin poikittain). Ainoa mieleen noussut mahdollinen negatiivinen aspekti on, että pituus ei välttämättä riitä hiihtovaelluksilla, jos koittaa kääriä telttakankaan suorina olevien telttakaarien ympärille ja heittää sen sitten ahkion päälle.
tap...@...om 9.3.2017
Yleisarvosana
Kokemukset hyvät. Ei huonoja puolia.