Lajit» Hiihto» Erähiihto» Ahkiot» Vaellusahkiot» Fjellpulken Pack Pulk X-Country 118cm»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sebastien F. kirjoitti 15.7.2020:
Yleisarvosana
Excellent construction, good price. Nothing more to add it is a Fjellpulken
enrico g. 17.2.2020:
Yleisarvosana
Ali L. kirjoitti 11.12.2018:
Yleisarvosana
Laadukas vaikutelma. Helppo pakata ja purkaa. Vinkuu aika kovaäänisesti lumella liukuessaan, ja etenkin jäällä. Otin tämän pienen mallin, jotta ahkiota on helpompi kuljettaa autossa ja junassa. Tilaa on silti yllin kyllin.
Juha Y. kirjoitti 5.8.2017:
Yleisarvosana
Fjellpulkenin pienin X-country ahkio on mainio apuväline lapsiperheelle. Tällä on aikoinaan kyyditetty kolmivuotiaista lasta siten, että hän makoili makuupussissa muilla ahkion tavaroilla tuettuna, välillä hän istuskeli hajareissin sukset jalassa ahkion päällä ja eteni siten ahkion mukana. Muiden hyvien aspektien lisäksi ahkio on sen verran lyhyt, että se mahtuu monessa autossa etupenkin ja takapenkin väliin pystyyn (tai leveämmissä autoissa takakonttiin poikittain). Ainoa mieleen noussut mahdollinen negatiivinen aspekti on, että pituus ei välttämättä riitä hiihtovaelluksilla, jos koittaa kääriä telttakankaan suorina olevien telttakaarien ympärille ja heittää sen sitten ahkion päälle.
tap...@...om kirjoitti 9.3.2017:
Yleisarvosana
Kokemukset hyvät. Ei huonoja puolia.