Lajit» Vaellus» Työkalut» Monitoimityökalut» Leatherman Surge»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Stefano L. kirjoitti 3.3.2021:
Yleisarvosana
Qualità altissima e versatile!
Kristian S. kirjoitti 20.2.2021:
Yleisarvosana
Paras.
A. D. kirjoitti 18.12.2020:
Yleisarvosana
gabe selbst bereits eines seit einigen Jahren; jetzt für meine Jungs nachgeordert, damich die Qualität überzeugt hat - Leatherman Surge - ein Multitool zum Zupacken ohne Angsthaben zu müssen, daß etwas kaputt geht, ist halt kein Spielzeug, fast ohne Kompromisse Unterwegs kann man nicht erst aus seinem kompletten Repatuar an Werkzeug auswählen, da braucht man "Eines für Alles", Bowdenzug schneiden geht genauso gut wie etwas mit der Zange richten, Schrauben lösen oder festziehen, sägen, feilen, in die Sägeaufnahme passen handelsübliche Stichsägeblätter mit der "Boschaufnahme", diese haben allerdings minimal nehr Spiel, kann man mit zwischengelegter Pappe beseitigen, es gibt auch Sandpapierfeilen für Stichsägen; in die Bitverlängerung passen handelsübliche Standardbits, so daß man seine Auswahl spezialisieren kann, das Tool hat kaum Werkzeuge, die man nicht gebrauchen kann - ich brauche den Flaschenöffner nicht, dafür hätte ich lieber die große Ahle - der i-Punkt wäre ein individuell zusammenstellbares Multitool - ist aber die Frage, ob das dann noch realistisch bezahlbar ist
Bruno C. kirjoitti 10.12.2020:
Yleisarvosana
Juste parfait un peu lourd dans la poche mais ça passe
Evgeniy K. kirjoitti 30.11.2020:
Yleisarvosana
Quite heavy, but all in one
Sami K. kirjoitti 30.9.2020:
Yleisarvosana
Tästä Leathermanista löytyy aika lailla kaikki mitä monitoimityökalulta haluan. Leathermanille tyypillinen laadukas ja luja rakenne ja helppo käytettävyys. Paha sanoa mitään mitä haluaisi toisin. Usein kuulee että Wave on helpommin käytettävä kokonsa takia mutta ei se kokoero niin suuri ole että ratkaisevasti vaikuttaisi ainakaan aikuisen miehen käsissä etenkin kun tässä oli omiin tarpeisiin paremmat työkalut mukana
Mika L. kirjoitti 26.8.2020:
Yleisarvosana
Laadukas työkalu, jämäkkä ja koko sopiva niin kulkee minkätahansa housun taskussa tarvittaessa. Mukana tuleva viila ihan kätevä saa jollain tavalla teroitettua teriä jos ei muuta ole.
Miika K. kirjoitti 1.5.2020:
Yleisarvosana
Näillä näkymin toistaiseksi ollut hyvä ellei jopa loistava. Paljon kaikkee teriä. Saksien terissä oli vähän jotain käytetyn näköistä kolhua/halkeamaa eli ihan kuin olisi käytetty, mutta kyllä niillä leikkasi. Tuo mukana tullut nailon kotelo saisi olla hieman isompi, että saisi molemmat kärkisarjat mahtumaan. Ainoastaan toinen menee.
Ilkka H. kirjoitti 5.11.2019:
Yleisarvosana
Huippu monitoimi työkalu
Leandro L. kirjoitti 15.8.2019:
Yleisarvosana
The very best construction of a multitool I've ever seen. The locks are great, the one hand functions come in very useful, the exchangeable blade also useful. I'm very happy with it.
Siim M. kirjoitti 23.5.2019:
Yleisarvosana
A high quality multitool, that has some nice features. Everything works as intended and the build quality seems good. It is heavy though... keep that in mind if you wish to carry it 24/7 edit: Sadly after a first real-nature experience the blade locking mechanism gave up. The locking mechanism on any of the blades does not withstand medium load and pops out. Can be fixed though and be used on as a light usage tool.
Inka K. kirjoitti 4.5.2019:
Yleisarvosana
Meni syntymäpäivä lahjaksi isälle, ollut tyytyväinen tuotteeseen.
Alexander H. kirjoitti 11.1.2019:
Yleisarvosana
Laadukas ja hyvä työkalu. Aika iso, nutta jos haluaa järeän letukan niin osta tämä. Muuten osta mieluummin wave tai charge
Mark T. kirjoitti 29.12.2018:
Yleisarvosana
Great product and great customer service from Hanna and Eevi. Thank you for all the help.
Tomi M. kirjoitti 14.7.2018:
Yleisarvosana
Taattua Leatherman laatua. Itse Surge painavampi kuin entinen Wave jonka onnistuin hukkaamaan. Vyökotelo oli uusinta mallia, eikä toistaiseksi ole kotelosta löytynyt huonoa sanottavaa. Neppari kiinnitys parempi kuin vanhassa tarrakiinnitteisessä jonka tarraan jos joutui jotakin moskaa lakkasi pitämästä läppää kunnolla kiinni. Itse Surge laadukasta jälkeä ja lisä plussaa saa vaihdettavista leikkurinteristä. T kantaiset vaihdettavat sahanterät myös ykkös valinta kriteerini tähän malliin. Tosin ainoa miinus tulee siittä että muiden merkkien terissä ei ole lukitusreikää joten ovat "hempuloita" käyttää kun liikkuvat sahatessa. Toki tämän voi välttää poraamalla reiän terään. Muuten todella tyytyväinen Surgeen, ei todellakaan ole mikään lelu vaan täysimittainen työkalu.
Harri L. kirjoitti 9.5.2018:
Yleisarvosana
Hyvä on.
Petri Eerikäinen kirjoitti 8.1.2018:
Yleisarvosana
Täyttä Leatherman laatua. Jos on tarvetta isommalle wavelle niin tämä on oikea valinta. Sahan voi vaihtaa viilaan ja toisin päin. Tämä jakaa varmasti mielipiteitä, koska terien pituus on samaa luokkaa pienempien Leathermanien kanssa, vaikka kyseessä onkin suuremman luokan työkalu. Omasta mielestä tämä kuitenkin toimii. Kestävä ja toimiva kokonaisuus. Hyvä apu esim auton hansikaslokerossa.
Mika A. kirjoitti 3.1.2018:
Yleisarvosana
Hyvää jämäkkää laatua.
kalle t. kirjoitti 30.12.2017:
Yleisarvosana
Jämäkkä, kuvausta vastaava, monipuolinen työkalu. Loistava nahkainen säilytyspussi. Ylitti odotukset!
Pekka P. kirjoitti 7.11.2017:
Yleisarvosana
Taattua Leatherman tavaraa, jonka hinta/laatusuhde oli kohdallaan tarjouksesta ostettaessa. Edellinen Leatherman pääsi tippumaan tarranauhalla sulkeutuvasta vyökotelosta, joten tälläkertaa päädyin nahkaiseen nepparikoteloon, joka pitänee pihdit paremmin tallessa pitkän päälle. Vanha kotelo palvelee nyt samalla hankitub BitKitin säilytyspaikkana.
Ilari S. kirjoitti 2.8.2017:
Yleisarvosana
Järeä työkalu asentajille ja tee-se-itse-rakentelijoille. Osien laatu on erinomainen, mutta omassa yksilössäni ruuvien kiristys ei ollut kohdallaan ja jouduin kiristämään ne itse. Yleisesti saatavilla olevat pistosahanterät sopivat tähän monitoimityökaluun. Sakset ovat tässä monitoimityökalujen parhaimmistoa. Myös metalliviila on erinomainen. Melkein kaikki osat on tässä työkalussa vaihdettavissa, ainakin kuluvat teräosat. Mukana vain yksi Phillips-/ruuvitalttavaihtoterä.
Aleksi L. kirjoitti 18.6.2017:
Yleisarvosana
Komeasti kulkee duunihousujen vyöllä. Just, eikä melkein.
Jussi O. kirjoitti 1.6.2017:
Yleisarvosana
Järeän tuntuinen. Kieltämättä aika painava.
Raymond C. kirjoitti 7.5.2017:
Yleisarvosana
Ihan parasta. Hakkaa wanhan Waven mennen tullen ja vaikka löysinkin hukkuneen Waven myöhemmin on tämä jäänyt käyttö veitseksi.
kiv...@...om kirjoitti 13.3.2017:
Yleisarvosana
Raskastekoinen hyvällä tavalla, tehty oikeasti käyttöön. Osissa tarkka viimeistely. Nopea toimitus.
ant...@...om kirjoitti 12.3.2017:
Yleisarvosana
Muuten hyvä, mutta talttapääruuvari (mukana tuleva vaihtopää) halkesi heti ensimmäisellä yrityksellä. Tosin käytin sitä torxin avaamiseen, eli en ihan siihen mihin sitä kuuluisi käyttää. Kokonaisuutena loistava tuote.
Tomi M. kirjoitti 3.7.2018:
Yleisarvosana
Todella jämäkkä peli. Vanha Wave hukassa joten piti tilata uusi tilalle. Toimitus todella nopeaa ja paketissa tuli uudella naylon pussukalla jossa napilla lukitus, pitävän tuntuinen pussukka. Terä valikoimaa saisi olla vaihtoteriin muutakin kuin puusahanterä ja mukana tuleva viila.
Nimimerkki Harald Diver kirjoitti 22.11.2017:
tosi äijäpeli, waven irtopääsetti kulkee kotelossa mukana, samoin pikku fikkarisekä 6" jakari. Näin varustettuna mies (tai henkilö)selviää mitä moninaisimmsta tilanteista. Mistä muuten saisi 5" jakarin?
Lauri H. kirjoitti 9.5.2017:
Vanhempi surge 2012 malli itsellä. Kaikki toimii kuten pitääkin. Leatherman voisi tuottaa timantti ja rautasahanteriä jotka olisivat oikean mittaisia työkaluun. Bochin terät joutuu katkoa että mahtuu. Paras Leatherman malleista ja leathermanilla paryaat tuotteet : ) voisi olla vieläkin isompi että olisi täysimittainen puukko mukana
Nimimerkki Mikko kirjoitti 12.4.2017:
Jämäkkä kokonaisuus. Taskuun vähän turhan painava mutta vyöllä menee mukana ilman ongelmia. Aika kattava työkalupakki pienessä paketissa. Ainut missä meinasi jättää pulaan on viinipullon avaus.
Nimimerkki näyttämömies kirjoitti 9.11.2016:
Sain surgeni tänään. Olen vakuuttunut! Uskomattoman jämäkkä ja laadukas tuote. Ei todellakaan ole mikään lelu. Eikä tuo paino vyöllä paljoa tunnu. Isompi koko on pelkkää plussaa waveen verrattuna - sakset on isommat/paremmat, sahanterän voi vaihtaa jne. Wavea kai käyttäisin ihan tyytyväisenä edelleen, ellen olisi sitä hukannut. Surge on waven isoveli tai isä.
Nimimerkki Jalmari kirjoitti 18.7.2013:
Valtavan painava ja kömpelö vyöllä kannettavaksi.